Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Remélem ehhez is beszerezhető lesz a classic menü
-
hallador
addikt
Hát már csak az érdekelne, hogy a Microsoft termékekkel való kompatibilitáson felül ennek mi az értelme? Gyakorlatilag az Office 2007 SP3 mindennek kompatibilis, ami Microsoft, minek vennék meg ezt? Pláne aranyárban. Őszintén szólva egy home end usernek, de magyar viszonylatban kis vállalatnak (<20 fő) vígan elég a google office is, és akkor levelező szervert is kap hozzá ingyen. Szóval jó jó, ez a nagy Office 2013 mánia USA, Japan, meg egy két ország számára, de a világ 90 % letojja majd, jogosan. Az Outlook is akkor ér igazán valamit, ha mögötte van egy Exchange, az meg nem sok helyen éri meg, pláne a kicsiknek. Az meg más kérdés, hogy a nagy multik majd veszik, viszik de otthonra semmi értelme. Aztán majd a piac dönt.
-
proci985
MODERÁTOR
köszi.
nagyon kellene már egy svéd world (hint: helyesírásellenőrző jól jön egy északi germán, névelőszabályok nélküli nyelvnél), viszont ki akartam a 2013mat próbálni. árát nekem megérné, csak a win8 uitől tartok, most meg nincs egy extra gépem/vinyóm/legfőképpen időm tesztverziót próbálgatni, mint anno a win7 idején.
más: magánszemélyek számára lehet tudni, hogy lesz e belőle családi csomag? nekem kellene két gépre, meg akkor már lehet jól jönne egy harmadikra is.
ddekany: amíg az ember win97-2003 kompatibilisen csinálja a dolgokat, addig egyben szokott maradni. ilyenkor tényleg a pdf megoldás lenne a legjobb, kommentálni azt is lehet.
-
-
HaZse
őstag
-
ddekany
veterán
LibreOffice (és gondolom az OpenOffice is) tud .doc formában menteni. Csak persze utána jobb, ha megnézed MS Word Viewerrel (ez ingyenes), hogy egybe maradt-e.
Amúgy elég szégyen, ha nem jó nekik a PDF. Talán elvárják, hogy warezold le... Sajnos őket ezrét nem lehet megb*szni, csak téged ha nem mindent tökéletesen csinálsz.
-
Иван
őstag
Otthonra szerintem is bőven elég egy thunderbird + openoffice pack.
Mondjuk nálunk az egyetemen megkövetelik a word (.doc) kiterjesztést, és hogy worddel írjuk a dolgot. Amit el is fogadnék, ha adnának valami diák liszenszet, mint régen. De ma már nincs ilyen. Kérdeztem lehet-e igényelni win + office kulcsot, de már nem él a program
-
törölt tag
-
ESP
őstag
2003 volt, de Windows 7-re való átálláskor jött at Office 2007.
Nem nyert, aztán pedig az Office 2010. Utóbbit használom azóta is. Bejött. -
-
leeate
senior tag
Ezt a vállalati dolgot sem kell azért annyira komolyan venni. Általában úgy működik, hogy hozzá nem értő döntéshozók megvásárolnak mindenféle szoftverlicenszt ("célszoftvert") drága pénzekért, utána rámutatnak, hogy azt kell használni, és kész. Sok esetben a gyakorlatiasság mellőzésével..
-
h1ght3chzor
őstag
Remelem olcsó lesz!
-
törölt tag
Mi a baj a Notes-szal? Cégnél kitekintőről váltottunk rá, jobban kedvelem-eleve jön vele a sametime, konferencia lehetőséggel. Egyedül a kapcsolódó levelek összefűzésénél az update nem a legjobb. A kolléga által emlegetett archív fiók megnyitását már 2008-ban használtam benne. Ha még a cég hozzá csapná a symphonyt is tökéletes lenne. (Mondjuk elvagyok a MS Office-szal is, s jelen állapotban még kell is, de nem vagyok biztos benne, hogy öt év múlva se lenne rá lehetőség váltani bármire.)
-
SirRasor
addikt
válasz
localhost #23 üzenetére
Ha ennyire sarkítottan látod a világot, ahhoz csak gratulálni tudok.
polonic tudom mit beszélek, és nagyon el vagy tévedve. Szerinted a szomszéd Jóska Pista mit használ? De ha nem hiszel nekem, kérdezz meg olyat, aki valaha is dolgozott számteches boltban. Sőt, mondok jobbat: kérdezz meg olyan családot (és sok ilyen van), ahol a gyerek(ek) éppen tanulnak és használniuk kell az office csomagot. Előírás. Házi feladatot otthon kell csinálni, ahol kb. a gyerek használja ki legjobban a feltelepített cuccost, de az is kimerül annyiban, amit gimiben tanítanak, és arra bőven elég egy XP/2003, esetleg 2007, hogy szokja az újabb designt. De ami az érettségihez kell, az megoldható pl:libreoffice-val is. Tanítani is volt szerencsém, szóval ezt is elhiheted.
kispx thx, mondjuk ez kellemes csalódás a 2010-es 1,5 gigás telepítője után
-
Grim.Reaper
tag
megint lehet megvenni...
-
Azért az Outlook szolgáltatásait leginkább csak nagyobb cégek használják ki.
Otthonra bőven elég lenne egy Wödör - Excel tartalmú minimál csomag.
Esetleg Publisher.
Mert viszont szövegszerkeszteni a legtöbb háztartásban kell néha, ha Exchange-hez csatlakozni nem is.
De igazából amióta a Libreoffice nyitja a docx-et...@kraftxld : Sharepointot sem sokan használnak otthon
Levelezésre meg nem csak MS megoldások vannak.
De amúgy még céges felhasználásban is vannak olyan fícsörök, amiket azóta sem lehet használni, hogy megjelentek.
Én mondjuk rendszeresen kapok idegbajt egy bizonyos részleg megosztott Excel tábla mániájától, ami soha nem működik rendesen. És ez a 2003 óta ilyen... Bár talán még abban működött leginkább...
A céges gépeken most 2003-2007-2010 van, igazából kihasználva egyik sincs igazán. -
Gondwana
addikt
Ha frissül a Compatibility Pack is, nem fogok panaszkodni, hogy megint venni kell valamit, amit az életben nem fogok kihasználni.
(Szöveg-layoutra nekem a régi-régi 7-es FrameMaker elég, esetleg InDesign) -
SirRasor
addikt
Ja, mindig elfelejtem, hogy nem szimpla otthoni felhasználásról beszélünk, hanem az userek 1%-át érintő dolgokról.
Pölö outlookot ismerettségi körben senki se használ, hanem böngészőben nézik a leveleiket.Na de tényleg én fogalmaztam pontatlanul, tehát nem mindent tud, amit a 2007-es, csak azt, ami a felhasználók 99%-ának elég.
-
kraftxld
félisten
-
SirRasor
addikt
Csak kíváncsiságképpen: mekkora a telepítő? Office XP-t használok, a 250 megás változatot
Végigpróbáltam már mindent 2010-ig, de egyre jobban hajlok a LibreOffice felé a maga 204 MB-os telepítőjével. Egyedül azt szeretem az XP-ben, hogy villám gyorsan elindul. -
Apollyon
Korrektor
Szerintem a 2010-es pakk minden igényt tökéletesen kielégít. Sokkal kényelmesebb mint a régebbi verziók, viszont ez a Windows 8-as rendszerre épülő új Office már szerintem nem annyira meggyőző.
-
aram01
nagyúr
válasz
Somesz1988 #8 üzenetére
igaz,december 21?
-
Várjuk, várjuk. Még 1 hónap.
-
aram01
nagyúr
és nálam még mindig a 2003 fut...
-
gabor85
őstag
én megvárom amíg az intel eldönti hogy kész van e vagy nincs
-
kispx
addikt
ISO image-ben a próbaváltozatot lelehet tölteni? Nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az irodai csomag új kiadásának kiskereskedelmi forgalmazása 2013 első negyedévében kezdődik. Állítólag tényleg lesz iOS- és Android-app is.
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Riasztó topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest