Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Nem szép, de legalább jó csúnya.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Graphics
Jómunkásember
Elég tud lenni, csak nem ennyiert.
Inkabb az elvarasok nagyok..
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
C$abi
aktív tag
Ez 2014-ben már nem elég a belépő szinten se.
-
vicze
félisten
De gondold végig miért csináljanak RT-s tabletet, mikor ott a jócskán ártámogatott Atom és ingyen Windows, kb. olcsóbban kihozhatják, mint az ARM-es változatot, kb. 0 szívás van vele(driverek), user se nyavalyog, hogy XY program nem megy. Szóval win-win. Nemes egyszerűséggel értelmét vesztette az RT, semmilyen előnye nincs a fullos Win-nel szemben csak hátránya.
-
Graphics
Jómunkásember
Felreertetted. Ő ekkora méretű gépre gondolt. De RT-vel.
En arra irtam sztem felealeges... Meg ertelmetlen.
8.1-gyel azert akad par jo cucc. Miix 2 , Encore es tarsai
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
azopi74
addikt
Hát igen, az ipaq-ek idejében nem gondoltam volna, hogy ilyen mélységekbe süllyed mobilfronton a HP alig több, mint 10év alatt. Nem félnek, hogy azzal, hogy ilyen szemetekhez adják a nevüket, leamortizálják a brand értékét a felsőbb szegmensekben is? Nem értem, minek szenvednek, ami nem megy, nem kéne erőltetni.
-
margithid
veterán
Már miért ne lehetne normális dolgokat futtatni asztali környezetben?
A bay trial atom elég teljesítményt szolgáltat, szeritnem a 2 GB Ram a kevés, de talán az is elégséges.
Mondjuk egy toshiba encore-nál olcsóbb tabletet nem nagyon lehet kiadni, és sajnos az is 100k kis hazánkban. -
Dinsdale
tag
Ez elég ciki a HP-től, sőt lassan egy noname kínai cégtől is.
-
azopi74
addikt
Csak éppen 9" alatt tök felesleges a teljes windows. Tudom, lehet dokkolni, és akkor kapsz egy nagyon gyenge pc-t, de minek? Úgysem tudsz rajta semmi értelmes dolgot futtatni, maximum Office-t, de akkor inkább WinRT. Viszont azt nem értem, miért nem nyitja meg a MS a WinRT desktopot third party fejlesztők előtt. Simán betörhetne a nettopok és chrome-boxok piacára. Jailbreak meg még mindig sehol sincs RT 8.1-re
-
tjb007
nagyúr
Ha a Media Marktban vette azt kínait, akkor azt is vissza fogja tudni vinni.
Amúgy meg a HP-t sem tudod visszavinni ha nem ott vásároltad, de ha jól emlékszem nem is kell visszavinni semmit sem, mivel pick up and return garanciával rendelkeznek. Persze lehet, hogy csak rosszul emlékszem.(#12) vicze1
Épp azért írtam azt amit
Írhattam volna azt is, hogy soha napján kiskedden, de az kicsit erős lett volna, hisz soha nem lehet tudni. -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Egyelőre még nem sikerült megértenem, hogy miért jellemzője az alsóbb szegmensnek a vastag káva? Indokolt ez a gyártástechnológia szintjén?
<< Heimdal >>
-
pumpedlix
tag
Még jó hogy lehet kapni itthon is. Igaz valahogy fentebb ment az ára 49 900 Ft-ért egyértelműen nem nyerő
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/HP_7_Plus_1301ew_tablet_silver_%28Android%29-p410068.html
Ja és nem kétmagos ahogy a cikk írja hanem 4 magos ahogy a konkurencia is leírja:
http://www.mobilport.hu/hirek/20140521/nagyon_olcso_tablageppel_ujit_a_hp/
-
halkow
őstag
Ez a cikk is volt már
xiaomi cikket nyomjatok!Alcatel onetouch idol2s the king
-
Graphics
Jómunkásember
RT-vel? Minek, totálisan átjárhatatlan platform... :/
Win 8.1-nél legalább teljes funkcionalitást kapsz, de az RT-nél?
@blade zte: valahogy nem egy kategória a kettő... . Neked lehet az kéne, de nem versenytársakról beszélünk...
[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
Nem tudom, de a 200 dolcsis nvidia shieldet elnézve egy egyáltalán nem éri meg.
Oppo find 7 astro black
-
margithid
veterán
válasz SkyLine3000 #2 üzenetére
Inkább egyik se..
Aki tabletet akar, az áldozzon rá 200$-t és normálisat kap.
Azt várom, hogy a Win RT-val jelenjenek meg ilyen cuccok végre. -
helixP
nagyúr
Legalább 1 Giga.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #2 üzenetére
Ez is nevesincs... csak HP logót tettek rá... Megeszik az emberek...
Gondolod ezt meddig fogják támogatni... amíg kiviszed az áruházból... Addig szólt a support.
Inkább veszek akkor kínai-t, amiről tudom, hogy szoftveresen rendben van, mint ezt a HP-t látatlanba.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Még mindig inkább egy ilyen hp, mint egy nevenincs csoda ennyiért.
-
Graphics
Jómunkásember
Van ám vastag káva..
A HP kezd mélyrerepülni ezekkel az átszitázott kínai vackokkal... Ha legalább próbálkoznak, keressenek már egy normális partnert....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest