- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero28
senior tag
na ne már
-
P00By
nagyúr
Nagyon szomorú...
-
Elmennek már a ...Annyira várom már. Félbeszakították a sztorit, nem is akárhogy. Remélem ez nem csak marketingfogás, hogy megjelenéskor vigyék majd mint a cukrot...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
juliabrilke
veterán
Ugyan!
Ebbe semmi meglepő nincs. Csak egy újabb év, amikor nem történik semmi.
-
e=mc²
őstag
Dr. Gordon Freeman nem vesz el, csak atalakul =)
Ambulimax Provider
-
félisten
Reméljük nem SZARják össze a HL-fellinget. Igazából én tök ráérek, nincs gépem amin menjen egy high-tech játék.
-
Sirandrish
legenda
Nah hálistennek
Bocsi csak annyian szomorúak..én meg nemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sheriff.crib
tag
Nekem ezek az episode részek nem tetszettek annyira.....remélem, ha kijön a HL3, akkor arra fognak koncentrálni, hogy minél inkább nagyobbat üssön grafikailag illetve a játékmenet legyen ügyességi, gondolkodós, hetekig játszós....
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
törölt tag
Miért lenne 80 éves? G-Man (vagy az utódja, legyen mondjuk H-Man) megint elküldeni pihenni, aztán hazatér Alyx nénihez, akitől elválik, mert hogy nézne már ki egy vén szatyor mellett...
Egyébként a HL1 és 2 története között is csak minimális összefüggés van, szinte csak a szereplők (akik közül elég soknak az 1-ben még csak neve sem volt, és eléggé redundánsan szerepeltek).
-
harry
veterán
Ezzel alapvetően egyetértek De akkor tényleg egy jó történet kell, sok feladattal és változatos játékmenettel, a mostanit nem tudom meddig lehetne húzni, már kilőttek valami rakétát, ami úgy rémlik, hogy jó
El kéne más olvasnom valami storyline-t, nem teljesen emlékszek, mikor-mi történt. Aztán lehet ha monitort váltok pl. nyáron végigzúzom az egészet.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
zcool
aktív tag
Hát ez nagyon szomorú
Nem tudom mi van ezekkel a Valve(é)sekkel...
Húzzák,csűrik ,csavarják az Ep3 mat, csak ezt nem veszik figyelembe ,hogy a Source motor felett keményen jár az idő.Mert az tuti,hogy ha valaha is kijön az Ep3 tuti ,hogy nem fognak hozzá új motort csináni..
Mondjuk az is igaz ,hogy egy igazi Hl fannak nem nagyon számít a grafika...
Például Én a múltkor megint végigtoltam a HL1 -et már vagy 10 eggyére...
De akkor is most így ezzel biztosan veszít a Hl a játékos köréből...[ Szerkesztve ]
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
nrgia
őstag
Ez elkeserítő...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Kleroo
veterán
Hú! már a széklet szinonimája is tiltott?
Elnézést,legközelebb figyelek ráHodor. Hodor? Hodooor!
-
harry
veterán
Úgykéne.
Ellenben ep3 + hl3 szerintem rossz kombó lenne... Mármint az ember azt várná, amit terveztek, hogy a 3.részben befejeződik a történet. Úgy tűnhetne, hogy csak nyújtani akarják a storyt, ami nem tenne jót neki. De ha kihoznak egy fullos hl3-at, azt még össze lehet kalapálni úgy, hogy történet is van, meg be is fejeződik.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Teszla_
senior tag
válasz wednesday #12 üzenetére
Pont ezt akartam én is írni, hogy anno mennyire nyugtatgatták a népet, hogy három részre bontva mennyivel jobb lesz mindenkinek. Én már akkor is azt mondtam, hogy bekaphatják, ez így egy nagy **** lesz. Már rég megjelenhetett volna a HL3, ehhez képest a három beígért episode helyett még mindig csak kettő jelent meg, a harmadik sehol, a HL3 pedig még fényévekre lehet.
Szóhasználat!
[ Módosította: ollie ]
-
konas
senior tag
o de kar erte,,mar nagyon nyomatnam a HL Ep 3 at,mindig jo szokott lenni a HL
-
Mans20
addikt
Nem a barom zombis játékot kéne csinálniuk,hanem a HL harmadik részét végre.
-
Kleroo
veterán
Szerintem egyértelmű,hogy HL3-ra gyúrnak.
2011ben kiadnak majd egy 4órás,source motoros(7éves!!!!) játékot,a sok várakozás után,aztán bejelentik hogy készül a hl3,s 2016ra meg is érkezhet?
Na nem!
Vagy ******* az egészre,és vmi másban gondolkodnak, vagy az e3-on kiderül,hogy megalkották a source 2.0 motort,ami a cryenginet is űberli,és 2011re elkészül a hl3,ami mindenre rátesz.
Az ep2 tán 2006os játék,és nem volt nagy durranás,szóval simán lehet hogy kis erővel,már 2005óta dolgoznak a hl3on,s 2006-7óta Gőzerővel.Így 4-5év alatt kész lenne a köv rész.
Még az indok is stimmel,hisz mindenki hőbörgött,hogy túl sok a fejlesztési idő,és túl rövid a játék,ezért sunyiban nagyot durrantanak
Más okot nem tudok arra mi ez a nagy csönd+titkolózás. nem hülye a valve Ezt többször láthattuk már.Szóhasználat!
[ Módosította: ollie ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Fortissimus
őstag
pedig meg csak januar van. de legalabb nem ugy telik az ev, hogy mikor jon mar
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
BiP
nagyúr
Annyit húzzák már ezt a dolgot, hogy ha 2011 elején kijönne egy EP3, sokkal kevesebb embert fog érdekelni, mintha kijött volna 2008-ban.
Akkor van valami esély normális eladásokra, ha jövő év elején egy fullos HL3-mal durrantanak. Kezd lanyhulni a Half-life láz. (bennem legalábbis)
-
wednesday
őstag
Ezt nyilatkozták nagy vonalakban anno a készítők:
"Azért tartjuk jónak az epizodikus tartalmat, mert azzal mind a fejlesztők, mint a játékosok jól járnak. Egy új játékot a nulláról megírni és felépíteni legalább 5 évet vesz igénybe. (HL2 2004 + 5 év = HL3 2009). Így a játék rajongóiak sokat kell várni egy új rész megjelenéséig.
Ezzel szemben az epizódok akár 1 éven belül követhetik egymást."Half-life (1998 nov.) Half-Life 2 (2004 nov.) szerintem nagyobb különbségek vannak mint a HL2 és az EP1 + EP2 meg majd ki tudja még mikor megjelenő EP3 között. Tehát legkorábban 7 év telik el a HL2 megjelenés óta mire a kiegészítőket összeillesztik (amik nem önálló fejlesztések, erősen támaszkodnak a HL2-re, tehát adott meglévő dolgokra).
-
JoolsNOS
veterán
Hát ennek egyáltalán nem örülök. De én is jobban várom az átiratot, mint az ep3at.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
sz0k3e_
aktív tag
De ne izéljenek már, még el se kezdődött az év és már most lehet tudni h idén se lesz semmi?!
"What next in the parade of constant obstacles?"
-
harry
veterán
Na, ne már Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy ezekkel meg mi van, rég volt már, hogy EP2-t végigvittem. Kíváncsi leszek ezek után mit hoznak ki, egy pár órás kieget, vagy valami normálisabb sok órás rejtvényes hentelős szerelős játékot Egy fullos HL3 meg áh... rendbe hoznának mindent De ezzel nem számolok. A portal2 viszont szintén jó lenne.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
őstag
-
Szegény Gordon is szomorú.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Yutani
nagyúr
Szemétládák.
Black Mesa-t akarunk! Miért ne lehetne megtámogatni őket? Szerintem már kész lenne, ha a nyomi Valve támogatná őket, és a Steam-en potom pénzért, de meg lehetne vásárolni. A fejlesztők biztosan jobban igyekeznének, én meg nem sajnálnék 10 dodót kifizetni a HD-HL élményért!
#tarcsad
-
Oliverda
félisten
Idén sem.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
leviske
veterán
Jelentkezzen aki meglepődött.
-
HXY
addikt
És miért nem képes a Valve hivatalosan is bejelenteni, hogy mégis mi lesz....
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
a black mesa-t várom én is nagyon... habár félek tőle, hogy úgy járok, mint a hr-textúra csomaggal felturbózott duke3d-vel... nem adta vissza már a régi hangulatot egyelőre a black mesa-s dolgok tetszettek, bízok benne... de félek is na...
(a l4d2 először annyira nem jött be videók alapján, de nagyon ráfüggtünk barátnőmmel... olyan már az első rész, mintha csak egy demo lenne a 2. részhez képest... így is durva, hogy lényegében a 2 játék ér fel 1-el, de jó lett nagyon a 2. rész...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest