Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ez azert nem egeszen stimmel szerintem, mert a legtobbszor olyan dokumentumokba nyul bele az ember, amit masok kezdtek el. A hugomnak anno Ubuntu + Libre parost raktam fel, es altalaban oke volt, de van nehany irto bosszanto szituacio (mittudomen, valami allami ugyintezes soran kapott dokumentum layoutjat elszurta a LO). Egy ilyenbe belefutni annyira maceras lehet, hogy csaladon belul lehet ertelme fejenkent evi 4500 HUF-ot kifizetni.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Lathatolag ez rad nem ervenyes, de azert sok emberre igen. Peldaul lathatolag TV-t szeretnel nezni, de a 'jatekbol mar kinottel' -- nem igazan latom, hogy mitol lenne felnottebb dolog TV-zni, mint jatszani (egyebkent asszem a jatekosok atlag eletkora -- talan a Steamen? -- jelenleg 30 ev). A netradio vs. Spotify preferenciad sem atlagos, sokan szeretnek konkretan azt hallgatni, amihez epp kedvuk van. A Dropbox olyan szempontbol ertheto, hogy ha nem akarsz a Google-hoz vagy Microsofthoz kotodni, akkor a Dropbox az egyetlen jo alternativa (sot, ahogy a masik topicban megbeszeltuk, technologialag is elol jarnak egyelore).
Az viszont mindenkepp elonyos, hogy nem kell 'nagy' donteseket hozni, en pl. elofizettem Spotify premiumra, talan 6 font volt egy honap, aztan kiderult, hogy csomo zenejuk egyaltalan nincs meg nagyfelbontasban, szoval megszuntettem. Ugyanez ervenyes lehetne az Office-ra is -- nem kell beleugranod egy 100e forintos szoftvercsomagba egyszerre, hanem ha nincs ra szukseged, egyszeruen nem fizeted tovabb. Es ha mindezekre elkoltesz evi 100-at, az se tul sok, mert ha mindezekre szukseged van, az valoszinuleg azzal parosul, hogy van meg telefonszamlad (evi 100-as vagy tobb), egy jo okostelefonod (evi 100, mondjuk, megint), szamitogeped, laptopod, tableted. Szoval fokepp nyugaton ezek az elofizetesi dijak abszolut emeszthetonek szamitanak.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
"Egy Office 365 Home + Dropbox + Spotify + Xbox Live + Netflix kombó a Prohardver lapcsalád olvasói között egyáltalán nem elrugaszkodott elképzelés, biztos vagyok benne, hogy sokan már most is (mondjuk a Netflix kivételével) kiadják egy ilyen csomagért a havi 6-8-10 ezer forintot."
Lassuk be, ez igy tok jo ar, es nagyon kenyelmes. Zene, film, teljes irodai csomag es adattarolas, ez mind megvan. Egyebkent megjegyzem, a Dropbox itt feleslegesnek tunik, mert az Office 365 melle +20G Skydrive tarhelyet adnak, igy mar van osszessegeben kozel 30GB.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest