Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Aha értem, mivel a világon sehol nincs még amit ők csinálnak akkor honnan veszik át mégis szerinted? Pont hogy világelsők ebben nem valakit majmolnak.
Persze ebben vannak rendszerszintű kockázatok, mint ahogy az űrkutatásban, mélytengeri fúrásokban stb. Valakinek ki kell fejlesztenie és próbálnia. Persze lesznek vargabetűk, de aki elsőként megoldja az olyan tapasztalat birtokába kerül amivel a többiek nem rendelkeznek igenis értéket teremt.
De persze hozzászólásod alapján te biztos jobbnak találod egy sportszermárka bevezetését irgalmatlan állami pénzekből, azzal aztán tényleg innovatívak leszünk...
-
hallador
addikt
Hát igen van aki fejlődik, de az nem jó... Nem irányítható... azért mert vannak olyan országok, akik nem a szocializmusban élen 2018-ban is mint a magyarok minimum 50 %-a.
Ennek a politikához annyi köze van csak, hogy sajnos a mostani politikai elit kádár gyereke, úgy is gondolkodnak...
Ezek a barmok meg fejlődni mernek miközben így is lehetne...De ha lehet, akkor most kezd el, hogy esetleg Ő is lopott, ajánlott neked kifejezetten...
Ez nem Ő vagy Te vagy más, hanem társadalmi szinten nincs igény a fejlődésre, van akinek ez politika, de én ezen inkább sírnék, nem teszem eljöttem a hanyatló nyugatra... Mert itt annyi a hülye, hogy még képesek fejlődni is, mint a hülye észtek... Még a végén gondolkodni fognak.... Amire a magyarok 60 éve nem képesek önállóan, bezzeg erre:
Ertem en, hogy nem orultok, hogy mar tobb mitn 8 eve nem lophattok, de ennek nincs itt a helye.
Ostoba politikai uszitasra itt nincs szukseg, ez nem propagandaoldal elvileg.
Akkor Te tulajdonképpen mit csináltál? Gondolom nem Te kezdted?.... Mint az óvodában.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest