Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Szerintem egy cikkben (hírben) nem lenne szabad marketingdumát átvenni. Esetleg idézetként elmegy, de inkább úgy sem kellene. A következő viszont nem idézetként szerepel:
''ezek együttesen hatékonyabb munkavégzést és élvezetesebb számítógép-használatot tesznek lehetővé'' (kiemelés tőlem)
Az eddigi munkátok alapján nemigen gondolja senki, hogy ez egy fizetett írás, de aggodalomra adhat okot, és a PH! megbízhatóságába vetett bizalmat csökkenti, ha előfordul, hogy - legalábbis úgy tűnik - átgondolás nélkül egyszerűen csak bemásoltok szövegeket.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
ciao
senior tag
most akkor mikor lesz magyar SP2?
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Efreet
senior tag
szerintem élvezetesebb, és hatékonyabb, ha a munkámhoz a neten információt keresve pl. nem kell tartanom a tonnaszám előugráló popupoktól... növeli a biztonságérzetet, és nyugodtabb környezetet biztosít.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Igazad van, véletlen kifelejtettem a ''Microsoft állítása szerint''-et. :(((
Elnézést, javítottam.
Ráadásul ez egy fizetett írás - ebben is igazad van. Csak nem nekünk fizettek érte, hanem mi a Napi Online-nak. :P
A kritikát meg vesszük, gyerünk rog, minél többször... :F
E.Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
rog
addikt
''ha előfordul, hogy - legalábbis úgy tűnik - átgondolás nélkül egyszerűen csak bemásoltok szövegeket.''
időnként ez ilyen visszatérő dolog, hogy valaki felhántorgatja. pedig semmi újdonság nincs benne. a napi gazdaságból pl. kizárólag ilyen egy az egybe átvett cikkek vannak. emlékszem volt egyszer valami laptopos cikk, amiben konkrétan ''centrino processzor''-ról volt szó.. máskor meg olyan tükörfordítások vannak, ahol az eredetiben is sok okosság volt, de aki fordított az véletlenül annyira nem volt otthon a témában hogy ezt észrevegye.. nincs ezzel semmi baj. meg kell nézni mi a hír forrása, és aszerint viszonyulni a tartalomhoz. akkor nem lesznek ilyen gyanusítgatások a fizetett hírdetésekről, meg ilyenekről.. (megjegyzem nekem azzal se lenne semmi bajom, ha fizetett hírdetéseket adnátok le.)
ja és szerintem elég nyilvánvaló, hogy mi a különbség egy ph!-cikk és egy ph!-hír között, mer ugye az egyik itt keletkezik, a másik meg egy másik hírportálról, vagy újságból átvett dolog...
ilyesmi. -
WN31RD
addikt
Én mindig feltételeztem, hogy - legalábbis elvileg, ideális esetben - a PH!-n nem másolgatnak be átgondolás nélkül máshonnan szövegeket, hanem ami ide bekerül, azt alaposan elolvassák, és ha szükséges javítanak rajta. Végülis azzal, hogy kikerül egy hír, a PH! felelősséget vállal érte.
A fizetett hirdetéssel pedig elsősorban nem az a baj, ha van, hanem ha nem teszik egyértelművé, hogy fizetett hirdetésről van szó.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Rengeteg kapott hírt nem jelenítünk meg, de még így is előfordul az általad említett jelenség.
Azért jó ha szóltok, mert aki ilyenekkel foglalkozik, soxor átmegy rutinba, ami egy idő után problémás lehet.
Az észrevételek mindig hasznosak, a véleményem az, hogy ezek nagyon segíthetik a színvonal növelésére irányuló szándékunkat.
E.Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
Xmas
tag
Ez a cikk módosult, vagy nem találom azt a cikket, amit én keresek?
Az SP2-höz volt olyan ajánlás cégeknek, hogy váltsanak központi szoftverre, amivel egységesíthetik a frissítéseket, illetve tilthatják is azt, ha nem tudták volna időre megcsinálni a teszteket.
Hol van ez a rész, vagy ez a cikk? Keresem ám nagyon... Remélem nem cenzúrázták ki... -
X-COM
nagyúr
nemtom, hogy itt szerepelt e egyáltalán, de a Microsoft álláspontja, hogy az SP2 elterjedésén van a hangsúly, akinek szüksége van erre az infora, az a technet-en megtalálja, nagydobra nem nagyon akarják verni.
Nem tudom, hogy a prohardver felé érkezett e valamilyen kérés ecélból.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen