Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
RIP.
-
veterán
Szia!
„Köszönet az együtt töltött szép évekért, IE 6. Találkozunk a MIX-en, ahol megmutatjuk az IE-mennyország egy kis darabját.”
Na de kééééérem! Most ez mit is jelent? Újra kiadják az IE6-ot IE9 néven?
moonman: ha esetleg van infódaz IE9-ről akkor szólj!Üdv. core2
-
WonderCSabo
félisten
Jó lenne nem csak jelképesen eltemetni.
-
5h4rK
tag
Egyesek itt milyen korán kelnek ( én más időzónában vagyok )
-
moonman
titán
válasz Neil Watts #3 üzenetére
az IE menyország az IE9 jóságára utal.
-
veterán
-
5h4rK
tag
válasz Mr.Csizmás #7 üzenetére
Gondolom teliholdnál, útkereszteződésben, békavérrel sikerült felébreszteni ...
Szerintem azért temették el, hogy többet ne szidja senki szerncsétlent - halottakról vagy jót vagy semmit alapon -
Morden24
nagyúr
Ez legalább tényleg vicces
Sectumsempra - For Enemies
-
fatal`
titán
RIP
-
nagyúr
Ez baromi ötletes, grat a szervezőknek.
Am. R.I.P.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Pyton
aktív tag
Hehe, ezt a hsz-t is IE6 alól írom, melóhelyről. Papíron itt nincs net, nem is kéne, de sunyiba azért tolom.
Tőlem aztán pusztulhat az összes IE.
-
törölt tag
Lassan a Windows XP-t is eltemethetnék hasonló formaságok közepette. Hihetetlen, hogy még mindig egy 10 éves OS uralja a piacot.
UI: Olvastam valahol, hogy a Mac-es táborban már most 50% feletti a 10.6-ost használók aránya, a 10.4-esnek pedig marginális a részesedése. Mondjuk igaz, hogy a Mac OS X verziók esetében kisebb volt az ugrás gépigény szempontjából, így a 10.5-ös 4 éves Mac-eken is szépen elfut.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az OSX upgrade nem ingyenes?
Miért lenne ingyenes? A Snow Leopard upgrade valóban nem volt egy vagyon (kb. 30$), de nem hiszem, hogy ez a fő ok. Inkább az, hogy a Mac-ek kevésbé elterjedtek vállalati környezetben, illetve, hogy (szerintem) a Mac userek nyitottabbak az újra, hiszen elég nagy hányaduk tudatosan választotta ezt a rendszert. Ugyanez igaz a desktop-Linuxosokra is.
[ Szerkesztve ]
-
Ipse89
tag
Az örök bitmezőkre távozott
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
RootRulez
félisten
Én eltemettem már jó pár éve, ami azt illeti nem volt nehéz...
═════════════════════════════════════════
-
XmoD
senior tag
Temethetnek mar a microsoftot is
-
atkahun
tag
Részvétem....
...
-
Tomcat
őstag
Már sok év telt el mióta nem használtam IE6-ot és hála az égnek nem is hiányzott! Ennek ellenére nyugodjék békében! Sokáig, sok gépen ez volt az alapértelmezett böngésző.
Tomcat
-
atkahun
tag
Egy darabig még biztos forogni fog a sírjában, főleg a kínában megjelenő hibaüzenetek miatt.
...
-
max-pain
senior tag
válasz #24737024 #16 üzenetére
Meg nincs 50% felett, kb a harmada allt at eddig. A 10.4 pedig meg mindig a gepek otoden van. Egyaltalan nem fut jobban egy 4 eves Mac-en egy Leo mint egy 4 eves PC-n egy Vista/7, azert mindketto ala tisztesseges gep kell (nem veletlenul maradt sok PPC tulaj 10.4-en, hiaba erik el a 10.5 minimalis gepigenyet).
Egyebkent a Windows eseteben legalabb nem kell olyan gyakran magat az os-t frissiteni valamint a tamogatasi rendszere is sokkal egyertelmubb mint az OSX-nek, hiszen ott nincs egy konkret idopont amig egy verzio supportalt. Komolyabb frissitesek a kovetkezo OSX megjeleneseig vannak, biztonsagi frissitesek pedig az aztkovetoig. Tehat a 10.4-et az Apple mar fel eve nem tamogatja! Vagy mondjuk az XP-vel szinte egyidoben megjelent OSX 10.1, ami ket ev mulva mar nem volt tamogatott os. Szoval OSX eseteben ha a felhasznalo lepest akar tartani, akkor mindig csengetheti ki a 129 dollart a kovetkezo verzioert (kiveve 10.1 es 10.6), ez egy hardverhez akar 4 frissites is lehet, mert a progik is igen gyorsan ujabb verziot igenyelnek. Ma mar egy 10.4-el se megy sokra az ember (jo, eleve a PPC halott)... -
Móci
addikt
Egy sz*rral kevesebb!
Amúgy a valóságban is eltemethetnék már..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Vargnatt
tag
Azért halkan megkérdezném, hogy innen hány ember kezdte netezési pályafutását IE6-tal (esetleg korábbival)? Gondolom, nem mindenki ős-Operás vagy Netscape/Mozilla-s itt sem...
Csak mert számomra olyan hálátlan dolog utólagosan gúnyosan elküldeni a fenébe azt a dolgot, ami hosszú évekig tisztességgel szolgált minket. Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
Szegény Trabantokat is mindig csak csúfolták meg lenézték (tisztelet a kivételnek), pedig nagyon sok ember tanult meg rajta vezetni, és a világ végére is elvitt gond nélkül, most meg már totál az ellehetetlenítés szélére sodorják a tulajokat a "sötét-zöld" hülyeségekkel. Pedig most is elvisz akárhová gond nélkül, legolcsóbb a fenntartási költsége, és nekem nincs is szükségem többre.
Lehet, hogy így visszatekintve már nagyon gagyinak hat az IE6, meg a webszerkesztőket is megértem, ha kritizálják, de anno, mikor még egyáltalán nem ismertem alternatív böngészőket, a netklubban őt nyúztam szanaszéjjel olyan 20-30 megnyitott ablakkal és kb. 10 párhuzamos letöltéssel (ne kérdezzétek, hogy fértem el a tálcán ) És egész jól bírta a terhelést. Néha azért összeomlott, dehát ez nem kizárólag rá volt jellemző.
Nyugodj békében, Internet Explorer 6!
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. (Mohandas Gandhi)
-
törölt tag
a progik is igen gyorsan ujabb verziot igenyelnek
Miért kéne egy régi rendszeren egy program legújabb verziójának futnia? A visszafelé-kompatibilitásnak is van határa.
Azon kívül a legtöbben úgyis az OS-szel együtt veszik a programot, legalábbis tapasztalataim szerint.Tehat a 10.4-et az Apple mar fel eve nem tamogatja!
Nagyon helyesen teszi! Nekem nagyon korrektnek tűnik, hogy a következő két verzió kiadásáig legyen támogatás. Ez így kb 6-7 év, ami bőven túllépi egy gép átlagos használati idejét. Új gépet meg értelemszerűen új oprendszerrel vesz az ember, ez pedig különösen igaz a Mac-ekre.
-
caizzz
senior tag
IE9
aronvirginas: Az SP2 2004-es. Onnantól hívom én jól használható OS-nek. Ami előtte volt, az tényleg mehet a feledésbe.
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
-
max-pain
senior tag
válasz #24737024 #32 üzenetére
Kelleni nem kell, hogy tamogasson nem friss osx-et, csak megemlitettem mint erdekesseget
Ez nem 6-7 ev, hanem alig tobb mint 4 ev Es regebben meg ennyi se volt...
Ha 3 eve vett az ember Mac-et, akkor az mar ugye siman Intel procis volt ugye (sot, 64 bites is (kiveve Mac mini)), viszont meg OSX 10.4-el jott. Na meg lehet nezni, hogy a mai progik kozul milyen aranyban van meg 10.4 tamogatas (es ahogy irtam az ma mar egy nem is tamogatott oprendszer az Apple reszerol).
-
dajkopali
addikt
persze, ez ennyi
sztem nem is arról szól elsősorban a történet, hogy hát az "iehatdemilyensz*r", hanem arról, hogy olyan a digitális világ, hogy nagy gáz van, ha értelmes keretek között nem frissítesz
igen, az IE 6 sebezhető 2010-ben, mert nem a 2010-es viszonyokra írták, annak idején jól működött, ma már nem
az persze tanulságos mese, hogy vajon miért is kell még ma is küzdeni a használata ellen..."fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
törölt tag
Nem tudom, lehet, hogy igazad van, annyira azért nem mélyültem bele a témába. Viszont elvi szinten szerintem kiegyezhetünk abban, hogy az arany középút lenne a megoldás: az említett 6-7 év. Az viszont semmiképp nem nevezhető áldásos állapotnak, hogy még mindig egy lassan 10 éves OS verzió uralja a picot.
UI: Az, hogy a legtöbb modern Mac-es program nem támogatja a Tigert, valószínűleg összefügg azzal is, hogy a Tiger nem túl elterjedt Inteles gépeken, többnyire azok használnak Tigert, akiknek régi PPCs Macjük van. Ha a Tiger ugyanolyan elterjedt lenne, mint Windows esetében az XP, fejlesztések is lennének rá bőven.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz dajkopali #36 üzenetére
"sztem nem is arról szól elsősorban a történet, hogy hát az "iehatdemilyensz*r"
olvass bele bármilyen fórum, hírportál, vagy blog kommentjeibe. szerintem meg erről szól. műhisztéria van. az IE6-nak 5 évvel ezelőtt 92%-os részesedése volt, mára mégis mindenki úgy emlékszik rá, hogy gyerekeket ebédel és családokat irt ki.
[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
olvass bele bármilyen fórum, hírportál, vagy blog kommentjeibe
a kommentezők jelentős része azért szidja, mert 1: nincs megelégedve a szolgáltatásaival, 2: webfejlesztő, 3: túl sokat olvasta az 1. és 2. kategóriákba esők kommentjeit
az 1. és 2. kategória ellenérvei azt hiszem megérthetőek és elfogadhatóak, és ez független bármiféle piaci részesedéstől, kannibalizmustól és tömeggyilkosságtól...úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
rootkiller
őstag
Már jó régen kellett volna...
Artengo TR 990 Pro
-
iSonic
addikt
NAGY RESPECT IE6!!
-
deathtania
senior tag
szegény IE6... pedig mennyi szép közös emlékünk van, ha csak a sok összeomlásra gondolok, de azok is mind az én hibámból következtek be anno. évekig nyúztam a suliban az IE6ot, és nagyon szerettem. egy könnycseppet azért elmorzsolok érte.
amúgy meg a trabanttal igazad van, nagyon fain kis kocsi. pár éve még én is egy 4 ütemű trabin gyakoroltam a vezetést.
Nyugodj békében IE6...R.I.P. emlékezetünkben (és a wikipédiában) örökké élni fogsz...az enyémben legalábbis...
[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
Hehe, ennek mar nagyon ideje volt...az XP-t ne temessuk mert meg sok a P4es gep a vilagban, azokon pedig nem jo a Vista (Win7 pedig meg nincs, emrt az tul uj )
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- Samsung Galaxy Watch 2 Active - csere /beszámítás
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler ENDORFY Spartan 5 CPU COOLER INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE CPU hűtő KISHIBÁS! INGYÉ FOX
- Vadi Új számítógépeinket 3 év garanciával, 79 999 forinttól vásárolhatja meg!
- Független Iphone 12
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest