- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
koby11h #31091 üzenetére
Én a reggel 7tel nem tudok kibékülni.
Szemközt építkeznek 1.5 éve, rendszeres, hogy fél7kor már jönnek a munkások, akik nyilván csendben osonnak, és egymással is suttognak, nehogy felverjék a kertvárosi övezet lakóit.
7től már dobálják a betontömböket az üres fémkonténerbe vagy épp körfűrésszel kerítéslécet méretre vágnak, térkövet flexelnek, stb.
8kor meg beáll a csend. Hiszen akkor csavarozzák a kerítést, teszik a térkövet, stb.
De egyszer magyarázza meg nekem valaki, mi a jó büdös retkes fszért nem lehet úgy szervezni a munkát, hogy napközbenre essen a zajosabb része, hajnalban meg a csendesebb???7től fűkaszáló sem a barátom.
Oké, le kell nyírni a füvet, akkor van hűvös, értem. Csak a fűkasza nem egy konstans zaj, hanem feltétlenül fel-le kell pörgetni a foedulatot, mert csak, különben még a végén meg lehetne szokni a hangszintet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Politika
- Google Chrome
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest