Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DigitXT
Topikgazda
Jelenleg: 20, 20, 15, 17, OC7 (MAX), SB9 (90%), FB3 (75%)
Utóbbi HA fullos lenne, sokat segítene, de potom 68000 fogaskerék hiányzik...
Lényeg, hogy belefékezek egy lehelletnyit a lejtőbe, aztán elsül a turbo. Aztán
nyomom, hogy megint elsüljön, de közben azért irányba is kell állni a második
lejtőre, így meg ritkán jön össze... Harmadszor is rá kell pirítani, közvetlenül
a kerék előtt, aztán nagyfék... Utána csak* ki kell matekozni a célra gyorsítást.Szerk: a rakéta kimaxolására talán még van esélyem (5000 fogaskerék), de az
olyan sokat nem hoz. Valójában a 8-ról 9-re húzás is csak minimálisat segített.*: ezen a szinten már csak az egyik fele a tuning. A másik az ötlet. A harmadik
(igen, a harmadik fele) pedig a jólismert MF: benne lenne így egy 16-os idő is.
Legalábbis volt, hogy már vezettem annyival. Csak aztán a vége nem adta ki.Szerk: ha neadjisten letörik a hátsó szárny a nagy kerék alatt, nos megszívtad:
sokkal lassabban fog lejönni a célegyenesre, oda a kigyorsítás, buktad az időd.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
tzsolesz
nagyúr
válasz DigitXT #3402 üzenetére
Hát ez szép eredmény.
Én a Buggy-val nyomom jobb híjján. Nincs Forma1 es autóm. De nem is veszem meg, mert nincs 2-3 millám rá hogy közepes szintre húzzam. Így is megvettem a snowmobilt, meg költöttem is rá.
Most többet beleölni nem is érdemes, mert megint sorozatban nyertünk 3 meccset, és beadott egy elég erős ellenfelet.
Már nem értem mi alapján sorsol..... -
DJ. Ru$y
félisten
válasz tzsolesz #3410 üzenetére
Nincs semmi alapja, megnézi, hogy abban az időben, amikor ti keresitek a matchet ki keres még matchet és azt fogja rádobni, akit elsőnek talál. Így lehet az, hogy egy 7. csapat (7-ek voltunk, mikor matchet kerestünk) kapott egy 200. körülit... Nem kell mondani esélyük sincs.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tzsolesz
nagyúr
Helyzetjelentés. Harcolunk az 1000 pontért.
-
ztibor
senior tag
A Cups-nál mennyi időnként adja a 24 órás ládát?
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem időhöz kötött, hanem ládaszámhoz. Tessék egy "minta".
-
DigitXT
Topikgazda
válasz misi_belucci #3420 üzenetére
Ha nagyon unjátok, tényleg itt az idő a No Tuning Cup-ra.
Kellene hozzá segéd-szervező, mert gond szokott lenni, hogy az
utolsó eredményt már nem mutatja, ha másnap lépek be...
(Praktikusan kell vki, aki hajnali kettőkor bent van a játékban, de
elnézve a chat éjjeli aktivitását, ezzel talán nem lesz probléma.)Feltételek a szokásosak: mindent le kell húzni, adott napi kihívás
adott járművel teljesítendő, barátlistán legyünk fent, hogy lássuk
is a versenyt, ne csak a nyers időeredményeket könyvelgessük.Mit hagytam ki? Más járművel aznap nem szabad menni, nehogy
véletlenül megdöntve az időt, azt mutassa a játék, mert az DSQ...Aki részt akar venni, és nincs az összefoglalóban, írjon nekem!
(Mobilról NEM szerkesztek összefoglalót, mert könnyű elszúrni.)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Russ
lelkes újonc
válasz misi_belucci #3420 üzenetére
Altat a game legalább van időnk rendezni a sorainkat, feltölteni a kasszát, s kicsit mentálisan is felkészülni az esetleges vadkan ellenfelekre. Most sem punnyadok, csak nem tolom bele az aktuális event kocsijaiba, kicsit tuningokat fejlesztek, s van fél milla a tarsolyomban estére, ami nem rossz érzés
-
misi_belucci
tag
válasz DigitXT #3421 üzenetére
Link:
Let's race: https://playhcr.com/invite?id=VXbyxy
Légyszi tedd be az összefoglalóba.De a motort, tapadást... is le kell venni lvl1-re, vagy csak a tuningokat?
Illetve hogy lesz a pontozás? Gondolom függ attól is, hogy hányan leszünk.
Meddig van a határidő a jelentkezésre? -
DJ. Ru$y
félisten
Szedjétek elő a holdjárót meg a buszt, lehet megint repkedni, mint gólyafos a levegőben.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz misi_belucci #3423 üzenetére
Mindent: LVL1 is benne volt a névben korábban. Pont attól kihívás, és így
bárki részt is tud rajta venni... Akkor is, ha még épp csak megvette az adott
járművet, nem kell ráköltenie semmit. Persze így - ritkán - előfordulhat olyan
jármű/pálya kombó, ami nem teljesíthető, olyankor a szakaszt töröljük.Pontozás a szokásos lesz, mostani F1-es. (25, 18, 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2, 1)
Határidő a kezdés napja. (Persze be lehet csatlakozni menet közben is, de
olyankor az ember hátrányból indul, mivel az elején nem szerzett pontokat.)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
tzsolesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #3424 üzenetére
Lehet, annak akinek fullra húzott cuccai vannak. Amúgy ez a heti event semmire nem való alap járgányokkal......
Én megpróbáltam, de semmi. Az én holdjáróm max a holdon képes kisebb eredményekre, földi terepen 92m, meg rosszabb....
Én meg milliókat nem fektetek a holdjáróba...... Pedig vártam hogy mikor lesz újra holdas pálya.....[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz misi_belucci #3427 üzenetére
Én is így tolom, mint HUN, csak nem minden pályán tudod ennyire legatyásítani.
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok! Be lehet a PH! Teambe kerülni valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz TrueGooner #3433 üzenetére
Igen. De előbb valaki vérét kell ott venni.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz TrueGooner #3433 üzenetére
Jelenleg fullon vagyunk, ha jól tudom.
-
TrueGooner
senior tag
Nincs egy inaktív jatekosotok? Ahol most vagyok, ott a chat arról szól, hogy ki lépett ki, vagy éppen be, de átjáróház az egész, így nem sok a motiváció a team részlegben... Jó lenne egy aktív magyar csapathoz tartozni. A belépési kódot letudnátok irni ha nem nagy kérés? Alkalom adtán mennék.. Köszönöm!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz TrueGooner #3436 üzenetére
Valószínűleg azért is átjáróház a csapatok, mert nincs kóddal védve...
A PH! jó ideje Top10-es csapat, így ide inkább jönnének, mint kilépnek...
Én úgy szoktam "beengedni" a jelentkezőt, hogy csak neki állítok jelszót,
így az éppen kirúgott inaktív nem fórumozó helyett csak ő jöhet be.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz TrueGooner #3438 üzenetére
Mivel már
nem Digit a góréígy majd kiderül, ha erre jár a Leader.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz TrueGooner #3438 üzenetére
Nem kizárt, csak ki kell várni. Most egy hikomatos ellenfelet kaptunk,
kevesen is vannak, meg bénák is 4100:389 az állás. A leggyengébb
játékosunk is 4 pontot szerez épp, van viszont, aki még nem is indult:
beszéld meg AKIspesttel a dolgot, én már nem vagyok itt leader.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
AKIspest
tag
válasz TrueGooner #3442 üzenetére
Írtam privit még délelőtt, majd nézd meg lszi! ;-)
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok, ugye ez a Friends menüben található Challengers verseny néha csak vicc?
A jelenlegi FingerGP Braking Bad-et lehetetlen legyűrni. Mintha az Ő autóján lenne 1-1 tuning mindenen az enyémhez képest. Jól sejtem, hogy nem azonos eséllyel indulunk? 15-ször próbáltam (15 gem...) de már az elején úgy elhúz, mintha állnék....Jah, Team: Kaptunk egy még erősebb ellenfelet. Újra csak küzdünk az 1000 pontért. Az első 9 hely az övék.
Ez ugye minket nem zavar, mert megszoktuk. Most valószínű ez lesz már ezen a héten. csak ugye így lőttek az eheti nyereményeknek..... Dühítő, hogy ennyire bugos még mindig a játék. Hiszen ez minden csak nem verseny, de nekik sem.
Ráadásul óriási előnybe juttatja a már erős csapatot (coin, gemek, stb...), minket meg csak amortizál....
Ha meg direkt ilyen a játék, hát akkor kapják be a fejlesztők....
Oké, látta hogy csúnyán nyertünk az előző versenyen, 3000 fölött volt mind. De kérem szépen, 2200 vs 2210 serleges csapatok voltak úgy mint mi. Megvolt rá nekik is az esélyük, csak lustább csapat volt mint mi..... -
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #3444 üzenetére
Ezeken pont ugyanaz az autó, nem a játék tehet arról, hogy eltérő az ügyesség...
(Ha megnézed a statisztikát 1296 embernek sikerült nyerni 88815-nek nem, azaz
ez valószínűleg kifejezetten nehéz menet, így csak a legügyesebbek nyomják le.)Szerk: gyorsan megpróbáltam én is, elsőre lemaradtam 485 ezreddel. Gyakorolni
kell kicsit, de semmi olyat nem láttam, hogy már az elején elhúzna: tudsz perfect
startolni? (Régebben nehezebb volt, most már konkrétan mutatja zölddel, mikor jó.
Nem hiszem, hogy újat mondtam, de nem tudom, hogyan húz neked el az elején.)Szerk2: másodikra 181 ezred, s féltávnál egy autóhosszal vezettem. Nincs ebben
ördöngösség, ám ilyenkor mutatkozik meg, hogy nem állandó gáztaposás a játék.
(Meg majd hasonlóan jó buli lesz a No Tuning Cup, ha eljutok odáig, hogy kiírjam.)[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
tzsolesz
nagyúr
válasz DigitXT #3445 üzenetére
A kettőnk tudományát ebben a játékban nem lehet összehasonlítani. Te jóval tapasztaltabb vagy, és ügyesebb.
Én is úgy indítom, hogy perfect legyen, még is elhúz mellettem.
Nah, még 5 gemet elcsesztem rá. A végén már 1.5s volt a különbség, hagyom is, ez a szint csak a vérprofiknak való.....
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz tzsolesz #3446 üzenetére
Hát ha a rajtnál elhúz, akkor ott valami nem kerek. Esetleg ha a dombon
nem veszed el, meg ilyenek... Nem tudom: valójában nem annyira nehéz
és nem mondanám vérprofinak sem, mert a vérprofira nem lehet könnyen
fél másodpercet ráverni, úgy, hogy már a képben sincs* futam közben.*: a végén visszajött azért, nekem sem volt tökéletes ez a 22.264-es idő.
Hogyan csinálod a Perfect startot? Nekem az a technikám, hogy csutka
gáz nagyjából T-1 másodpercig, aztán beejtem a zöldbe, és pont amikor
indul a mandula, már a padlón állok. Így lehet legkevesebb időt veszíteni.
Aki túráztatással akarja a zöldben tartani, szerintem bebukja. Meg ugye
nem mindegy, hogy hogyan áll éppen a Boost pl. Super Dieselnél, habár
ennél pont nem mozdul el a nulláról a mutató... valószínűleg nem számít.Annyi van, hogy a T-1 mp az nem egész másodperc. Gyorsabban pörgő
motoroknál néhány tized csak, pl. Super Bike. Lényeg, hogy a startjelre
jó legyen a fordulatszám ÉS már padlózzad, ne csak utána nyomd meg.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
misi_belucci
tag
válasz tzsolesz #3444 üzenetére
Pedig ezzel az autóval az egyik legkönnyebb a perfekt start, mert a motor lassan pörög fel.
Gyakorlás, sok-sok gyakorlás...
Majd nézz meg 1-2 videót a YT-n, figyeld a pedálokat is. Nagyon sokat kell velük játszani, hogy jó szögben landoljon az autó.
Ez a másik "kulcsa" a játéknak. Általában akkor jó, ha a hátsó kerékkel érsz földet. Ha a hátulja is leér, belassulsz. Ha az eleje is "koppan", szintén belassít.Egyébként a nyertes/vesztes arányból le lehet szűrni, hogy mennyire nehéz az adott kihívás. Azért én is legyűrtem, igaz csak ötödikre...
A 2.ra csak egy gyémántot pazaroltam.Akad még 1-1, amit én sem tudtam még megnyerni.
Más:
Talán nem lenne baj, ha szinkronba hoznák a TE indítást, aztán auto. startosra megcsinálnák.
Akkor nem lenne ekkora különbség, és végre lenne megint egy kis izgalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Mass Effect 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: Mindenből a legtöbbet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Microsoft Excel topic