Legfrissebb anyagok
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmaci78
tag
Nah ez is valami a win8-at én kihagytam.
Viszont úgy hallottam, hogy talán olyan lesz a win10, hogy ténylegesen aktuális naprakész verziót lehet leszedni majd, de mondom erre kíváncsi leszek. Nem egy mai dolog ez, nekem van olyan progim, ahol ez már évek óta így működik.
Na az lenne a frankó, belépek a saját nevemmel a Microsoft-hoz és le tudom szedni a saját megvásárolt progijaim aktuális naprakész verzióját. -
gmaci78
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
it A letöltéshez természetesen érvényes termékkulcs is szükséges, de más megkötés is akad.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest