Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
aktív tag
about:memory
525.71 MB (100.0%) -- explicit43 nyitott lappal
Szerintem ez egyáltalán nem sok. Kipróbáltad mielőtt ezt írtad? Az új verziók memóriaéhsége sokat csökkent és még van pár dolog, ami a közeljövőben fog megjelenni. A MemShrink projekt eredményei azért eléggé látszanakj.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz WonderCSabo #35 üzenetére
Ja elég ígéretes, lehetne ez a fő fork.
-
zoli62
addikt
válasz WonderCSabo #28 üzenetére
McAfee sikeresen foglalkozott a víruskereső termékek cache fejlesztésével.Valami hasonló kellene a Firefoxnál is.
-
zoli62
addikt
Memóriakezelés további optimalizálásáról mostanában csend van.
-
addikt
válasz WonderCSabo #31 üzenetére
köszi, akkor utóbbi miatt ezt nem tudom sajnos használni
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
Kieg szinkhez kérdés:
- Beállításaikat is szinkronizálja alapból, vagy ahhoz a kiegnek is támogatnia kell a sync-et (mint azt pl. az ad block eddig is tette, ha jól vettem észre)
- Lehet csinálni exception list-et? tehát olyan kieg-eket kijelölni, amit csak azon a gépen akarok, ne sync-elje fel máshovaIt's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
HARDVERAPRÓD
Köszi a tippet .
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
WonderCSabo
félisten
A Firefox fejlesztők iszonyat sok melót feccöltek bele a memóriafogyasztás csökkentésébe. Igazából manapság sztem nem ez a legfőbb probléma a böngészőknél, de a rengeteg értelmes összehasonlítási faktor közül ez az egyik, amivel a "hozzáértők" hajlítgatják a browsereket. Akit érdekel, az nézze meg a MemShrink projectet.
A kiegészítők szinkronizációja baromi jó dolog, érdemes kipróbálni.
-
kathy75
tag
Az nagyon jó lenne ha nem zabálná a memóriát.Anno azért pályáztam át az Operára,és most az is.
Létezik néhány olyan ember, aki halált okozó testi sérüléseket szerezne, ha leugrana az EGO-járól az IQ-jára!!! kathy75 felhasználónak 12 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
raper
senior tag
Az új rókával kipróbáltam, hogy 20 megnyitott ablaknál mennyi a memóriafogyasztása. Van videoablak is nyitva, meg rádiócsatorna is vagy 2 és a többi és így 1 gb memóriát használ. Nem is olyan sok.
-
netpeti98
addikt
Jó ez a beépített CSS szerkesztő!
Üdv netpeti98
-
Apika
addikt
Nekem pont most frissült 11.0-ra... "A Firefox naprakész." Aztán jó legyen!
-
domi007
őstag
Hát nekem csak annyi a gondom vele, hogy pár alvás-ébredés alvás-ébredés után nagyon belassul...a flash is akadozni kezd...remélem ez az újabb verzió javult valamennyit.
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
HARDVERAPRÓD
Nem vettem észre lassulást eddig
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
atti_2010
nagyúr
válasz banhammer #13 üzenetére
Azért az várható volt hogy előbb utóbb áttérnek DDR3 -ra és az lesz az olcsóbb, de a DDR2 mar csak drágább lesz.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
senior tag
10.0.2-essel 7 oldal 150Mb volt, pluginjaim nincsenek
11-essel ugyanez a 7 oldal 125 MB, tehát biztos működtek valamit rajta[ Szerkesztve ]
essexboy
-
atti_2010
nagyúr
Ilyen olcsó sohasem volt a memória, 1066 az extrémnek számít a DDR2-ben tehát normális hogy 20-25k ért adják de szinte semmi különbség nincs a 800-1066 között csak benchmarkokban lehet észrevenni.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
anulu
félisten
van 8GB. nem azt mondom, hanem azt, h hajlamos 6-700MB-ot megenni úgy, hogy 9-10 lap van nyitva...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
atti_2010
nagyúr
Nem is azé írtam, 4G-ból van hely hogy egyen, volt idő mikor 4Gb memória többe került mint egy csucsproci.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
jó lenne, ha inkább a használhatósággal foglalkoznának, mert zabálja a RAM-ot, és random belassul...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest