Új hozzászólás Aktív témák

  • tzsolesz

    nagyúr

    válasz DigitXT #4280 üzenetére

    Áll a bál már régóta. Érdekes módon senki nem csalt közülük. Még is nullázták őket.... Hagyjuk már....
    Még mindig nagyon sok csaló csapat van. Csak hogy most már nem biztos hogy mernek is ezek után. Úgy átrendeződött a felsőház, hogy ihajjj. Meg még fog is. Olyan csapatok jönnek fel, akiket eddig ezek vertek meg mindig. a POLAND folyamatosan elverte a REDMACHINE-t, mert emlékszem hogy fel volt rakva Facebook-ra. A kör még ezzel nem zárult le, mert legalább egy tucat csapatot raktak ki account share miatt.
    De mind1 is, mert új csapatok is be fognak most jutni a top10-be ez tuti..... Telik az idő, és amelyik csapat nem tudja magát újraszervezni időközönként az le fog csúszni, mert egyre inkább ráérzett a játékra egy csomó júzer, és komolyan tolják.... Most pl. sokkal nehezebb helyt állnunk (A-Team) mint pl. 1 hónapja. Próbálom minél többször újra szervezni a csapatot, kisebb-nagyobb sikerrel. Most van kb. azóta 10 új játékos, akik inaktív, vagy iszonyú gyenge tagok helyett jöttek. 3-4 közülük pedig igen jó.... A többi inkább közepes nálunk is. De erősebbek vagyunk.
    Érdekesség, hogy tegnap így is elvertek minket, már megint nagyon kis különbséggel. Most meg hogy vezetünk, mindenki dobálózik az extra jó eredményekkel, amiből tegnap már 1 is elég lett volna a nyeréshez. Ilyen az ember, nyomás alatt nehéz jól teljesíteni, pláne aki olyankor kapkod mint én.

    Jaah, mai büszkesègem. Tudom nrm nagy szàm, de én eddig itt csak 620m-t tudtam. :B
    Kifogyott az üzemanyag.....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák