Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Az éjjel belenéztem én is, igaz vagy 3 óra volt mire nem world server hiba volt Raceway-n, de ami az érdekes mikor beengedett tauren kezdő szinte üres volt.
Mondjuk sokat nem szórakoztam vele, a végén még meglestem twitch programjat hogy addonok terén támogatja-e, nem talaltam benne a classicot, aztán úgy döntöttem várok 1-2 napot míg lesznek rendesen addonok meg kicsit csökken a szerverek terhelése.
Amúgy szerintem pár hónapon belül a mostani tömegeknek kb a negyede ha meg fog maradni, most mindenki nekiesett mert " új ", de nagyon sokan fel fogják adni, főleg akik régen nem tolták.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest