Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
késik,fasza
-
Depression
veterán
Nem hiszem, hogy ez a kicsi számítana.
-
Nunder
őstag
Ebbe azért még nem biztos hogy belehalunk
Inkább késsen egy kicsit, csak normális játék kerüljön a polcokra.
-
Móci
addikt
Ha jó lesz, ráér csúszni... én is gondolkodtam az eredetin ebből, de majd kiderül, hogy mit mutat. Ha tetszik, meg fogom majd venni.
-
olanor
tag
Ez a késés még nem sok , de lehetséges hogy lesz még hasonló bejelentés
.
-
Morden24
nagyúr
Állítólag nem fogják túlspilázni a védelmet: klikk
Ez jó hír, még elronthatták volna számomra a játékot, ha mondjuk kiadják Starforce-al
-
D_r_u
tag
Több mint 5 éve készítik a játékot (2004-es E3-on lett bejelentve). Szerinted nem volt elég idejük kiegyensúlyozni a játékmenetet?
De amúgy igazad van, ez marketing. Ezt az is bizonyítja, hogy egyes hírek szerint a PC-s változat már márciusban rajtra készen állt, mégsem látom a polcomon a dobozát.
-
Ari18
őstag
Azért ennyire nem kellene félni a CoD 6-tól
-
N3ST1C
tag
Eleve minek kell ilyen időpontokra bejelenteni egy játékot ha úgyis késik. Mennyivel jobb lenne ha váratlanul jönnének a játékok
-
Vistaboy
veterán
Akkor most már csak a Win7 jelenjen meg időben, és mindkettő bele fog férni.
Általában nem szoktam örülni egy játék késésének - most sem örülök -, de ez most jókor jött, ugyanis pont kezdtem aggódni, hogy melyiket vegyem meg először?
-
törölt tag
Phew ez aztan nagy keses
. Mar kezdtem remenykedni ,hogy valami olyasmi lesz ,hogy meg nem erzik eleg kiegyensulyozotnak a jatekmenetet igy meg tesztelgetik fel evig.
...Ja az egy masik korszak volt. Ez meg itt marketing lesz. -
adam320
senior tag
Mondomén..idén minden késik.. a PCI-E 3.0..minden..bárcsak a késés késne egy kicsit
-
Morden24
nagyúr
Ezt még azért kibírom
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új megjelenési dátumot kapott a Dragon Age Origins...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest