- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
+1 - ez számomra is hiányfunkció.
most kénytelen vagyok úgy megoldani hogy manuálisan létrehozok mappákat a onedrive weboldalán és oda töltöm fel a fájlokat. ez egy mappánál is nevezhető macerásnak, de még elmegy, viszont egy egész mappaszerkezet esetén ez sokáig tartana nagyon.
-
mg105
senior tag
válasz
RaktarosPali #11 üzenetére
Ezt tudom, csak kifelejtettem a hozzászólásomból a "webes" szót.
Ha nem saját gépen dolgozok, és van egy csomó fájl, ami kell, csak behúzom a google driveba a mappát és kész, nem kell tömöríteni, aztán otthon meg kicsomagolni. Ha ezt a onedrive is támogatná, akkor csak azt használnám, akár explorer exkluzív funkció lenne, akár nem (a google drivenál is csak chromeból működik ha jól tudom).
-
ddaydome
senior tag
A OneDrive szerintem nagyon jól használható cucc. A google megoldásával ellentétben itt azt érzem, hogy jobban odafigyeltek az egyszerű kezelhetőségre. Elég zavarónak tartom a Google-nál, hogy minden egyre kisebb és már alig látom a 21,5 "-os monitoron ami egy vicc... Sokáig vaciláltam a Microsoftos megoldáson, mert régen nem szerettem, de most azt kell mondjam, számomra kezelhetőbb, átláthatóbb és láthatóbb, mint a nagytestvér megoldása. Azt sem tartom utolsónak, hogy szerintem az idősebb korosztálynak is kényelmesebb megoldást ad a Mic....
-
RaktarosPali
csendes tag
Mappát is fel lehet tölteni igaz ahhoz le kell a programját is tölteni. Akkor a gépen lévő Onedrive könyvtárba kell bemásolni könyvtárastul és föltölti a netre. Ott érdemes valahova átmozgatni és a gépről ki is lehet törölni a mappát. Ez a progi jobb, mint a Dropbox. Ott mindent le is tölt a gépre
Ráadásul ha kitörölsz valamit a winyóról a szinkronizált mappából akkor a neten is leszedi.
-
tatararpad
őstag
Én ezeket hiányolom:
http://itcafe.hu/tema/re_mar_chrome_appkent_is_elerheto_az_office_onlin/hsz_7-7.html
http://www.hwsw.hu/hirek/52225/google-docs-sheets-slides-android-ios-office.html
Szerintem legalább az elsőt már illet volna valamilyen formában behozni Windows 8-ra is, pl. dedikált csempe mindegyik alkalmazásnak, de egy offline változat is beleférne, mint a Google csinálta. No meg nem utolsó sorban hogy mobilon is be lehessen állítani, hogy automatikusan le is töltse a dolgokat, mint egy asztali kliens. Ha valamelyik megvalósult ezek közül valaki sötétítsen fel. -
Rage47
veterán
Képes már lejátszani folyamatosan a videókat?
-
Syl
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #2 üzenetére
Ez igaz
Akkor módosítom az igényemet: 'previous version' 30 napos visszaállítás
A linuxos sync klienst nem említem, mert az reménytelen elvárás lenne.
De az mg105 által említett webes mappa feltöltés is igen hasznos tudás lenne. -
mg105
senior tag
Számomra az lenne a hasznos, ha végre mappát is lehetne feltölteni.
-
hk0
tag
Nekem a legidegesitobb hogy a webes feluleten tobb file kijelolesenel a Manage/context menukbol eltunik a 'Copy to', csak a 'Move to' elerheto. Egy szem file eseten azonban van 'Copy to'..
-
Tomy Yayo
senior tag
A WP verzió is frissült nekem tegnap. Nem tudom, mik az újdonságok, de frissült.
-
vm93hun
aktív tag
Helybeni zenelejátszást oldják már meg. WP-n működik, de Webes felületen mindig le akarja töltetni.
Ha videot lehet streamelni mindkét területen akkor miért pont a zenét nem lehet? -
Syl
nagyúr
A kényelmi funkció nekem olyat jelentene, hogy végre átvehetnének pár dolgot a Dropboxtól. Például a kukát, valamint a 'previous version' 30 napos visszaállítós szolgáltatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest