Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Én osztom a nézeted, szerintem is jó megoldás a torrent. Az senkit nem érdekel, hogy egy adott kapcsolat lassú, amíg a másik n darabbal együtt hozza a kívánt össz sávszélt. Egyébként meg a youtube-os torrent-elgondolásod nem egészen igaz: nézd meg a Vuze-t (Azureus). Torrent alapon letölti a videókat, és a lokál gépen nézheted is. Esdetleg azt lenne jó megoldani, hogy menet közben is lejátszható legyen (persze ez valóban egy fejlesztés kérdése, mert a csomagoknak kb. sorban kellene jönniük plusz az adat vége).
-
VaniliásRönk
nagyúr
Szerintem meg nem, jellemzően torrenten sem a szomszédtól töltesz, hanem az ország, vagy akár a világ másik végéről, ráadásul a P2P a szépen rendezett nagysebességű útvonalak helyett kismillió tetülassú kapcsolatot hoz létre, felhasználónként és torrentenként több tucatot, kb. mintha egy 8 sávos autópályát a shanghai-i kerékpárforgalomhoz hasonlítanál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Hálózati infrastrukturális fejlesztések nélkül jövőre lelassul és egyre bizonytalanabbá válik az internetkapcsolat, állítják szakértők.
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest