Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Ejj, ez a sok pesszimista vészmadár magyar... Nekem tetszik az ötlet, hogy pl NFS-ezés közben mindig egy aktuálisan kijönni készülő film plakátját láthatom (lehet, hogy egy hamarosan megjelenő filmről csak innen fogok tudomást szerezni), vagy mindig más reklámok lesznek mindenhol, legalább nem lesz unalmas a pálya, és tényleg valóságosabb lesz a játék. A cikkben nem azt írták, hogy az összes játék minden kihasználható négyzettextúrájára reklámot nyomatnak majd, hanem nyilván ésszel csinálják, ahol eddig is volt reklám, ott ezentúl is lesz, csak cserélődik, de nem hiszem hogy majd egy fantasy játékben egy ork faluba betérvén kóla meg pelenkareklámok fognak a főtéren virítani... meg hogy választhatunk teszkós láncfűrész meg ilyesmik között... ez baromság szerintem. Nagyjából ez az én véleményem.
Félig ember, félig medve, félig disznó
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest