Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ez hülyeség. A jogdíj egyedül a forgalombahozás feltétele, és a kereskedőket érinti. Te tök mind1, mire írsz illegális tartalmat (pl programok, szoftverek), attól még nem lesz legális, hogy artisjusos címkés lemezre írod. A legális tartalom, pl letöltött zenék meg simán írható nem jogdíjas lemezre is, attól nem lesz illegális, meg legális sem.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
erdoke
titán
-
Tithian
őstag
válasz adalbert1 #10 üzenetére
A Tesco úgy tudom, csak vagy 100FT/lemez, és nem 180FT/lemez jogdíjat fizet.
Hogy ebből nálunk lesz is valami, azt majd hiszem, ha látom a 120FT/db áron nem Szlovákiából vett 16X-os Verbatim lemezeket az asztalomon .
[Szerkesztve]</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Agyasima
őstag
Ha véletlen célt érne a kezdeményezés, miből élne az ASVA? Nem bírnák fizetni tovább a drága ügyvédeket, az tuti.... Dr. Szikinger új munkahelyet kereshetne... hejj, ha megérhetném...
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
csibra
tag
> a BSA miért lobbizik a jogdíj eltörlése ellen?
Ha benne van a jogdíj, akkor ha illegális tartalmat írsz rá, azt mondhatod, hogy fizettem jogdíjat a lemez árában, tehát legálissá vált. Persze nem ilyen egyszerű a helyzet (sajnos), de ha nincs az árban jogdíj(kompenzáció) akkor nem lehet azt mondani. -
jamez
senior tag
Gondolom a hordozok hivatalos forgalmazinak a sirasa hangosabb mar, mint a kiadoke. Ezert kenytelenek lepni.
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
ragazzo
őstag
Végre egy értelmese lépés tőlük.Egyébként itthon is akinek esze meg összeköttetése van, az vagy megrendeli neten a cd-ket vagy behozza Szlovákiából,nem?
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
Digital
addikt
Jó reggelt kívánok! Végre rájöttek hogy az user 2* fizet! Vajon mibe kerülnek majd így a lemezek
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
_Volkovy_
nagyúr
a BSA miért lobbizik a jogdíj eltörlése ellen?
talán el akarják érni, hogy magáncélra se legyen legális letölteni&kiírni zenét? -
burgatshow
veterán
Bocsi, de van 1 kis hiba a címben. Gondolom az bealkonyul és nem belakonyul akart lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest