-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Saját challange miért nem látszik nálam? De egy sem!
(Fiam miatt teszem ki a Rotator-t, mert így tud menni erősebb járgánnyal.)Más:
Lehetséges, hogy nem ugyanazok a pályák vannak mindenkinél a havi váltásban?
Gyerek teljesen más pályákon megy.#?*@&!
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
Újra el kezdtem játszani a játékkal, régen a rallycar volt a kedvencem.
Ez a két újdonság a RacingTruck és a Hot Rod ezek milyenek, a Rallycarhoz képest?Köszi!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Monya78 #5105 üzenetére
Mások. A Hot Rod-ban ugye ott a beépített Afterburner, ami nagyot tol,
sőt a levegőben is, ha meg felrobbantod a motort, az lök egy egész jót.
(Kétszer is eljátszhatod, harmadikra szétesik, ill. akkor már elgyengül.)Kamion szintén "megyen", de kicsit lomhábban indul meg, és méretes:
törni-zúzni csapatversenyeken kiváló, ill. "kerekezni" is lehet vele, de a
Rally Car még mindig univerzálisabb szerintem (bár nem tapad eléggé). -
zeon.hu
nagyúr
A mai event után kilépek PH! 2-ből, átmegyek a 3-ba.
Kicsit csömöröm lett már...
Plusz fejlődni én már ennyi idősen nem fogok
A FS pénzéhes hozzáállásából is elég: soha nem fizettem érte, ezután se fogok, de így kb reménytelen a járműveket érdemben fejleszteni. És persze mindegyikhez olyan tuning hiányzik, amitől igazán használható és gyors lenne.#?*@&!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz zeon.hu #5110 üzenetére
Meg tudom érteni, hiszen az ember folyamat teljesíteni akar,
és nem kevésbé stresszesek ezek a versenyek sem.
(Az a méreg, amikor kellett volna, nem megy, amikor meg a
sima győzelem már kinéz, simán sokkal több pontom lesz.)Persze, nyilván azért sima a győzelem, mivel sokunknak jól
kiadta. Másrészről a stratégia sem mindegy. Az előzőn már
nem tudok változtatni, de most másképp álltam neki, bejött.
(YT videók nézésére nincs idő/kedv, pedig segítettek, anno.)Ui: elvből nem akarok már én se költeni, rengeteg Rotatoros
ajánlatot dobott be, tök egyértelműen pénzbeszedésről szól. -
zeon.hu
nagyúr
Az milyen már, hogy a gyerek frissítés után [PR] Linus-al játszott?!
#?*@&!
-
DigitXT
Topikgazda
Elmegy a fingerfos a retekbe. Begyakorlom az első pályát. Megyek
rajta végre egy 8K-t, erre a következő pályán olyan szituban megáll a
pattogás, amin bármikor máskor tovább jutok. Jegy neki. És megint!Tudja, hogy 38K lenne a vége, ezért hiába vagyok jó az adott, könnyű
pályán, csak azért is halál érzékeny lesz... Égessssssssss jegyet.Utána már hiába megy ilyen 10K-s repülés, semmit nem jelent vazze.
Gondoltam még 1 jegy, hátha, erre az első nem adja ki, miért tenné:
hát nem mondom, hogy nem dobtam el a telefont... Eszem megáll![ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Mi történt odafönt?
#?*@&!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz zeon.hu #5121 üzenetére
Bimm-bamm. Vmi tévedés miatt kivágták a Leaderünket, és nullázták a
pontszámokat is. Ezt ugye a kis csapatban is eljátszották, csak a Local
lista mutatja még a helyén mindkettőt. Eléggé érthetetlen lépés... Pláne
szar, hogy több tagot érintett. Pedig épp rangadó van a BHF-fel: necces!Jelen körülmények miatt a köpcös vezet (de jön még kutyára teherautó).
Illene most már összerakni azt a 38K-t. Vagy egy kicsivel még jobbat.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #5125 üzenetére
Hát, ahogy elnézem már el is tűnt a PH az élről Localban is. Szomorú.
Sic transit gloria mundi. Mostantól az A-TEAM a legjobb magyar csapat.Asszem a futam után nekünk is ez a sorsunk a PH2-ben: kösz finger!
(Már írtam, hogy letészem a lantot, nyugodjék... Sose volt aktuálisabb...)[ Szerkesztve ]
-
AKIspest
tag
Sziasztok!
Bizonyára többen láttátok, hallottátok, hogy valami történt a PH!-val. Mivel sokan kérdeztétek, leírom itt is, hogy mit tudunk és hol tartunk az ügyben.
2020.12.04-én kora délután sorra elkezdtek eltűnni a játékosaink a csapatokból. Összesen 9 embernek függesztették fel az accountját csalás gyanúja miatt. Közös pont ebben a 9 tagban, hogy mindannyiunknak volt kisprofilja, fizettünk elő a főprofilra VIP-et, és volt olyan időszak, amikor ez a VIP előfizetés megjelent a kisprofilon is.
Az FS feltehetően azt hiszi, hogy egy előfizetést osztottunk meg a csapat között, ezért nagyon bízunk benne, hogy visszakapjuk a profilokat. Állítólag nem lehet egy VIP előfizetést két profilnál alkalmazni, de többünknél váratlanul jelent meg, nem szándékos kijátszása volt a rendszernek, és csak rövid ideig tartott. Erről semmilyen figyelmeztetés nem volt, és az EULÁ-ban sem találtam erről információt.Nálam konkrétan az történt, hogy a főprofilon előfizettem a VIP-re május végén. A kisprofilon (ami feleségem régi telcsijén és egy tableten van) be kellett frissíteni a játékot, amit június 27-én tettem meg, és ezt követően ezen is megjelent váratlanul a VIP. Én amúgy örültem, mint majom a farkának, de 1 hét után ahogy jött, úgy el is ment, végül júli 22-én le is mondtam. Összefoglalva tehát engem most azért vizsgálnak, mert 1 hétig rákerült a kisprofilomra is a VIP, amely ráadásul más eszközön van, más Google accounttal van összeszinkronizálva, de még a Play Áruház is más email címmel van a készülékeken.
A megjelölések vélhetően elértek egy kritikus számot, mert mind a PH!-t, mind a PH!2-t lenullázta az FS! Mivel most hétvége van, ezért semmi nem fog történni. Leghamarabb jövő hét elején várható fejlemény, de nem hiszem, hogy az FS kapkodni fogja magát.
Mi mindenesetre elküldjük/elküldtük a magyarázatokat, a VIP fizetésről szóló bizonylatokkal, aztán bízunk a legjobbakban. Az, hogy a csapatok visszakapják-e a pontjaikat, már nehezebb kérdés. Az FS nemigen szokta ezt megtenni, ezért lesz érdekes, hogyan döntenek. Ha visszakapjuk a profilokat, amiben nagyon bízunk, akkor teljesen alaptalan lenne a csapatpontokat nem visszakapni.
A fejleményekről még tájékoztatom a magyar HCR2 közösséget.
Sziasztok!
PH!|AKIspest
-
zeon.hu
nagyúr
Mi a helyzet a PH! 1 és 2-vel?
#?*@&!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #5131 üzenetére
Hivatalosan intézkedett Aki is, a többiek folyamatban állítólag, ha ők megvannak akkor jöhetnek a "csapattárgyalások". Sajnos egyelőre ennyit tudok, de én csak játékon belül meg itt értesülök.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
misi_belucci
tag
válasz zeon.hu #5129 üzenetére
Nem kapkodnak a FS-nál. A support is legtöbbször automata (elutasító) válaszokat ad.
AKIspest már visszakapta mindkét profilját, illetve más külföldi játékos is. Szóval van remény.A FS azt írta Discordon, hogy tudnak a problémáról. Aki nem szándékosan használta ki ezt a VIP dolgot, annak visszaállítják a profilját.
-
tzsolesz
nagyúr
Szurkolok nektek az A-TEAM nevében!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz misi_belucci #5133 üzenetére
BazzegFinger vajon ki, Matyi?
-
Corleone33
aktív tag
nemrég kezdtem el játszani, kezdésnek jól jöhet a premium pass? vagy nem éri meg?
"Az ember választ, a rabszolga engedelmeskedik" (Andrew Ryan, Bioshock)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Corleone33 #5143 üzenetére
Könnyebb vele fejlődni, ill. annyi reklám van nélküle, hogy megöli az élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hyundai, Kia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, HP Elitebook 1040 G8 14" X360, i7-1185G7/32GBRAM/512GBSSD 2in1
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 11400 Gamer PC 6X4.0GHz 16Gb DDR4 1.0TB NVME SSD AMD 6700XT 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400 Gamer Erőmű PC 32GB DDR4 1.0TB SSD RED DEVIL AMD 6700 XT 12GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen