- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex123
senior tag
Eddig minden OK vele, tehát még van 61 napom a próbaváltozatból ha azalatt sem lesz semmi gebasz, akkor egy Windows 7 Professional 64 bit boldog tul.-a leszek.
(és addigra legalább lemegy még 1-2 e Ft-ot is.) -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Már két napja tesztelem és eddig csak jót tudok elmondani róla....
Ha a hivatalos megjelenésig nem lesz vele semmi gebasz, akkor úgy néz ki, hogy végre lesz egy jogtiszta Win a gépemen.....(mert megérdemlem)
Ezen a cuccon fut:
GA-EP35C-DS3R
E8400
2db Corsair TWIN2X 2048-6400C4 4x1GB
Galaxy 9600GT 512MB DDR3 OC Xtreme Tuner
HDD: WD 320GB -
bobsys
veterán
válasz
huskydog17 #33 üzenetére
enterprise=ultimate csak mas license konstrokcioban erheto el
-
huskydog17
addikt
Látom te már letesztelted az Enterprise verziót, ezért kérnék tőled némi információt!
Az érdekelne, hogy ez miben különbözik leginkább egy Ultimate verziótól, pontosabban van-e valami hátránya az Ultimate-hez képest. Azért kérdem, mert az MS azt "mondta", hogy ezt hétköznapi felhasználóknak nem ajánlja, de mivel 90 napig ingyenes, gondoltam ki fogom próbálni, el is kezdtem letölteni a telepítő ISO fájlt.
Az angol nyelv engem egy csöppet sem zavar.
Hogy működik 1 GB RAM mellett? Ugyanazt tudja, mint az Ultimate? -
válasz
WonderCSabo #31 üzenetére
Az nem lehet! Friss install!
Amiből lehetett, W7-es drivert raktam!
A telepítés elején várakozott 15 percet, míg betöltötte a nyelvválasztó képernyőt!Üdv. Core2
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Neil Watts #30 üzenetére
Vmi összeakad, vagy vírusos. Nézz utána!
-
Sziasztok!
Az hogy létezik, hogy egy Gigabyte GA-MA770-UD3, Athlon II X2 240, 2G Kingston ram, Ati Radeon X1650 gépen netezés közben (a lap görgetésénél) 50-60%-o jár a proci? Ez egy vicc.
Nagyon rossz vicc. Egyébként minden driver fel van telepítve.
Üdv. Core2
-
rootkiller
őstag
Én is szedem, megy fel a 7éves 1.6/768/30/ati7500/SXGA+ notimra, tesztelem "netbook" körülmények között, természetesen USB-ről telepítve.
-
WonderCSabo
félisten
Ma szedtem le a Professionalt MSDNAAról.
-
-
Dilikutya
félisten
Persze... olyan gépnek, amin könyvelnek, pénztár fut, meg nyilvántartó, alkatrészrendelő programok, és tökéletesen jó egy 2.6-os Celeron 512, esetleg 1024Mb RAM-mal, állítsunk be egy zsák pénzért többmagos rendszereket, amik támogatják a virtualizációt? Nézd, nekem mindegy, pár napi meló feltenni a cuccokat, de a vezetőség számát neked továbbítom, hogy mond el, miért is lenne jó pár millióból lecserélni a gépparkot
. És a Vista költségekről még nem is beszéltünk.
-
Na én fel is tornásztam a gépre, mármint csak virtuális gépre. Kiderült, hogy bizony 10 napos próbaidő áll a rendelkezésünkre, mármint ennyi idő alatt kell aktiválnunk a rendszert. Amit persze készséggel aktivál is nekünk a Microsoft, méghozzá azzal a kulccsal amit már tartalmaz a telepítő.
És bizony kapunk egy szép vízjelet is a sarokba sajnos:
-
Dilikutya
félisten
A cégek mg jó darabig nem cserélnek. Van olyan gép, ahol még az XP-s alap Internet Explorer 6-ot sem frissíthetem újabb verzióra, mert néhány webes alapú céges szoftver nem szereti... röhej, mi lenne akkor egy Win7/IE8 esetében... nálunk legalábbis sok akadálya van a váltásnak. A DOS-ös könyvelőszoftverekről nem is beszélve...
-
fatal`
titán
1 giga rammal lehetséges, hogy a Win 7 gyorsabb, de használtam vistat 1 gigával és nem volt vele probléma. Persze 2 gigától nagyon begyorsult. A superfetch nagyon hasznos dolog, szeretem.
Indexelést pl. alapból letiltom mindkét OS alatt, nem használom a beépített keresőt, csak a start menüben, az meg elég gyors nélküle is. Így nem kerregteti a vinyót feleslegesen.
-
Ezt a változatot minek törnék fel? Egyenértékű számunkra egy Ultimate-tel, nem kell ez otthonra. Cégek meg nem játszadozhatnak ilyennel, hogy crack-elik az oprendszert. Azon kívül pedig a valóban működő mostani Windows 7 crack sem olyan hatalmas nagy törés, ide több kellene azért. Szal szerintem értelmetlen lenne ezzel foglalkozni.
-
Biztos,hogy feltörik
-
azbest
félisten
deciki.. letöltésnél meg kell adni, hogy most mit futtatok... és csak win 7 RC van... rtm nincs a listán
ha a munkakörben nem informatikust választotok, akkor azt mondja majd, hogy bocs de ez az eval csak it professionaloknak való.
-
Megelőztem a hírt, mert én már le is töltöttem magamnak. Kis elemzésnek alá is vetettem így hirtelenjéből. Ezzel a letölthető változattal valóban csak az Enterprise kiadás telepíthető, mert az Install.wim képben csak ez az egy változat található. Egyéb lényeges eltérés csak az ei.cfg fájlban van, a szokásos "OEM" meg "Retail" helyett "Eval" csatorna megnevezés. Majd ha hazaértem fel is dobom megnézni közelebbről.
Mindenesetre nagyon rendes dolog volt a Microsoft-tól, hogy ilyen prószaverát kiadott egy ennyire friss oprendszerből. -
chepavel
aktív tag
válasz
Depression #1 üzenetére
Sőt, ahol dolgozom, meglapul még DOS-os rendszer is. Ami pedig sajnálatos, hogy még mai napig DOS-os programra fejlesztenek, országos szinten, napi szinten haszálatos szoftvereket..
Van még Win98 is, és sok, magas pozíciójú ember csodálkozott, hogy nem támogatják már azt a rendszert, és az új hálózati nyomtatót nem lehet használni róla, ugyanis ahhoz már nem gyártottak drivereket.. -
GrandeP
addikt
válasz
Depression #1 üzenetére
Pl anno az elöző munkahelyemen is.... bár ott a gépek is max 800 mhz/256 ramosak voltak... msot azzal mit kezdene a win7?!
Egyébként igenis h jó oprendszer.... csak ajánlani tudom, de csak akkor ha megfelelő gépre rakjuk..
-
Depression
veterán
Bármit elkövetnek, hogy váltásra ösztönözzék a cégeket.
Bár gonosz off, de rengeteg közintézményben win95/98 lapul még a gépeken, azokat tényleg érdemes lenne nyugdíjazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest