-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok!
Ha jól olvastam nem játszható a Microsoft Store-ből letöltött verzió win 10-en? -
ztibor
senior tag
Mintha kb fél évvel ezelőtt írták volna hogy megszüntetik a win támogatását a csalások kiszűrése miatt.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #4716 üzenetére
Nem kell tovább menni az utolsó kannánál: 1000 pont kb. megvan,
mire azt felveszed, ugyanott lehet tovább pörögni. A végén meg
benzin nélkül is lehet pattogni egy darabig. Az csak hab a tortán...
Szerk: persze jellemzően akkor megy ilyen jól, ha az eleje kuka.[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Hello! Az megoldható, hogy ha van egy játék egy készüléken amire VIP lett befizetve, egy másik készüléken is elérhető legyen? Fiam is én is játszanánk vele és előfordul, hogy egy azon időben és nem is a VIP újbóli befizetésének kikerülése a cél, hanem, hogy az eddig közösen elért teljesítmények/fejlesztések mindkettőnk számára elérhető legyen.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem telefonra veszed, hanem profilra, ha nincs FB profilhoz rendelve, akkor a VIP ott elérhető amelyik profilon megvetted, ha FB profilhoz van rendelve, akkor elvileg azzal a profillal bárhol belépsz VIP lesz a felhasználó.
Nem vagyok benne biztos, hogy a FS kultiválja az egy profillal több eszközről azonos időben játékot, de majd a srácok kijavítanak.
Be kell fizetni a VIP-et, ha ketten játszotok vele.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
tzsolesz
nagyúr
-
Cadal
őstag
válasz DJ. Ru$y #4723 üzenetére
Tegnapig egy készüléken játszottunk felváltva. Most vált aktuálissá a kérdés, mert bekúszott a képbe egy új készülék amire fel lett telepítve a játék és teljesen alapról indult. De ha összejön a két készüléken való használat, akkor figyelek majd a egyidejűség elkerülésére.
[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz misi_belucci #4727 üzenetére
Meg fogom keresni a pontokat.
Látom nektek jól ment az elmúlt event.SanyikaHS Már alig várom az új pályákat. Gondolom a gyáras cups-hoz jönni fog majd az adventure is, és még több új gyáras cups. Bár a gleccsereshez sem jött több cups azóta sem....
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Nektek megy a játék? Nekem csatlakozási hibát ír és, hogy nézzem meg az internet kapcsolatot. Jönnek az e-mailek stb, de nem csatlakozik. És nem ír karbantartást...
-
DigitXT
Topikgazda
Egy méter az egy méter! Amúgy ez tipikusan egylövetű ilyen távon. Az ember
megfutja, amit bír: mire megnézni az eredményeket, praktikusan le is járt az idő.
Szerk: azt hittem, sz*rrá vertem őket, utolsó pillanatban jött IMB. (Engem vágott
volna szét az ideg, ha egy ilyen jól sikerült pattogás nem lesz 10 pontos...)[ Szerkesztve ]
-
SanyikaHS
kezdő
ÉS IGEN , MEGÉRKEZETT A HOT ROD
Csak merem remélni, hogy a HOT ROD-ot bemutató YT-s videók valósak (nehogy megint cáfoljon a FS-t ) !
Végre egy új jármű, végre újabb cups pályák, végre újabb skinek, végre egy látványosabb frissítés-újítás, végre-végre-végre .....
Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DigitXT #4744 üzenetére
Nálam is vannak ilyenek, így is meg úgyis...
Nekem kérdésem lenne, hátha tudja valaki... Adott ugye Adventure-ben a 3 db kék láda 12 óránként. Én azt szoktam csinálni, hogy, ha nem sima, hanem járműre korlátozott ládát dob be és mondjuk Monowheel vagy ilyesmi jön be, akkor X-elem, ilyenkor a másik kettőről eltűnik az X és általában egy nem jármű specifikus kék ládát ad valamelyik pályára. A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy az "X-elés", mint opció ,hogy van korlátozva? Időre? Vagy teljesített ládára? Ugyanis van olyan, ha bent marad 1 láda mondjuk a 12 óra lejárta előtt 1 órával akkor azt is ki tudnám X-elni hiába X-eltem már egyet abból a körből, van viszont olyan is, hogy reggel X-elek egyet, lenyomom a 3 ládát, majd az este beadott 3 ládánál sem jelenik még meg az X, csak a másnap reggeli 3 ládánál...
Aki esetleg tudja, hogy működik, vagy tudja hol van leírva ez a része, azt megköszönném, ha leírná / belinkelné.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
misi_belucci
tag
válasz DJ. Ru$y #4746 üzenetére
Én nem találtam benne logikát, hogy mikor jelenik meg az X. Az biztos, hogy online kell lenni.
Úgy szoktam, hogy ha lehet kiikszelem azt, amit a legkevésbé szeretek. A többin meg megyek ( még ha csak 500m-t is), hogy ne foglalja a helyet a következő újratöltésnél.
Adventure-n csak a rallyval megyek már, a többivel max. 500-1000m-t.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz misi_belucci #4747 üzenetére
Én 4000 méterig elmegyek, ha normális a járgány, mert ott már ad 3 gemet.
Mindig lenyitom őket, nem szoktam őket a 12 órán túlhagyni, pont azért, hogy ne foglalja a helyet.
Akkor jó, mert én sem találtam még benne logikát, se időre se menésre semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen