- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Maga a számítógépes tanulmányi rendszer óriási ötlet. Aki járt iskolába előtte, az tudja, hogy miről beszélek. Abszolút egyetértek azzal, hogy ezt ki szeretnék terjeszteni a középiskolákra, sőt, akár az általános iskolákra. Sok helyen már így is működik az egész: van egy szülők felé publikus "ellenőrző", látják, hogy mikor milyen tananyagot adtak le / fognak leadni, akár a házi feladat is azon keresztül történik.
Na, most az, hogy az eddigi 2-ből miért lesz 1... Passz. De az is jó kérdés, hogy egy ilyen kicsi országban minek 2?
-
MongolZ
addikt
Szerintem meg a felhasználókkal (tanárok, TO, stb.) van a baj.
Nekünk megváltás volt, hogy nem kell a 8:00-tól kezdődő vizsgafelvételre 6:00-tól az ajtóban ülni, hogy legyen még hely, meg mindenhova sárga csekkel és aláírt papírokkal mászkálni, meg napokat elb*szni azzal, hogy körberohangáljunk tárgyfelvétellel, a nap végén meg rájöjjünk, hogy 2 tanár nincs is bent... úgyhogy lehet folytatni másnap.Biztos vagyok benne, hogy ha normálisak lennének a felhasználók, nem lenne túl sok baj a rendszerrel. Ha 10 éve sikerült megoldani, akkor most is.
-
MongolZ
addikt
válasz
#06658560 #24 üzenetére
Ezt tartom én is, mi is viszonylag elégedettek voltunk vele. A probléma többsége a tanái/TO hiányosságokból eredt. Ha valamit nem tudtak beállítani, akkor azt mondták, hogy "sz*r a rendszer". Ehhez képest mi gyönyörűen tudtuk használni.
Lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy most egy olyan generáció tanul, ami mindenhez segítséget vár?
De egyébként tényleg nem értem, hogy ha ~10 évvel ezelőtt működött rendesen, akkor most miért nem???
(#37) Crytec210: Most akkor a rendszerrel, vagy a felhasználókkal (tanárok) van a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest