- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
Ez érdekes..erről még én sem halottam..
Énis hülyeségnek néztem az ilyesfajta vádakat..melyik OS ben nincsenek ilyenek?..ha nem lennének benne alapból akkor az gáz lenne, mert mancika nemfog felmenni, hogy letöltsön vmi értelmes lejátszót a netről...stb
ellenben ha tilta az OEM gépekre való más progi felpakolását az nemszépdolog..
de ha tiltja akkor a nem létező médialejátszós OS nél is tiltani fogja és az lesz az érteme, hogy mancika megveszi és csodálkozik, hogy még 1 szar video -t sem tud lejátszani, majd a kormány közli vele, hogy igen ez az ő érdeke
sou -ban is el fogják utasítani..azért az országnak nem jön rosszul ez a kis zsebpénz...pláne ha a politikusok/bírák zsebébe fut a fele (amin nem csodálkoznék)
-
9CS
senior tag
''Microsoft kimondottan tiltja a nagyobb OEM partnereknek, hogy más, konkurens szoftvereket pakoljon fel - és ez már tényleg nem szép és piaci pozícióval való visszaélés stb.''
Erről kéne akkor hogy szóljanak az ilyen cikkek.Különben sokan értetlenül nézik ezeket a gyerekes ítéleteket, hogy; „Ejnye Bill, szedd már ki azt a „videjó lejátszót”, mert különben senki sem talál rá a „Sufni” csoda lejátszóra. Azt az senkinek sem jó.”
-
karib
addikt
Hozzá kell tenni, hogy a Microsoft sem ártatlan ebben az egészben, és az egész hajcihő mögött azért több húzódik meg, mint hogy van-e IE és MP az OS-ben (
).
Asszem a dolog azért csúnya, mert egyrészt nincs a telepítési opciók között, másrészt a Microsoft kimondottan tiltja a nagyobb OEM partnereknek, hogy más, konkurens szoftvereket pakoljon fel - és ez már tényleg nem szép és piaci pozícióval való visszaélés stb.
Erről sajnos nem sokat hallani, mert bonyolultabb elmagyarázni, mint az egyszerű szenzációhajhász ''pfúúj Microsoft'' témát - sajnos én sem vagyok képben, ezért jó lenne, ha valaki, aki képben van, hozzájárulna a részletekkel... -
9CS
senior tag
Ezt nem értem én se, ha már megtették, hogy az Xp-nél le lehet tiltani, ezen programokat (Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései) akkor miért nem teszik ezt a lehetőséget a telepítés elején választhatóvá és kész. Azt csak nem mondják már meg, hogy nem tehetik a CD-re a saját programjaikat, mint lehetőség a Kedves Vásárlóknak.
-
Tényleg, ez alapján az Apple-t nem lehetne beperelni beépített bönészője/médialejátszója miatt? Vagy az nem elég nagy monopólium?
-
VladimirR
nagyúr
-
tuskooo
addikt
Lehet, jobban megérné az ms-nek kivonulni
-
QuarK
senior tag
Lövésem sincs ezzel mit akarnak elérni. Gizike aki csak annyit tud, hogy kell bepötyögni a szakdogáit; és betolni Krisz Rudit a Media Playerbe, és weben megnézni a mailjeit, vajon mit választana -- ugyanannyiért -- a sima változatot, vagy amire rá van írva, hogy vigyázz! nincs benne alapból zenelejátszó és böngésző? Le merem fogadni, hogy az előzőt. Aki pedig akar váltani és tud is, az most is könnyedén megteheti.
A másik, ahogy pl. karib is írja; minden oprendszerbe érkezik valamilyen média program és böngésző. (Követelem a Konqueror és Totem nélküli linuxot!) -
VladimirR
nagyúr
''Más kérdés, hogy a döntés később fából vaskarikának bizonyult, miután arra elfelejtették kötelezni a vállalatot, hogy ezt a verziót ésszerűen olcsóbban árulja''
valaki elmagyarazna nekem, hogy menniy az ''ésszerűen olcsóbb'' egy barki szamara letoltheto, ingyenes szoftver, pontosabban ennek hianya eseteben? -
karib
addikt
Elgondolkodatató, hogy amire ezek a perek (IE, MPlyer stb.) perek kifutnak, maga az alapkérdés mennyire túlhaladottá válik.
Ki tudna ma elképzelni egy oprendszert webböngésző és médialejátszó nélkül?
Akinek meg nem jó, úgyis használhat jobbat, ahogy sokan meg is teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest