Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
7X Pro van, de a környéken sincs még ez a funkció.
A Zerge leírása meg elég hiányos:
Ahhoz, hogy az EKG applikációt használni tudd a Garmin órádon, ahhoz először a Garmin Connect applikációt kell beállítanod
Nyisd meg a Garmin Connect applikációt a telefonodon.Kattints középen az órád képére.
megjegyzés: Ha több párosított eszközöd van a Garmin Connectben akkor , válaszd ☰ ••• menu, ki a kompatibilis eszközt.Nyomj a beállítások befejezésére > ECG App beállítás.Kövesd a megjelenő instrukciókat.Telepítés után máris tudsz rögzíteni egy EKG mérést, ehhez már csak az órádon kell elindítanod azt. -
Zototh64
őstag
válasz
V.Stryker #1514 üzenetére
Nekem van pedál, és sebesség szenzor is, de ezért nem szedem le a bringáról. Amennyit tekerek a szoba bringán, nem éri meg.
Annyira nem vagyok sportfan.
Mozogjak erősödjek aztán kB ennyi.
Az idő, a km és a nehézségi fok érdekel, hogy tudjam mennyit tekerek.
Ha beírod neki a megtett távot, abból számol pár dolgot ami érdekes lehet.
Ez a mai azért is jó példa, mert nem szoktam ilyen távon megállni, de ma kétszer is megkellett.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Hasznos kisokos.....Ugye már többször előfordult, hogy valaki észlelte, hogy eltűnt vagy leesett az a kis biz-basz lemez vagy matrica ami az óra hátoldalán a gyártási számot tartalmazza. Nem baj az úgy is csak egy azonosító, ha nagyon tudni akarom azt, akkor a garminexpress-re rádugva látom és beazonosítom az órát ha kell. Ha nem hagytuk el akkor érdemes visszaragasztani..... de odafigyelve, hogy a ragasztó tömítsen is. Gyárilag kétoldalas ragasztóval rögzül a kis lemez és szigetel is mert ott van egy lyuk. Amin a levegő ki-be jár de a víz és az izzadság is. Hol itt a baj? Ha víz jut be az korróziót vagy zárlatot eredményez... nem fog jól működni az óra vagy esetleg olyan lesz a mértéke a korróziónak, hogy kuka lesz alaplap, kijelző szenzorok vagy az akku esetleg mind egyszerre.Szóval ha mar egyszer lejött az a kis bisz-basz és visszaraktuk vagy már nincs is meg.... akkor vízallóság sincs mert a betóduló víz ki is folyik. Szóval ha nem vagy biztos benne, hogy meg tudod ragasztani biztonságosan vagy egyáltalán megvan-e meg a gyári vízallóság érdemes egy vízállóság teszt mielőtt csobbanunk vele a tengerbe.
-
Zototh64
őstag
válasz
sherlock82 #1336 üzenetére
Szívesen!
A Connectbe belépve bal felső sarokban a profilképedre nyomva beállítások menüben felhasználói beállításoknál a mértékegység metrikus.
A Connect-ben, saját eszköz, rendszer, jelleg, mértékegységek, metrikus.A Connectben, beállítások, tevékenységek, kerékpár, vagy amit használsz, autolap legyen kikapcsolva. Ha be van kapcsolva, akkor elvileg 1,61 km-ként jelez, ami ugye kerekítve egy mérföld.
Órán: beállítások, rendszer, formátum, mértékegységek, metrikus.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz
sherlock82 #1334 üzenetére
Nem rosszak a Bryton-ok sem, de ha már Garmin, akkor azért is érdemes mindenből az, hogy egy platformon legyen minden adat.
Én bringa órában a 1040-et használom (GPS-el 35 órát tud, tehát kb a világból ki lehet vele menni), és tökéletesen el van a sebesség szenzorral, órával, mellkaspánttal. Mindegyik cucc egy logaritmust használ, így nincs szinkronizálási és egyéb probléma. -
Zototh64
őstag
válasz
sherlock82 #1332 üzenetére
Szívesen!
Ha mégis kellene majd a későbbiekben bringa óra (mondjuk GPS miatt), javaslom, hogy Garmin legyen az is, vagy bármi ilyen jellegű kiegészítő.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz
sherlock82 #1330 üzenetére
Kapcsold be az "auto pause"-"megálláskor", és nem lesz semmi nyomkodni való.
Ha megállsz a bringával, ő is megállítja a számolást, ha elindulsz, akkor meg automatikusan folytatja, rezgéssel jelezni is fogja. -
Zototh64
őstag
Én úgy lettem "Garmin"-os, hogy teljesen hülye voltam hozzá.
Legutóbb HW Watch GT 3-ról és Samu Watch 5 Pro-ról váltottam úgy hogy csak ennek a két gyártónak az éppen aktuális óráit használtam éveken keresztül.
A bringázás miatt gondoltam kipróbálom ezt is.
Egy jó barátomnak I2 Solar van, nézegettem, meghallgattam a tapasztalatát, és ez alapján vettem egy I2X Solar verziót. Eleve húztam a számat a kijelzőn, de gondoltam max ha nem jön be, eladom. Aztán ez maradt, HW és a Samu ment a háztól.
Egyedül ez az a típus, ahol egyik fórumon sem olvasni szinte soha problémákról, ellentétben a többivel Fenix, Forerunner, stb. stb.
Ennek semmi baja, üzemideje hasonló mint a HW-nek (egy-másfél hetente töltöm heti 1-2 bringázással, minden érzékelő bekapcsolva, 24 órában viselve, munkanapokon rengeteg értesítéssel).
Adatgazdagságban nem a Garminé a zászló, kinézetbeli különbség olyan amilyen, ízlés dolga. Szerintem ezekben nem a Garmin nyer.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Telón a Connect Alkalmazást szerintem ne frissítsétek egyelőre 4.74-ről 4.75-re mert erősen bugos lehet.
Ha csatlakoztatva van az óra, akkor pár másodperc után kilép, állandóan leáll. -
Zototh64
őstag
Sziasztok!
2X Solar-ra jött egy frissítés.
14.12[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Garmin Instinct 2X Solar Moss órához, megjött a Garmin HRM Dual mellkaspánt.
Eddig rendben is vagyok, illetve össze is van párosítva az órával, Ant+ kapcsolaton keresztül.
Az órán látom is a készüléket, illetve annak adatait.
A Connect alkalmazásban viszont nem találom sehol. Vagy ott nem is kell látnom, se a mobilon, se a pc-n?
Vagy van valami külön app rá?
Működni biztosan működik, mert magasabb is lett a pulzus számom, illetve az óra akksija is 17 napról 33 nap lett.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a Garmin vonalon, egy Garmin Instinct 2X Solar Moss-al.
Szeretném megkérdezni, hogy van valamilyen lehetőség arra, hogy akár Huawei Healt-ről, akár Samsung Healt-ről át lehet emelni az elmúlt évek adatait, vagy akár csak ezt az évet?
Egészség és sport adatokra gondolok.Előre is köszönöm, az építő jellegű válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Politika
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest