- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz moleculez #18 üzenetére
Tessék, a kívánságod valóra válik. 4K-s Tab jön a Panasonic-tól! 4500 euró semmiség érte.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
HawerKing
őstag
biztos nem lesz olcso s mar a kijelzo felbontasa miatt is sokan az fhds konkurenciat valasszak
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Rickazoid
addikt
Nem kell megegyeznie, csak hogy el van csúszva az esztétikai érzéked. Nem írtam, hogy mihez képest, nyilván az enyémhez képest. Vagy az enyém a tiédhez képest, de ez már részlet kérdés.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
kengyel
nagyúr
Nálam bejön ez a " masszív " kinézetű külső Az ára kérdéses
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Paul119
addikt
Ha nem lesz horror ara akkor johet
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
leslie_smith
aktív tag
Csak az áron múlik
Ha olcsó lesz mégis fogok Dead Trigger 2-n kockulniA mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
moleculez
veterán
Ez az nV dolog valahogy hidegen hagy. Ha mar a grafikara fexenek ra, akkor mertnem 4K megjelenito? Nem mimtha erteleme lenne, de felhivna a dologra a figyelmet. Ok tudom s800os tudja a 4k-t, de kijelzo melyikbe van? Merthogy mar maga a kijelzo letezik, ha jol tudom. De nem ezen fog mulni a sikere.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Elég ronda, kicsit samsung s4 és HTC One keveréke, nekem tökre ez ugrott be, a némi lekerekítéssel, és a két hangszóróval
Na de akkor most mire "büske?"
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Matada2.3
veterán
Nem tudom szerintem elég rondácska és a felbontás sem az igazi :/
Finn the human
-
helixP
nagyúr
Kicsit off: ilyen fajta kapacitív tollat, ami a képen van (értsd: nem a puha, bunkósbot végű verziót) lehetséges külön venni?
-
roberto02
tag
Reméljük ezzel is be lehet fűteni majd a szobát!
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
kispecek
aktív tag
Mondjuk úgy, lehetne szebb is
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
sz.balazs.95
veterán
nekem tetszik a külseje.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
batai15
félisten
Ez ronda.
-
tjb007
nagyúr
válasz Oppenheimer #4 üzenetére
HP, Acer, ASUS, Toshiba, mindegyikük fog kihozni legalább egy Tegra 4-es táblát, szóval azért lesz pár (telefonos oldalon a biztos indulók között meg ott van a ZTE és Xiaomi).
(#5) lordfreyr
Bocsánat, nem tudtam, hogy mindenki ízlésének meg kell egyezni a tiéddel
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Pontosan ugyan ezt kéne tenni az AMD-nek win8-as tablet fronton.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Rickazoid
addikt
Ez ronda? Akkor nagyon elcsúszott az esztétikai érzéked. Ez kifejezetten szép, ráadásul pont úgy néz ki, mint amit komolyan lehet venni. Nem kell minden tabletnek a Samsungokhoz vagy az iPad-ekhez hasonló amorf játékszer benyomását kelteni.
Egyedül a hangszórók elhelyezése nagyon szerencsétlen. Odatenni a hangszórót, ahol az ember fogja a gépet? Sajnos logikától ez is mentes.
Amúgy nyilván nem az nVidia gyártotta, mivel ők nem gyártanak tabletet, tehát ha ismerős a forma, az feltehetően ugyanarra a forrásra, esetleg ugyanarra a gyártóra utal. Vagy csak úgy általában a kínaiakra.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Oppenheimer
nagyúr
Vajon ezen kívül lesz több tegra 4-es eszköz? Szerintem nem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tjb007
nagyúr
Nem tudom eldönteni, hogy egy tényleg ilyen ronda, vagy csak az a védőtok/gumikabát (úgy néz ki mintha az lenne rajta) teszi azzá ?
Ismerős volt amúgy a forma, csak nem tudtam honnan, aztán beugrott, hogy hasonlóan néz ki az Archos 101 XS is (csak az ki is néz valahogy).
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Egyedire sikerült a formaterv, már amennyire lehetséges egy táblagép esetében. Nekem tetszik.
<< Heimdal >>
-
BlackSoft
addikt
Na erre kíváncsi leszek mit tud majd. Az alcím jó...Mégis hol máshol?!
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- 11" ipad pro 4th gen cellular+ magic keyboard + gari
- Kindle Scribe 16 Gb + premium pen + tok
- Apple IPad 9 Wi-fi -cell 4g ,64Gb
- Xiaomi Pad 5 11" tablet 6GB / 256GB 11" Garanciális + sok ajándék kiegészítő / Ingyen Foxpost és MPL
- Huawei MediaPad T3 10 4G/LTE SIM kártyás 10" Android tablet karcmentes dobozos újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest