Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Azt nem tudom, hogy kinek éri ez meg...
[ Szerkesztve ]
essexboy
-
tomp
félisten
Nehezebben? Érdekes.
A kék T a nyáron a Thökölyn (7. ker a Dózsánál) felrakott egy új napelemes állomást. Addig azt mondták, hogy a lakásban tökéletes a 3G. Mégsem volt. Felrakták, max lett. Illetve azt is mondták, hogy a környékről nem érkezett 3G panasz.Szerintem 12ezret nem ér meg az LTE. 40GB-ot adnak? ehh
-
Derrewyn
senior tag
Szerintem egyszerűen az lehet a magyarázat, hogy a VIII. kerületben nehezebben találnak új bázisállomásoknak helyet. Biztos nem egyszerűen annyi az egész, hogy 2 új rack-et betolnak egy félig üres szerverházba .
Iszonyatos pénz a hálozatfejlesztés, nem véletlen, hogy csak oda telepítik, ahol ténylegesen megtérül.
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
De ez is milyen hülyén oszlik meg földrajzilag: a XIV., IV. kerületekben van, a VIII. kerületben meg nincs? (Annak ellenére, hogy utóbbi eléggé belváros, az előbbiek meg nem egészen...)
Na jó, azért a kültéri lefedettség befigyel, de azértakkorisna': [link]
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
bambano
titán
csak rakják és rakják és rakják pestre a bázisállomásokat, újabb hálózati szolgáltatókat, ütik-verik egymást, a vidéknek meg coki van, mint mindig...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Cyberpunk
félisten
40GB 10K ért. Hát Lehet hogy gyors persze ahol van lefedettség, de hogy nem kéne az is biztos.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest