Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Halihó,
látom elég pörgős a topik. Azért próba:
alkalmas ez a tablet arra, hogy a spotify szóljon róla fülhallgató csatin? konkrétan nem is lesz más program rá telepítve, design stb... nem szempont.
köszi.Kettő, csipkebokor vessző!
-
LacY2k72
csendes tag
A T-nél már van egy kisértetiesen hasonló készülék :
[link] -
-
macilaci78
nagyúr
Meg még sok minden másból is, de a világ máshogy működik.
Nem azt mondom, hogy királyul elvagyok ezzel az Op3ndott jószággal, de a korábbi céges Wayteq TabX-hez képest űrtechnika. Arra, amire használom, megfelel: mailek ellenőrzése, fórumozás, mozijegy-vásárlás, ebay, ali, időjárás, NAS, horizon go, Páromnak receptet nézni a konyhába elég, néha céges doksik (jpg, pdf, xlsx) memkariról, szerverről, google drive-ról. Céges telefon osztja a mobilnetet, ha kell.Persze, én is örülnék egy valaha volt felső kategóriás jószágnak, de nem szánok rá pénzt és nem használnám többre. Egy ilyet meg olcsóbban megkapsz újan, garival.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Krill77
őstag
Sok károgo. Nekem egy hujavei 1gb/8gb rom tabim van. Szép kép, jo hangos. Sebesség okes, Netre jo, filmre jo, kisebb játékok is mennek. Hol itt a gond?
-
macskea
őstag
válasz Bambuszpro #1 üzenetére
A könyvhöz még ez is nagy. A legtöbb ebook 6", és 160g alatt marad súlyban. Nem véletlenül, hosszabb távon rossz fogni.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
válasz Victoryus94 #36 üzenetére
Nézegettem ezeket is.
A Huawei MediaPad M3 53017209 jöhetne szóba. Bár már több mint egyéves konstrukció és még viszonylag drága. Talán lesz leárazás vagy találok jobbat hasonló áron.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Victoryus94
őstag
válasz Hieronymus #30 üzenetére
Nem tudom milyen méretben, és árban keresgélsz, de 50k alatt nem is érdemes nézelődni.
Ha kell a 3/4G, akkor Huawei Mediapad T2 / M3 (Lite) -ról indulnék.
Aztán megnézném, mi az a tulajdonság, amiben esetleg kevés, és onnan indulnék tovább. -
Fiddlestick
aktív tag
1024x600, 1gb ram, mindezt 30k-ert.. Eleg siralmas. Legalabb megtudod majd szamolni a pixeleket 1meterrol
[ Szerkesztve ]
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Narxis
nagyúr
Yoga tab 3 Plus-ra meg b.sztak kiadni a 7-es droidot, helyette kiadták 7.1-el a tab4-et aztán majd ha lesz tab5 akkor az jön majd oreoval. Nem sok gennyesebb céget ismerek a lenovonál, művészetre fejlesztették a vevő szemen köpését.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Tikakukac
titán
6 kateggel fentebbit kapott húgom, az is egy kalap retek volt. Utólag nézve Amazont valóban, mindenkinek van minden baja. Elgondolva akkor ez mire képes... Jézus.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Ha szívatni akarsz valakit, lepd meg vele karácsonyra.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Solten
őstag
Elmennek a p*****a a 1024 x 600 felbontassal... 2017 van.
Saor Alba
-
Nexus 7 (2013) LTE adta be a kulcsot.
Keresem az utódját
Ezek nem jöhetnek szóba.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
bostone
addikt
Nagyon kellett már a piacnak ez a modell.
-
Attikusz
tag
-
hunluigi
senior tag
válasz Matada2.3 #24 üzenetére
Az egyetlen működő képes elképzelés számomra az ASUS féle padfone volt... Jól ki is végezték azt a szériát is. Valaki előállna, egy ilyen "kabáttal" ami még helyel-közzel netán univerzális is volna, tarolna. Ez meg egy semmire nem jó kacat.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Matada2.3
veterán
Évente bemutatják ugyan azt a tabletet.. látszik, hogy már nem koncentrálnak erre a szegmensre és nem is baj az. Majd a Moto tablet.
Finn the human
-
törölt tag
Nem tűnik ez rossznak, bár egy sztereó hangszóró beleférhetett volna akár pár ezressel drágábban is. Filmet nézni, netezgetni teljesen jó lehet.
-
Csaber
senior tag
-
TaS1kaaa
tag
Tabletből elég lenne felső kategóriát gyártani, ilyen és hasonló termékekre semmi szükség...
-
kbyte1024
veterán
Lenovo yoga 3-am van 2 éve. 1giga ram és nem egy acélos proci van benne,mégis elvagyok vele.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
atike
nagyúr
Pontosan erre a célra vettünk anno egy ilyet -tökéletes a mái napig... Mellette otthon is ezt a funkciót látja el - Youtube és hozzá VLC (a nason megosztott mappák tartalmának lejátszása).
Nekünk a két évvel ezelőtt Tab 7 van - ebben külön poén, hogy van benne GPS - teljesen hibátlanul lehet vele navigálni. Tartót volt érdekes hozzá találni anno (meg "gumitokot" is).
Ja, még egyszerűbb - gyerekeknek való - játékok is futnak rajta.
Ha valakinek ennyi igénye van a felhasználásra akkor tökéletes választás a tablet.
-
veterán
válasz Hadeska22 #14 üzenetére
Számomra érthetetlen, hogy pl pont a lenovo esetében tudsz kint venni 40.000-ért egy napdragon 625-ös procival szerelt, 3/16GB FullHD tabletet, míg itthon ugyanennyiért egy SD425-ös 2/16 HD Tab 4-et kapsz.
Értem én, hogy nálunk itt a nagy ÁFA, az Artistjus és hasonló nyalánkságok, de akkor sem értem, hogy kis hazánkban miért nem az előbbi az átlag középjategóriás jószág."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
g@bo
nagyúr
válasz holozis_HUN #10 üzenetére
mennyi egy snapdragon soc darabára ?
ennyi nem ennyi, ez van. hulladék drágán.
-
A probléma az, hogy nincs szignifikáns fejlődés tablet fronton. Pont az elmúlt hetekben gondolkodtam, hogy le kellene váltanom az első szériás LG G Pad 8.3-mam, de ráeszméltem, hogy olyannyira nem fejlődött (hacsak nem a visszafelé menetet is beleszámítjuk) a felhozatal, hogy addig fogom használni, amíg ki nem leheli a lelkét.
Cikkhez:
Ez a tablet ártól függetlenül egy pocsék ajánlat. Anno szüleim "beszereztek" (ingyen utánuk sóztak) egy Lenovo Tab2 7-t és természetesen szörnyű User Experience-t produkál. Ott a hardver is gyengébb, a kijelző 6 évvel ezelőtti szintet hozza és az 1 GB RAM hozzáteszi a jótékony hatását az összképhez. Nem gondolom, hogy ez jobb lenne, még ha papíron modernebb is.Mondjuk ezek a tabletek remekül reprezentálják a Lenovo-t.
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Zeki
nagyúr
válasz Victoryus94 #12 üzenetére
Ez meg csak 75 USD volt 2014-ben Kínából, 1/8GB, 3G, 2 simes.
Nem mondanám hogy fejlődés van olcsó tablet témában. Drágulás viszont ugyanúgy van, ahogy az okostelefonok világában.
-
Victoryus94
őstag
-
fornettisuti
veterán
válasz sultansmith #8 üzenetére
Minek, megutáltatni a droidot?
Ezeket az eszközöket be kellene daráltatni, céget megbüntetni!iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
cannibal
senior tag
Ez sajnos csak környezetszennyezés.
-
g@bo
nagyúr
pont az ilyen hulladékok miatt szűkül a piac...
a használható tabletek meg 100k körül. ahol már laptopok trónolnak.
akkor?
normális soc, 2gb+ ram, full hd ips panel 5000 mAh akku. ennyi.
snapdragon 625 és fel, annyira drága?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Ez a tablet megfelel autóba youtube/egyéb videókat nézegetni kisgyereknek? Vagy esetleg letérdelne a 480p/720p videóknál? Másra nem igazán lenne hazsnálva.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
janeszgol
félisten
Hat nem tudom. 35 ezer ft alatt mar most is vannak hasonlok. Igazabol ma 2 evvel ezelott is voltak.
-
jUUh
addikt
Aki ezt megveszi, az meg is érdemli.
Samsung Galaxy S23+
-
Bambuszpro
tag
Háát nem is tudom.. Ezért az az 1gb ram arra elég ,hogy létezz androidon. Könyvolvasásra, youtube-ra , böngészésre el tudom képzelni. De ahhoz meg nem kéne egy nagyobb kijelző?
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest