Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
késik,fasza
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Depression
veterán
Nem hiszem, hogy ez a kicsi számítana.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Nunder
őstag
Ebbe azért még nem biztos hogy belehalunk Inkább késsen egy kicsit, csak normális játék kerüljön a polcokra.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Móci
addikt
Ha jó lesz, ráér csúszni... én is gondolkodtam az eredetin ebből, de majd kiderül, hogy mit mutat. Ha tetszik, meg fogom majd venni.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
olanor
tag
Ez a késés még nem sok , de lehetséges hogy lesz még hasonló bejelentés .
-
Morden24
nagyúr
Állítólag nem fogják túlspilázni a védelmet: klikk
Ez jó hír, még elronthatták volna számomra a játékot, ha mondjuk kiadják Starforce-al
Sectumsempra - For Enemies
-
D_r_u
tag
Több mint 5 éve készítik a játékot (2004-es E3-on lett bejelentve). Szerinted nem volt elég idejük kiegyensúlyozni a játékmenetet? De amúgy igazad van, ez marketing. Ezt az is bizonyítja, hogy egyes hírek szerint a PC-s változat már márciusban rajtra készen állt, mégsem látom a polcomon a dobozát.
-
Vistaboy
veterán
Ja. A Win7 kell, ezt már régen eldöntöttem, a Dragon Age szintén, de egyszerre sok lenne a kettő.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Ari18
őstag
Azért ennyire nem kellene félni a CoD 6-tól
-
N3ST1C
tag
Eleve minek kell ilyen időpontokra bejelenteni egy játékot ha úgyis késik. Mennyivel jobb lenne ha váratlanul jönnének a játékok
-
Vistaboy
veterán
Akkor most már csak a Win7 jelenjen meg időben, és mindkettő bele fog férni.
Általában nem szoktam örülni egy játék késésének - most sem örülök -, de ez most jókor jött, ugyanis pont kezdtem aggódni, hogy melyiket vegyem meg először?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
törölt tag
Phew ez aztan nagy keses . Mar kezdtem remenykedni ,hogy valami olyasmi lesz ,hogy meg nem erzik eleg kiegyensulyozotnak a jatekmenetet igy meg tesztelgetik fel evig.
...Ja az egy masik korszak volt. Ez meg itt marketing lesz. -
adam320
senior tag
Mondomén..idén minden késik.. a PCI-E 3.0..minden..bárcsak a késés késne egy kicsit
-
Morden24
nagyúr
Ezt még azért kibírom
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest