- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
eternam
tag
Azért az elmond valamit, hogy a win8 eladások még a vistáét alulmúlja ha mindkét operációs rendszer első félév statisztikáját nézzük. Én előre megmondtam hogy bukta lesz a win8 és ennek a legfőbb oka a metro felület erőltetése.
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
eternam
tag
A forgalom katasztrofális alakulásáért az IDC a Windows 8-at is hibáztatja. Az új operációs rendszertől azt várta a szakma, hogy új életet lehel a PC-eladásokba és az érintőképernyős vékony modellek segítségével ismét ráirányítja a figyelmet ezekre az eszközökre, újra "szexivé" teszi az asztali és mobil számítógépeket. A Windows 8 azonban nem tudta ellátni ezt a feladatot, sőt, az IDC szerint gyenge fogadtatása kifejezetten hozzájárult ahhoz, hogy a vevők elforduljanak a PC-ktől.
http://www.hwsw.hu/hirek/50089/pc-piac-idc-gartner-asus-hp-dell-acer-toshiba-lenovo.html#kommentek
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
eternam
tag
Natív linuxos játékaim:
Enermy Territory Quake Wars
Quake 4
Doom 3
Medal of Honor Allied Assault (elvileg béta, de hibátlan)
Trine 2
Postal 2
Prey
Quake 3
Team Fortress 2
Half Life 2 - DM
Day of Defeat
Counter Strike - Sourceés még nem is vettem meg az összes engem érdeklő linuxos játékot, mert nem bírja a keret, a következő a Serious Sam 3 - BFG lesz amit megveszek.
A wine/crossoveren fut hibátlanul, mert én csak olyan játékokat vagyok hajlandó futtatni ezeken, ami eléri a natív windowsos sebességet.
Call of Duty 4
Wolfenstein
Medal of Honor Airborne
FEAR, FEAR Perseus Mandate, FEAR 2
Frontlines Fuel of War
Call of Duty 2És ezek csak a játékok, az alkalmazásokról legyen az natív linuxos, vagy wine/crossoveren futtatott meg sem említettem.
-
eternam
tag
A Valve is nyitott a linux irányába, a Corel is, a Comodo is, az Eset is, a Softmaker is és hosszasan sorolhatnám. Ami nem fut natívan linuxon azt nagy valószínűséggel támogatja a wine, vagy annak a fizetős változata a crossover. Én pl. mindent, ismétlem MINDENT meg tudok oldani linuxon, amit régen windowson oldottam meg. Csak ezt vérpistike nem tudja, mert azt sem tudja hogy létezik a MS megoldása helyett más alternatíva desktop vonalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,