Új hozzászólás Aktív témák
-
A kényelmi funkció nekem olyat jelentene, hogy végre átvehetnének pár dolgot a Dropboxtól. Például a kukát, valamint a 'previous version' 30 napos visszaállítós szolgáltatást.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
vm93hun
aktív tag
Helybeni zenelejátszást oldják már meg. WP-n működik, de Webes felületen mindig le akarja töltetni.
Ha videot lehet streamelni mindkét területen akkor miért pont a zenét nem lehet?Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Tomy Yayo
senior tag
A WP verzió is frissült nekem tegnap. Nem tudom, mik az újdonságok, de frissült.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
hk0
tag
Nekem a legidegesitobb hogy a webes feluleten tobb file kijelolesenel a Manage/context menukbol eltunik a 'Copy to', csak a 'Move to' elerheto. Egy szem file eseten azonban van 'Copy to'..
[ Szerkesztve ]
-
mg105
senior tag
Számomra az lenne a hasznos, ha végre mappát is lehetne feltölteni.
-
válasz Sweet Lou 6 #2 üzenetére
Ez igaz Akkor módosítom az igényemet: 'previous version' 30 napos visszaállítás
A linuxos sync klienst nem említem, mert az reménytelen elvárás lenne.
De az mg105 által említett webes mappa feltöltés is igen hasznos tudás lenne.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rage47
veterán
Képes már lejátszani folyamatosan a videókat?
-
tatararpad
őstag
Én ezeket hiányolom:
http://itcafe.hu/tema/re_mar_chrome_appkent_is_elerheto_az_office_onlin/hsz_7-7.html
http://www.hwsw.hu/hirek/52225/google-docs-sheets-slides-android-ios-office.html
Szerintem legalább az elsőt már illet volna valamilyen formában behozni Windows 8-ra is, pl. dedikált csempe mindegyik alkalmazásnak, de egy offline változat is beleférne, mint a Google csinálta. No meg nem utolsó sorban hogy mobilon is be lehessen állítani, hogy automatikusan le is töltse a dolgokat, mint egy asztali kliens. Ha valamelyik megvalósult ezek közül valaki sötétítsen fel.[ Szerkesztve ]
-
RaktarosPali
csendes tag
Mappát is fel lehet tölteni igaz ahhoz le kell a programját is tölteni. Akkor a gépen lévő Onedrive könyvtárba kell bemásolni könyvtárastul és föltölti a netre. Ott érdemes valahova átmozgatni és a gépről ki is lehet törölni a mappát. Ez a progi jobb, mint a Dropbox. Ott mindent le is tölt a gépre Ráadásul ha kitörölsz valamit a winyóról a szinkronizált mappából akkor a neten is leszedi.
A holnap, az ma van!
-
ddaydome
senior tag
A OneDrive szerintem nagyon jól használható cucc. A google megoldásával ellentétben itt azt érzem, hogy jobban odafigyeltek az egyszerű kezelhetőségre. Elég zavarónak tartom a Google-nál, hogy minden egyre kisebb és már alig látom a 21,5 "-os monitoron ami egy vicc... Sokáig vaciláltam a Microsoftos megoldáson, mert régen nem szerettem, de most azt kell mondjam, számomra kezelhetőbb, átláthatóbb és láthatóbb, mint a nagytestvér megoldása. Azt sem tartom utolsónak, hogy szerintem az idősebb korosztálynak is kényelmesebb megoldást ad a Mic....
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
mg105
senior tag
válasz RaktarosPali #11 üzenetére
Ezt tudom, csak kifelejtettem a hozzászólásomból a "webes" szót. Ha nem saját gépen dolgozok, és van egy csomó fájl, ami kell, csak behúzom a google driveba a mappát és kész, nem kell tömöríteni, aztán otthon meg kicsomagolni. Ha ezt a onedrive is támogatná, akkor csak azt használnám, akár explorer exkluzív funkció lenne, akár nem (a google drivenál is csak chromeból működik ha jól tudom).
-
DS39
nagyúr
+1 - ez számomra is hiányfunkció.
most kénytelen vagyok úgy megoldani hogy manuálisan létrehozok mappákat a onedrive weboldalán és oda töltöm fel a fájlokat. ez egy mappánál is nevezhető macerásnak, de még elmegy, viszont egy egész mappaszerkezet esetén ez sokáig tartana nagyon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest