- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
t72killer #72 üzenetére
"Nyilván nem az AES-nek/egyéb titkosításnak esnek neki, hanem a kerülőutakat keresik": pedig a szálingózó hírek szerint érdemes az aesnek nekiesni, mert nem zárható ki, hogy valami turpisság van benne, amitől a törése kivitelezhetővé válik...
én csak kis összeggel fogadnék arra, hogy egyes aes implementációkba nem került bele valami, amire rá lehet fogni, hogy programozói hiba, és amitől érdemben csökkent a kulcs titkos részének a mérete.
-
bambano
titán
válasz
Ivy.4.Ever #53 üzenetére
nekem kínai meg tajvani gépeim vannak nem amerikai oprendszerrel.
-
bambano
titán
válasz
Ivy.4.Ever #35 üzenetére
például az egyesült arab emirátusok kiír egy nemzetközi tendert az ország mobilhálózatának elkészítésére tokkal-vonóval. ez szabad szemmel is jól látható összeg. te egy európai gyártó fejese vagy, te írod a tenderhez tartozó pénzügyi mellékletet. a cuccot ellopják a gépedről, ezért egy amerikai gyártó összességében jobb ajánlatot ad és elviszi a tendert.
ezért tartja a sok 0dayt az nsa. még annyit, hogy ez valós eset, nem én találtam ki.
a fax semmit nem ér, amíg központi helyről kapja a szolgáltatást. senki elképzelni sem tudja, hogy a mai modern telefonközpontokban mennyi hátsó ajtó van (sok).
-
bambano
titán
válasz
Ivy.4.Ever #23 üzenetére
nem arról beszéltem, hogy hogy küldöd el, hanem hogy hogyan írod.
ellopják a gépedről, miközben dolgozol rajta. az office365 még egy fokkal rosszabb... -
bambano
titán
válasz
Ivy.4.Ever #21 üzenetére
tehát pl. ne írj árajánlatot egy tenderre?
-
bambano
titán
"a megfigyelést szabályozó törvények teljes átalakítására van szükség": ez igaz. én is ezt mondom
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
it Korábban vezetőként a hírszerzésnél dolgozó szakember szerint meg kell fékezni az elszabadult hírszerzőket.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen autót vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest