- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuli76
tag
Sziasztok!
Látom ,hogy csak a gond van az AA-val
P30 pro Suzuki SCross kb. 3 hónapig semmi gond,most meg folyamatosan le-föl csatlakozik és közben 2 másodpercenként pittyeg a telefon,elég idegesítő.
Ma egy Samsung telefont csatlakoztattam és hasonló volt a helyzet,annyi,hogy ritkában szakadt meg a kapcsolat ,de 20perc után végleg leállt.
Cseréltem több kábelt,több telefont.
Lehet ,hogy ez az AA ilyen rosszul van megcsinálva. -
tyuli76
tag
Nálam nem dobja fel az AA,h engedélyezem.
Most is rapszodikusan működik.Volt már autórádió reset,telefon újra indítás,kábel csere,AA újra telepítés.
Amikor elindulok az autóval,akkor folyamatosan le-föl csatlakozik,nagyon idegesítő,pláne ha a kell a gps is.
Az szokott segíteni ha többször ki be húzom az usb csatlakozást,akkor van,h megy végig,de olyan is,h 15 percig.
Nem tudok rájönni,h mi a baja,mert mindig más. Most 18as hibát ki és végig csináltam az összes you tube videót,kivéve a telefon frissítést,az nem akarom és így se jó,mint az első pár hónapban volt.[ Szerkesztve ]
-
tyuli76
tag
Nem tudok szerkezteni
Most ezt találtam:
Az Android Auto frissítése (7.5.121104-es verzió) 2022 márciusában került hozzáadásra USB indítási diagnosztikai eszköz Hogy tudja, ha a megfelelő kábelt használja. Miután csatlakoztatta a telefont az autóhoz, nyissa meg az Android Auto beállításait, koppintson a gombra csatlakozási támogatásmenj többet usb indítási diagnosztika,
Google fordítással .
Valahol itt kezdődött a probléma. -
-
tyuli76
tag
Már csak azt kapjam vissza,ami márciusig jó volt,h ne szakadjon folyamatosan,ne kelljen le fől csatlakoztatni a telefont
-
tyuli76
tag
Sziasztok!
Új jelenség van most nálam.
Minden úton használom az AA,zenét hallgatok online rádión.
Nem használom a wazet, gps se kapcsolom be,de amikor használni akarom,akkor a beszéd és a beviteli hang is átáll angolra minden alkalommal,ez már kb. 3 hete csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest