Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
Tommmysun #59 üzenetére
"Ha egyszer valóban kiderülne, hogy mindenféle visszajelzés nélkül, valóban titokban rögzítene bármelyik ilyen eszköz, akkor az hír érték lenne, minden más eset, csak egy felfújt lufi!"
Ahhhhhhhhhhhha, pont mint mikor nyilvanossagra kerultek a snowden aktak, aholis amugy pontosan ez tortent, kiderult, hogy ez egesz nyomorult vilagot ott es ugy kovetik ahogy tudjak es abbol is mi lett ? Tuntetesek , haboruk tortek ki, kormanyok buktak meg. Ja varj. Nem
mert jott a paraszt , "hejjejjjejej hat nekem nincsen titkoooonivalom dikkma" es viszlat. Ostoba tarsadalomra ilyesmit nem lehet alapozni, ha holnap kiderulne hogy a zalexa hallgatozik meg naplozza hogy mikor szarsz, garantalom, hogy az alexat vasarlo emberek 99% szembe se talalkozna ezzel a hirrel.
-
-Skylake-
addikt
Akkor mostmar biztos jelzi is lol. Hihetetlen, hogy itt egy hir amiben az Amazon konkretan elismeri, hogy a termeke lehallgat es azt harmadik felnek (jelen helyzetben egy !!!random kontaknak!!!) elkuldi, erre annyit tudsz mondani, hogy nagy ugy. Hat igenis kurva nagy ugy szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest