- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Synology NAS
- Weblap készítés
- Netflix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Én örülnék neki ha akár véglegesen is Google lenne a településem neve ha ilyen netet adnának.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Paarthurnax
senior tag
Én örülök minden net fejlesztésnek és főleg itt Ausztráliában lehet fejleszteni még bőven. Itt az előfizetések GB alapon vannak és elég drágák. Az én csomagom olyan, hogy 20GB napközben + 40GB éjjel és hajnalban, és ezért fizetek átszámítva kb. 12e Forintot. Az országon belüli, pontosabban a keleti parti net helyi szerverekről nagyon gyors, 10Mbps lefelé és 750Kbps felfelé. Amint Európából töltök valamit nagyon lelassul, hiszen az ausztrál kontinens Japánhoz és az USA-hoz van kötve és ez utóbbin keresztül érem el Magyarországot. Egyszer megnéztem traceroute-al, Sydney-Los Angeles-NYC-London-Budapest, kb 24 ezer km távolság. Amikor Skype-on beszélek az otthoniakkal, akkor nagyon tudnék értékelni egy folyamatos 640x480-as video képet kimaradások nélkül.
Szóval van még mit fejleszteni.Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
julius666
addikt
Google city, ToPikachu, hát én beszarock.
-
Laci.M
senior tag
Na igen ez Amerika. Ha itt próbálná meg a google ezt csinálni a sok hozzá nem értő sztem még el is zavarná. Ott felfogták, hogy a megfelelő infrastruktúrába az internet is beletartozik.
Aláírás
-
Pheadar
tag
Igazából nem arról van szó, hogy feltétlenül gigabitet akarnak egy amerikai városban, hanem arról, hogy Amerikában az internetelérés nevetséges, a magyar kiépítettség kétszer is kenterbe veri. Simán fizetnek sokezer forintnak megfelelő pénzt mondjuk 1M/128k sebességért (ami vagy korlátos, vagy nem). Szerintem ez az a nevetséges helyzet, amin változtatni akarnak.
Meg kellene próbálni boldognak lenni. Ha másért nem, legalább a példa kedvéért.
-
Dany007
veterán
Ez igaz, ha a Youtube kibírja akkor okés...
De mi van a többi szerverrel? Mert akkor voltaképp a google telepít egy olyan gigabites hálózatot, amit kihasználni igazán csak az ő szerverein lehet, meg még 1-2 bikább helyen azt kész?
Szerintem előbb a globális infrastruktúrát kéne növelni hozzá. -
.mf
veterán
Még csak kevés esetben (pl. ftp) tapasztaltam olyat, hogy akár csak a 8Mbps-os netem is kihasználná bármi, általában max 300kBps sebességeket szoktam látni pl. nagyobb demók, patchek letöltésénél -- igaz nem túl gyakran szoktam bármit is töltögetni. Messze nincs meg még mögötte az infrastruktúra.
---
Google City, lol.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
ntomka
nagyúr
A Googleból simán kinézem. Ha képesek a Youtube-ot kitápolni globálisan több száz millió embernek, akkor nehogy pár ezer ember megkottyanjon nekik. Hisz nem is beszélnek arról, hogy Gigabites vonalat mindenkinek by Google, hanem tesztelünk, hogy ösztönözzünk...
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Dany007
veterán
Én azt nem értem, hogy hogy lehet meg erre az infrastruktúra.
Úgyértem, az okés, hogy elviszik a gigabites vonalat az adott településre, majd a júzerekhez...
Na de melyik szerver lenne képes akár több ezer, tízezer vagy mégtöbb felhasználónak egyszerre biztosítani a mondjuk 1-2Gbit letöltési sebességet folyamatosan, órákon át...? -
ArchElf
addikt
Mióta hallom ezt már... Amire nem volt elég az átlag nem 10 éve, arra nem elég ma sem. Ezek a fellángolások ugyan tolják előre az ipar szekerét, de mire az átlag eléri ezt a szintet, ez sem lesz már elég.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
10 Mbit-en is 4-5 óra alatt lejön az a 15 GB-os játék. Annyi idő alatt én valószínűleg a boltot sem járom meg. Miért kell, hogy 1.5 perc alatt lent legyen a gépen?
Persze értem én, hogy mindenki BD anyagot szeretne live-streamelni, de azért ahhoz már egy 20-50 Mbit-es vonal is elég.AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
anulu
félisten
komolyan nem ertem, minek ilyen gyors net. 10-15MBit-en is kenyelmesen lehet online HD videot nezni. a netszolgaltatok toljak a minel nagyobb csomagot, de mindemellett meg a jogvedo maffia a torkuknak szegezi a kest, h mindent logoljanak, mert ha csak 1 bit is jogvedett tartalomra utal, akkor mar birosag, borton, elvetemetes, stb...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
h-yle
addikt
Bu4esmetropest valaki?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest