- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
Melyik pályák vannak a TE-ben? (I Hate Fish) Nem találom az elsőt TT-n...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz misi_belucci #4550 üzenetére
-
misi_belucci
tag
válasz SanyikaHS #4551 üzenetére
Most már mindenki megkapta a frissítést.
Egy kicsit átszabták a menüt, ennyi...
A Cups részen végülis nem történt változás. Eddig "hó végén" kaptad meg a jutalmat (attól függően, hogy hány szintet léptél), most meg apránként kapod a gemet, coint, alkatrészeket. De ha összeadogatod, nagyságrendileg ugyanannyi. Persze ha nem veszel Vip-et vagy Premium pass-t...De legalább az eventeket meg a friends menüt sikerült egy helyre rakni. Viszont a daily verseny a barátokkal eltűnt.
Ja meg kaptunk új pályát! Abból sosem elég.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #4557 üzenetére
Ha már ez az event, ti láttok olyat, hogy valaki(k) utánfutó nélkül megy / mennek magában a Rally Car-ral?
Amikor ilyen van egy menetben, rendszerint ők nyernek, ha többen vannak ők a top és nem lehet őket lenyomni, szinte hibátlan körrel sem...
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #4559 üzenetére
Az a helyzet, hogy én ezen agyaltam tegnap, ha le lehetne törni a futót, nem tudnának nyerni, mert nem számolna nekik el semmit ugye, szóval hiába mennének jó időt, egy futós kör a levonás miatt jobb lehetne. Csak bugoltatásra tudok gondolni, hogy végigmennek futó nélkül, de olyan, mintha náluk lenne mind a 20 csomag beérkezéskor, ezért esélytelen megverni őket, mert neked pluszban kell figyelni a futóra is.
-
misi_belucci
tag
Új event:
2. Pálya
Hill Climb Cup- Bottom Gear
A lényeg, hogy ne emelkedj el a talajtól.
A féktávokat kell jól eltalálni.3. Pálya
A motorral pörgős pálya pedig a Forest Cup- Flying Log.
Itt jó beállítás a 20/20/17/1 + hólánc, air control.4. Pálya
Aki gyakorolni szeretné az utánfutós pályát, ez a pályák sorrendje:
present panic
in a hurry
CARGO EXPRESS
gifts in the air
smooth ride
Tehát pl. 17:36, 17:51, 18:06, 18:21... a mi pályánk kezdési időpontjai. (Cargo express)[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #4564 üzenetére
Ez olyan, mint a pörgős... Ha elemelkedik mind a 4 kerék (nem grafikailag, hanem motorilag), akkor 1 sec büntetés, x időnként. Nem áll meg a játék attól, hogy "repülsz". Az ellenfélnél rendszeresen repkednek a kamionnal a végén ennek a pályának.
-
AKIspest
tag
Összegyűjtöttem a tudnivalókat az új eventre.
1. Snowmobile: 20/20/20/20; szárny+fume+turbó (esetleg coin, wheelie, landing??).
840m a 10k határ.
700-720m körül le kell menni a víz aljára, innen kell kiugratni a dombra. Kulcsfontosságú a fejlett szárny és fume. Ha a turbó nem elég erős, akkor a coin talán jobb alternatíva.2. Formula: 20/20/20/20; tire+a.b.+coin.
16.0mp a 10k határ.
Hill Climb Cup 1.pályája: Bottom Gear. Ezen lehet gyakorolni.
A dombtetők előtt fékezni, a féktávokat kell jól eltalálni, majd a hátsó kereket minél hamarabb letenni. Szerintem a 3. és az utolsó domb a kritikus/legnehezebb. Maxos alkatrészekkel a 3.domb után folyamatosan nyomható a gáz egészen az utolsó dombig.3. Superbike: 20/20/20 (esetleg 15-ig levihető, én Misihez hasonlóan 17est használok egyelőre)/20; tire+air controll+coin.
8.0mp a 10k határ.
Forrest Cup 3.pályája: Flying Log. Ezen lehet gyakorolni.
A farönkig 3 vagy 4 flip kell, a farönk előtti (2.) fennsíknál épp csak érinteni kell a hátsó kerékkel a talajt, faszán el kell rugaszkodni, innen jön a 3.flip (ha brutál jól sikerül az elrugaszkodás, akkor dupla flip is csinálható. A pálya végéig legalább 6, de inkább 7 flip szükséges a 10mp alatti időhöz.4. Kamion: 20/20/20/1; szárny+a.b.+coin.
8.0mp a 10k határ.
A heti eventen hétfő délig gyakorolható a Cargo Express pályán!! Minden órában 06, 21, 36 és 51 perckor indul.
Legalább 17/18 ajándékot benn kell tartani egy 11mp-es időhöz. Nekem az első emelkedőn már kipotyog ez a 2/3 ajándék, innen végig lehet pedig vinni kipotyogás nélkül.Összefoglalva az 1-es kivételével mind gyakorolható, de a 4.csak hétfő délig.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz misi_belucci #4572 üzenetére
Baszki.
Egy 10pontosom volt eddig csak, és már kivittem tegnap délben. Ez az amire csak a végén jöttem rá hogy hogy kell. Hú de sokat basztam el, hogy be sem értem a célba. -
AKIspest
tag
Az eheti gyönyörűséges team eventhez még 1.5 napig lehet gyakorolni a következő pályákon:
1es: Snow Tunnel
2es: Down'n'Down
4es: Ice Cavern
Annyi megjegyzés, hogy az 1esen (flippes) a heti eventen csak 1mp-et ér egy flip, a team eventen 1.5mp-et. Azaz ahány mp-et levont tőletek, annak a felét még egyszer le kell vonni a végeredményből, így jön ki a helyes team event score.Amúgy a heti event pályáinak a sorrendje a következő:
Snow Tunnel
Ice Cavern
Down'n'Down
Snow Time
Downhill
Castle Crash -
SanyikaHS
kezdő
A PH! csapata, így az év vége felé elérte a 9000 (!) pontot, ami jelenleg a 20. helyre elég.
Figyelemmel arra, hogy a PH! csapata csak és kizárólag magyar játékosokból tevődik össze és nem olvadt össze más teamekkel sem -ami nagy divat a top csapatoknál-, szerintem mindenképpen szép eredménynek mondható .
A közelmúltban zajlott összecsapások eredményei:
A PH! csapatában mindig van egy hely az új jelentkezők részére! Gyere próbáld ki magad!
Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
A 2019. év utolsó befejezett mérkőzése , ami sajnos érthetetlenül kevés pontot ért.
B.U.É.K.
Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
lovasalbi
csendes tag
Gratulálok minden magyar csapatnak az évi teljesítményéhez, és egyben boldog új évet kívánok nektek!
Hajrá jövőre is! -
AKIspest
tag
Kedves PH!-s csapatom, kedves magyar HCR2 játékosok!
Új év van, így gondoltam, írok (jó) pár sort a 2019-es év HCR2-es történéseiről, elsődlegesen persze a team eventre koncentrálva.
2019-re számomra már kezdett ellaposodni a HCR2, amivel amúgy a kezdetek óta (2016/11) játszom. Áprilisban azonban előjött egy zseniális update-tel a Fingersoft, bevezették a team eventet!
Az egyik munkatársammal kerestünk is gyorsan egy csapatot, a BestHungarians-t találtuk meg végül. Itt ismertem meg Gejgokét, ő alapította ezt a team-et. Pár hét múlva néhányan továbbálltunk az akkori TOP5-ös, nemzetközi SB csapatba. Itt sem töltöttem/töltöttünk el sok időt, ugyanis odium invitálását örömmel elfogadva 05/18-án átjöttünk a 100.hely körül álló, de folyamatosan feljövőben lévő, színtiszta magyar játékosokból álló, a Topikgazda DigitXT által alapított, akkori (és azóta is) legjobb magyar csapatba, a PH!-ba.A csapat innen, a Prohardver fórumról indult, nem véletlen a PH név. Nem volt feltétlen cél a legjobbnak lenni, inkább a fórumos nagyon ügyes társaság időtöltése volt. Hamar kiderült, sokra, nagyon is sokra hivatott ez a csapat. Csatlakozásunkat követően pár napon belül sikerült további TOP magyar játékosokat bevonzani (pl. Hun, Puttolini), így 1 hét után már a TOP 10-ban találtuk magunkat.
2019.05.25: [kép]Engem roppant mód motivált, hogy a legjobb magyar csapat tagja lehetek. Talán ezt a motivációt megérezvén a hónap végén, 05/30-án DigitXT átadta nekem a leader-i pozíciót, amit ezúton is nagyon szépen köszönök neki! Megígértem, hogy igyekszem megtartani a fórumos szemléletet a csapaton belül. Sajnos, a fórumnak vannak azonban jól ismert korlátai (nyilvános, még regisztráció sem kell, így nem lehet itt megbeszélni csapaton belüli dolgokat, továbbá képeket nehézkes, videókat viszont egyáltalán nem is lehet megosztani), ezért alapítottam két Messenger csoportot is júniusban (egy csak csapattagoknak szólót, illetve egy másikat, ahol a tippeket és hasznos videókat gyűjtjük).
Az elmúlt 7 hónap igen intenzíven telt. Hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam a leaderi teendőkbe, amiben a kiváló szellemű és nagyon ügyes társaság motivált. Sikerült jobb és egyre jobb játékosokat találni, bevonzani, egyre feljebb kapaszkodtunk. A csúcs, a csalás miatti kizárások után/közben elért 2.pozíció volt szeptember közepén, 30 pontra voltunk az első helytől (nem sokkal később vissza is sorolták az első helyen lévő Redditet).
[kép]Azt gondoltam, hogy egy folyamatosan (értsd: május vége óta) TOP30, de inkább TOP20-ban (illetve sokszor TOP10-ben is) tanyázó magyar csapatba könnyebb játékosokat találni. Olyan remek Spílereket ismertem meg, mint pl. shu és traktoros a Hun-Nyugalom elleni csatánkból, vagy pl. Phoenixnero a gyermekeim accountján szereplő csapatból. Látszik, hogy szinte MINDEN magyar csapat rendelkezik 1-3 TOP játékossal, akik tuti, nálunk is megállnák a helyüket, de a hűség a csapatuknál tartja őket. Ez a tulajdonság egyébként nagyon is tisztelendő.
Ezen a ponton említeném meg a mögöttünk lévő két legjobb és legstabilabb magyar csapatot is, a Hunhcr2-t és az A-Teamet. Mindkét csapattal sikerült nagyon korrekt kapcsolatot kialakítani, ezennel is külön üdvözlöm Annát és TZsoleszt!A nehézkes játékoskeresés miatt november közepén félig-meddig nyílttá tettem a csapatot. Aki megfelel a beállított minimum feltételeknek, megfejti a kifejezetten magyar nyelvtant ismerő játékosoknak beállított jelszót, továbbá kellően motiváltnak és aktívnak érzi magát, az jöhet! Így akadt ránk (azóta már megtapasztaltam) Magyarország egyik legjobb játékosa, Matyi is!
Az elmúlt hónapok az élbolyban szereplő csapatok fúziójáról voltak még zajosak. Ahogy Sanyika lentebb is írja, ilyen körülmények között óriási kihívás az élbolyban maradni. Mi azonban ennek a kihívásnak állunk elébe, és továbbra is stabilan a 20.hely körül vagyunk!
Végül szeretnék minden magyar HCR2 játékosnak, de különösen a PH! csapattagoknak nagyon boldog és sikeres új évet kívánni! Zárásként, egyfajta motiváció gyanánt még egy aktuális állást szeretnék megosztani. Jelenleg a TOP2-es Team Germany-vel játszunk, és a meccs harmadánál egyelőre pár száz ponttal vezetünk! Mivel ez egy speciális event (csak a skill számít, mindenkinek egyformán csúszik az a szánkó), ezért van némi esély elkapni egy ilyen nagyágyút is. Persze, nem hagyjuk, hogy elaltassanak, az utolsó másodpercig küzdeni fogunk, hogy bebizonyíthassuk, Dávid igenis le tudja győzni Góliátot!!
[kép] -
AKIspest
tag
Megnéztem a TOP időket, hogy mivel mentek, milyen tuningot használtak az új eventnél. Kérem a PH!-sokat, gyakoroljátok a lentieket, nézzetek videókat a TOP nk-i ranglista éléről.
1. Capital Cup (3.) - A bridge too far:
- Super Dízel (start, rugó, szárny) vagy
- Chopper (thrusters, landing, fume).
2. Bumpy Ride Cup (1.) - Bumpy Ride:
- Superbike (start, a.b., coin / esetleg ehelyett turbó).
3. Downhill Cup (3.) - Down the tube:
- Supercar (start, rugó, szárny).
4. Interstate Cup (1.) - Skid Happens:
- Formula (turbó, fuel, landing). -
őstag
Grat a top ponthoz!
Bagolykával mi van?
[ Szerkesztve ]
-
AKIspest
tag
válasz DigitXT #4585 üzenetére
Sajnos Messengeren sem reagál, én rosszat sejtek. Eddigi tapasztalatom azt mondja, h. alap nélkül nem szokott bannolni az FS. Akinek nincs vaj a füle mögött, az gyorsan be tudja bizonyítani, és hamar visszakapja az accountját, két ilyenről is hallottam.
Pedig emlékeim szerint nem volt feltűnően csaló az accountja, és nem is volt állandóan az élbolyban. Nem tudom, nem értem, kinek és mi szúrhatott szemet. :-( -
DigitXT
Topikgazda
válasz AKIspest #4586 üzenetére
Itt a fórumon kerested? expander néven ír: ha már így írod, hogy rosszat sejtesz,
az nem jó jel. Nekem annyi emlékem van, hogy megérkezett, végigvert mindenkit!
A legfőbb kihívóm volt napi challenge-ekben. Ill. a legyőzőm a No Tuning Cupon.Mindenképpen ügyes játékos! Nekem etalon. Egyetlen elszólása volt, amikor fura
volt, hogy a legújabb verdán is már fullos tuningjai vannak, hogy? Járműspecifikus
ládákat vásárolt. Ami szintén nem csalás, viszont rohadt drága: én nem rég egyet
megeresztettem a Super Carra, 2500 gyémántba fájt, s nem lett tőle fullos semmi.
(Sőt, viszonylag szarokat adott. Többet nem veszek ilyen ládát. Ami hasznos volt,
az a három darab FB meg ha épp kapható, akkor 1500 gyémánt, ha meg kraftolsz
érte, akkor csak 600, feltéve, hogy van elég ledarálni valód: hülyének is megéri.)Ahogy keresgéltem, egyszer volt már bannolva, de akkor gyorsan visszaállították...
Szerk: ha tényleg gyémántot hekkelt magának, már a fórummotor szerint is hiba:
Hogy egy klasszikus idézzek:
"Kár érte! Kiváló ügynök volt."[ Szerkesztve ]
-
AKIspest
tag
válasz DigitXT #4587 üzenetére
Hogy érted, hogy kerestem-e itt a fórumon? Itt nem kerestem, nem is tudtam a fórumos nevét. Csendes volt, Messengeren is csak akkor jelentkezett, ha vki direktben kérdezett tőle. Most rákerestem itt, de nem találtam tőle hozzászólást a közelmúltból.
Az vitán felül áll, h. nagyon ügyes játékos. Láttam az NTC-s eredményeit, ill.sok pályán is TOP ideje van. A GP-je sem volt rossz (talán 7k környéke), ezért vártam volna, hogy sokkal gyakrabban lesz ott a ktlen élbolyban (TOP10). Talán ideje vagy kedve nem volt sok erre a team eventre.
A GEM hekkelésről nem hallottam, az tényleg gáz, ezért tiltás jár. Mikor volt a korábbi bannolása?
Mindentől függetlenül a klasszikus idézeteddel maximálisan egyetértek, én is nagyon sajnálom! -
AKIspest
tag
válasz DJ. Ru$y #4591 üzenetére
Jah, látom, értem, köszi. Nem tudom, ebből mennyi a vicc, de olyan, mintha sok GEMje lett volna, amit 2000-s legendary ládákra költött. 2000GEM 2600,-Ft. Nyilván nem ismerem a pénzügyi hátterét, de nehéz elképzelni h. valaki olyan sokat költsön a játékra, h. sok 2000-es GEM-et vásároljon.
Sajnálom, ha egy ilyen butaság miatt (GEM állítgatás) veszélyeztette az accountját. Továbbá, ha igy is volt, miért most bukott le? Ez nem fér a fejembe. -
DigitXT
Topikgazda
válasz AKIspest #4589 üzenetére
Lehet, hogy új HSZ-e nincs ide, de épp azért linkeltem az adatlapját, ami szerint
kb. folyamatos az aktivitása a fórumon (nem egy Gejgőke), szóval ha írsz neki
privátot, azt olvasni fogja... Ha azután nem válaszol, akkor van teljes bukó...nem is tudtam a fórumos nevét
Az már baj. Anno összeírtuk misivel, ki-kicsoda, és bagolyka ős-fórumozónak
számított (lásd pl. NTC-ben a sikereit), tehát garantáltan benne volt a listában.[ Szerkesztve ]
-
AKIspest
tag
válasz DigitXT #4593 üzenetére
Ez a lista megvan, használom is időnként, csak szimplán nem gondoltam arra, hogy ellenőrizgessem a fórumos aktivitását.
Megvan szegénynek a maga baja, ráírtunk, (még) nem reagált. Majd jelentkezik, ha úgy érzi, van mit mondania. Én nem fogok nyomulni, nem fogom idegesíteni a faggatózásaimmal. -
tzsolesz
nagyúr
válasz misi_belucci #4595 üzenetére
Az utolsó oszlop mit takar?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #4596 üzenetére
Amelyik szinten vagy, onnantól a maxig húzni.
Common: 5-ös a láncod pl. maxra húzni 1963 lánc alkatrészbe kerül. (Legegyszerűbben abból látod, hogy 14-ről 15-re húzni 620 és pont annyi az összköltség is.)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #4598 üzenetére
Belépsz a játékba, rányomsz a profilodra, ott lesz egy olyan, hogy Achievements 50/52 lesz valószínűleg, rányomsz és megnézed melyik nincs meg írja is, hogy melyikhez mi kell.
Ja, nekem 52/52 csak éppen nincs összerendelve a Google játékokkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest