Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
winyó folyamatosan nyekereg, de semmilyen feladatban nem akadályoz. elméletileg skálázza magát attól függően, h menynire használod a gépet.
btw, tesztekben többnyire dobogós helyen szerepel és már csak a software explorer-je miatt is érdemes felrakni.
(eredeti win kell hozzá...) -
Allien
veterán
Nekem speciel, majdnem mindegy, mennyire fogja a gépet. Minnél hamarabb nézze át a gépet, ergo, addig úgy se nyúlok hozzá. Az a 10-20-30 perc erre van szánva.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Már máskor is volt ilyen (csak nem ekkora mértékü). Gondolom, egy általa kigazolt progi okozhatta, de ettől még a hibát rá kell, hogy hárítsam, nem? Hiszen, ez volt az egyettlen változás a gépemen akkor. Se hardver, se más szoftver, se új driver nem került a gépemre. Tehát nem azt mondom, hogy közvettlenül ez okozhatta, bár, benne van a hiba lehetőssége, ugye?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
FTeR
addikt
spybotS&D egy alapjaiban nagyon jó kis app, de rettentően kicsi az adatbázisa**. nézd meg a teszteket, a középmezőny végén szerepel mindig.
rakat jobban szereplő ingyenes írtó van még (win def--ről nem is beszélve).
**1 darab ember fejleszti, ami ugyan tiszteletreméltó, de nem túl hatékony.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Igen, mindenki ezeket ajánlja. Én is használom őket, csak ezeknek is megvan a kockázatuk, nem is kicsi! Nem is olyan régen, szokásos frissités, majd stb.. A lényeg, hogy amikor késöbb újra bekapcsoltam a gépet, az egyik partíció ntfs rendszere megsérült, konzisztenciát keresett, és nem tudta megoldani. Kb a 15. újra inditás után állt helyre teljessen. Persze, erre is van progi, ami helyre rakja a sérült rendszert, csak éppen nem akartam vele vesződni. Éppen az a partíció nem volt létszükséglet.
-
törölt tag
Honnan lehet tudni hogy fut-e a gépemen ilyen bot vagy sem?
-
Aranygyerek
aktív tag
Ja és amikor valami baj van,akkor hozzák a gépet ,hogy csinálj vele valamit
-
Kantorpe
tag
A botnetek legnagyobb segitoje az emberi hulyeseg....
Kattingatni megtanult, aztan az idiota kattingat mindenre esz nelkul.
Jobblenne ha a gephasznalathoz is jogositvany szuksegeltetne.Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
bambano
titán
Tartok tőle, a megrendelői oldal kiirtása sokkal hamarabb és sokkal egyszerűbben megoldható, mint a windows userek átszoktatása. Be kell zárni pár nagy spam megrendelőt pár évre, hogy mindenki értse, spammelni bűn és akkor majd elmarad a spam. Ez sem egyszerű, de több százmillió usert átnevelni, pláne közte sok-sok lopott windowszal, szerintem nehezebb.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Alakul. Most már csak azt kell felismerni, hogy a spamek kiirtásának első lépése a botnetek kiirtása. Persze akkor csődbe megy egy rész-iparág meg pár hazugsággyár.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest