-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyikaHS
kezdő
Időközben befutott az új team eventről készült /SUPER MARATHON 2 című / szemléltető videó
https://www.youtube.com/watch?v=Yb4IeYTK8H0
Kizárólag időfutamos pályák lesznek, lehet majd gyakorolni...
Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
Az újabb győzelemmel, ami mindössze 91 pontot ért a harmadik helyre lépett előre a PH! csapata
„Rejtélyes” módon a Top Teams-ből –mondhatni egyidőben - eltűnt a Poland és a Croatia csapata is....
[ Szerkesztve ]
Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
válasz tzsolesz #4254 üzenetére
Egy ideje már mi is teszteljük a „szorosabb mérkőzés - több pontot hoz” elméletet, bár -a csapaton belül- megoszlanak a vélemények e témával kapcsolatban.
Ráadásul most még az új tuning bevezetése is bekavar, ezért a +1000 scrap begyűjtése előrébb valónak tűnik, tűnhet - hiszen a scarpből soha sincs elég -, mert a jelenlegi eventben is sokat segít egy jó afterburner.
Olyan tipikus fingeres csavarnak –lehúzásnak - bizonyulhat, hogy a team eventes +scrap megszerzése miatt kevesebb csapatpontot adnak a mérkőzés végén.
-
SanyikaHS
kezdő
válasz tzsolesz #4259 üzenetére
A Super Marathon 2 event utolsó mérkőzésünk eredménye :
Próbáltuk tudatosan 3000 körül tartani, többen nem is mentek, bízva abban hátha több pontot kapunk a végén... azonban mindössze 59 pontot kaptunk...
[ Szerkesztve ]
-
SanyikaHS
kezdő
Az utolsó team match eredménye, amely +63 pontot ért
Az összecsapás érdekessége az, hogy most a minél nagyobb győzelemre törekedtünk, ezzel is tovább tesztelve a finger pontozási módszerét...Most azonban újra megkaptuk a REDMACHINE -orosz - csapatot ....
-
SanyikaHS
kezdő
válasz DigitXT #4290 üzenetére
Igazából, én magam is meg vagyok lepődve a kapott pontszámon, mert kevesebbre számítottam . A „teszt „ aktuális állapotáról nem tudok, hiszen az adatokat a tudomásom szerint a leaderek gyűjtik, kezelik, értékelik….
A jelenlegi eredmény ellenére még is vélem, hogy a pontozásban biztosan van valami sumákolás, simliskedés…Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
válasz tzsolesz #4291 üzenetére
Én szívesen jelenteném a csapatot, azonban nem tudom, hogy mi ennek a menete, és ezt hol hogyan lehet kivitelezni /dobj egy privátot/
Időközben a Reddit csapata is el lett takarítva, ami igen csak meglepett (nem gondoltam, hogy ott is csaltak) azonban hulljon csak a férgese, nem sajnálom őket, mert csak tönkre teszik/tették a játékélményt
Sajnos korábban egy top 100-as (most nem az) magyar csapatnál /nem az A-teamben/ is felfigyeltem egy cheaterre. A játékost jelentettem, a rekordjait kb 1 hónapon belül törölték és a magyar csapatban sincs már benne...
-
SanyikaHS
kezdő
válasz tzsolesz #4296 üzenetére
Aki, ügyesen tudja használni a Jump shocks és a Landing Boost tuningot, annak ezen eventen könnyű dolga van...
6:40 tól érdemes megfigyelni a szemléltető videot!
[link]Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
válasz tzsolesz #4295 üzenetére
Jól gondolom, hogy ez a Reddit csapat volt korábban az élen? Mert ha igen, úgy ezek szerint, meghagyták őket és "büntetést" kaptak , ami közel 4000 pontos levonást jelentett.
-
SanyikaHS
kezdő
Hmmmm....
Hagyok mindenkinek időt, hogy fel tudjátok dolgozni . . .
-
SanyikaHS
kezdő
Az elmúlt időszakban zajlott összecsapások eredményei, kudarca és sikerei röviden :
Az utolsó órák szorosak voltak, azonban néhány játékosuk a végére tartogatta a valódi tudását és kegyetlenül be is húzták a meccset az utolsó percekben
A meccs épp hogy meglett , AKIspest a végén gurulta össze győzelemhez szükséges pontokat
-
SanyikaHS
kezdő
Jelenleg a HCR2019 ellen játszunk, melyről már az ellenfél által készített videó is feltöltésre került [link]
-
SanyikaHS
kezdő
Az 1.29.1 frissitésben egy új cups-os pálya is lesz
[link]
A YT videoban megint benne van a PH![ Szerkesztve ]
-
SanyikaHS
kezdő
válasz alpihun #4349 üzenetére
Én az általad keresett/említett útmutatóról nem tudok, bár ez nem azt jelenti hogy nincsen.
Adventure módban nem szoktam fuel boostot tenni (sőt már mágnest se) a járgányokra, hiszen nincs ok a rohanásra. Ha az adventure módban a rally cart választom ki, úgy a lánc, szárny, OC, Coin boost, Fume-boost tuningok közül válogatom össze a 3 kiegészítőt… (azonban ötletelés okán a kis pódium/dobogó ikonnál is meg lehet nézni, hogy játékosok hogyan és mivel mentek nagy és nagyobb távolságokat)
A háttérben talán érdemes lenne a kamiont is fejlesztgetni (downforce alapalkatrész hanyagolható), mert azzal is elég messzire el lehet gurulni 1-1 pályán.Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
-
SanyikaHS
kezdő
válasz DigitXT #4391 üzenetére
Szerintem egy nagyon érdekes összecsapás volt /mivel szorosabb játszmára számítottam /egy top50-es csapat ellen… A végén, első 17! helyen csak PH! játékos végzett és még 100 pontot is kaptunk /ami nem is olyan kevés az eredményhez képest/
Valamiért úgy vélem, hogy az ellenfél a mérkőzés elején elengedte a meccset, talán bízva abban, hogy kevesebb pontot vonnak le tőlük ...Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
A PH! csapat utolsó mérkőzésének eredménye, amely mindössze +91 pontot ért….
A pontozási rendszer egyre zavarosabbnak tűnik ….. hiszen a kevesebb ponttal rendelkező Team Latinost ugyanebben a team eventben jobban megvertük és mégis több pontot adott… Ki érti ezt?Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
-
SanyikaHS
kezdő
válasz dzsonhee #4432 üzenetére
2019. májusában még Én is a Hungary’s Top teamben játszottam
Hungary’s Top–ban szerintem TOP játékosok vannak, nem is értem, hogy miért nem vagytok folyton a 100 legjobb között….Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
válasz tzsolesz #4464 üzenetére
Számomra /és úgy tűnik a PH! nagy részének is, mivel 30+ csak néhányan mentek/ szenvedés a Nitro November team event / U N D O R Í T Ó E V E N T /
Nincs szerencsénk a sorsolással sem, mert eddig csak TOP10-es csapatokat kaptunk, akik könyörtelenül /szerbeket kivéve/ átgázolnak rajtunk...Plusz, ma reggel -mikor máskor- megkaptunk a Worldwide -Vereshchak (aki 37K-vel kezdett) - csapatát, akik már rég óta a PH!-t akarták levadászni és így nyilván nem fognak finomkodni . . . -és elvesznek minden jutalmat amit csak tudnak -
Mindezek ellenére próbálkozunk, sőt megteszünk mindent a jó eredmény érdekébenLegyen már vége ezeknek a jump-landingos eventeknek.... , mert autóversenyezni akarok nem pattogni mint egy... - áááhhh le se írom-...
[ Szerkesztve ]
-
SanyikaHS
kezdő
válasz SanyikaHS #4465 üzenetére
A WorldWide, - mint várható volt- sajnos elég szakszerűen legyűrte a PH!-t
Halkan jegyzem meg, hogy nagyobb arányú vereségre számítottam, mivel Worldwide /jelenleg Top4, de ültek már a trón tetején is/mégis csak egy nemzetközi szinten, precízen összeválogatott ügyes playerekből álló team telis-tele youtuberekkel (akik közül néhányan már több accounttal játszanak, így sokkal több lehetőségük van a team eventen kísérletezni, azt idővel precízen kivitelezni), míg a PH kizárólag -lelkes- magyar játékosokból áll/állt össze.[ Szerkesztve ]
-
SanyikaHS
kezdő
A Nitro November team event vereségei után -melyek sajnos elég sok pont levonással is jártak - újra előre haladunk és lassan ismételten meg lehet, sőt meg kell lennie a 8000 pontnak
Mintha mostanában ritkábbak lennének a "szorosabb" mérkőzések, így vagy nagy zakót kapunk vagy nagy győzelemmel végződik az összecsapás ....
Hmmm....fura... így szétszakadtak volna a csapatok(?) -pedig több esetben nincsen nagy különbség a pontszámok között sem-, vagy a szigorúbb pontozási rendszer /nem is emlékszem mikor láttam utoljára maxos --40~50Ks-event videót/...Néha mindenkinek szüksége van motivációra! Jelentkezz AKIspest-nél a PH! csapataiba (ph.hcr2@gmail.com)!
-
SanyikaHS
kezdő
-
SanyikaHS
kezdő
válasz DigitXT #4513 üzenetére
Sajnos, valóban erős vereséget szenvedtünk a TOP10es Discord-tól... ,
-118 pont
Az eredménytől függetlenül, még is azt gondolom, hogy a PH!-sok közül többen -ahogy TE is - jó odatették magukat, ezzel is jelezve Discordnak -és a ránk váró, vadászó többi teamnek-, hogy nem hagyjuk magunkat, nem vagyunk, leszünk könnyen verhető csapat sőt ...Discord játékosainak megfigyelhetően -átlagban- jóval magasabb volt a garage power szintje / maxos is volt / .... bár a mostani team eventeknél ez már csak másodlagos - ha nem harmadlagos/ , hiszen az ügyesebb /nem olyan fakezűek mint én / playerek nagy pontokat tudnak elérni -a mostanában erőltetett - jump shock-landing boost technikával...
[ Szerkesztve ]
-
SanyikaHS
kezdő
A PH! csapata, így az év vége felé elérte a 9000 (!) pontot, ami jelenleg a 20. helyre elég.
Figyelemmel arra, hogy a PH! csapata csak és kizárólag magyar játékosokból tevődik össze és nem olvadt össze más teamekkel sem -ami nagy divat a top csapatoknál-, szerintem mindenképpen szép eredménynek mondható .
A közelmúltban zajlott összecsapások eredményei:
A PH! csapatában mindig van egy hely az új jelentkezők részére! Gyere próbáld ki magad!
-
SanyikaHS
kezdő
A 2019. év utolsó befejezett mérkőzése , ami sajnos érthetetlenül kevés pontot ért.
B.U.É.K.
-
SanyikaHS
kezdő
Úgy tűnik, hogy a közeljövőben végre egy látványosabb fejlesztés várható, mivel közzétettek egy képet, melyen egy "új" jármű -Hot Rod- rajzolódik ki
Már nagyon rá férne a játékra egy újabb jármű / és egyéb más / bevezetése -bár nyilván nem mostanában lesz- , de majd meglátjuk mi sül ki belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest