Hirdetés
Aktív témák
-
Xmas
tag
Jogos a dolog, de én igazából az alcímet kritizáltam, ami az órajel értékének kizárólagossága mellett tette le a voksot. Ami, ugye, persze így ebben a formában nem igaz. Nem mindegy, hogy mikrokódolt vagy hardveres végrehajtás van. Nem mindegy, hogy csak szálszintű, vagy akár szálon belüli párhuzamosítást is támogat. És manapság már egyre több minden nem mindegy...
Szóval azt akartam mondani, hogy ne tessék nekem az órajellel dobálózni... -
joysefke
veterán
Meg sem említette a cikk az AMDt, erre valaki egyből
amd vs intel topicot akar ebből csinálni.
Egyébként én úgy tudom, hogy az Itanium sem nyújt
valami húdenagyon nagy teljesítményt, pláne ha
a konkurens processzorokkal hasonlítjuk össze
/nem ez most <big>nem</big>az amd/ -
Netmaster
tag
Úgy vettem észre, kimaradt a hírből, hogy ez még csak béta verzió
Netmaster
-
törölt tag
meg csak beta...
-
Genialis
aktív tag
Nyilvánvaló. Az Itanium azért ott van a szeren, és a Java ki is tudja használni a párhuzamos végrehajtási képességeit. Meg ugye azt se felejtsük el, hogy a Java nagyvállalati platformnak készült, ahol is nagy teljesítmények vannak, meg sok processzor, még több memória.(és az adott alkalmazást változatlan formában 100 év múlva is használni kell majd)
in4m8ion 1ts 2 B 3
-
Xmas
tag
Szerintem arra gondoltak, hogy azonos magfrekvenciájú (meg FSB-s, meg blabla) AMD és INTEL procikon azonos eredményeket mérhetünk... :))
-
Jaq
tag
Ha jol ertelmezem a hirt, kb. azt mondja, hogy a Prince of Persia gyorsabban fut P4-en, mint XT-n :))
Aktív témák
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest