- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
Jumbozorz #1370 üzenetére
Nekem is 300 ezres e-bike-om van, csak az enyém MTB (e-st500), de szoktam sík úton is tekerni vele, bár ott legtöbbször kikapcsolt rásegítéssel. Mivel én közepesen vagyok edzett bringás, nekem sík úton nem nagy segítség, mivel magamtól is hamar elérem a 25-öt, viszont ahhoz hogy melóba érve ne izzadjak meg, arra jó (nekem 2x16km a melóhely) Amúgy meg kirándulni nagyon élvezetes, főleg erdei földutakon, emelkedőkön, olyan mintha valaki tolna hátulról. Akksi nálam sokat bír, kb 90-100km-t mentem vele, de ebben sok volt a kikapcsolt sík út. Ami jó benne, hogy arra ösztönöz, hogy többet bringázz, messzebre menj, mert ha épp elfáradnál, vagy bekapnál egy emelkedőt, szembeszelet, csak bekapcsolod a rásegítést és mész tovább. Én imádom :)
-
válasz
Jumbozorz #1370 üzenetére
Az ilyen agymotorosnál úgy képzeld el, hogy amikor tekersz, olyan mintha valaki még tolna hátulról, de ha nem tekered akkor a motor sem kapcsol be. Ezt persze igazán emelkedőn érzed. Besegít a tekerésbe, több fokozatban állíthatod, hogy mennyit. Ha nem egy edzett kerékpáros vagy, akkor biztos, hogy a rásegítés miatt sokkal többet tudsz menni és gyorsabban is, mint hagyományos kerékpárral.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Jumbozorz #1361 üzenetére
Én erre a célra ezt vettem magamnak: [link]
Napi pár kilométer, piac, orvos, város, bank, stb. Tetettem rá előre-hátra kosarat, így praktikus.
Saját magától viszont nem megy, tekerni kell.
Azt tudnod kell, hogy ez igazából a pedelec kerékpárok legallja, ennél olcsóbb és
gagyibbkerékpár csak a kínai tömeg. Viszont magyar gyártmány magyar garanciával.Arra a célra, hogy a napi teendőidet ellásd, arra elég.
-
StLui
veterán
válasz
Jumbozorz #1363 üzenetére
Sík úton a pedelec-nél ahogy a feleségem fogalmazott, nem kell neki, mert olyan mintha nem kéne tekernie.
De ilyen időben, magától a napon haladástól leizzadsz, én is bringával járok 3,5km ha főúton jövök, hazafelé a hosszabb kerékpárúton kb 5km. De ma pl csak pár csepp a homlokomon amikor megálltam és bejöttem. De van, hogy totál lever a víz, olyankor kétszer is mosakszom (fejem) és leszáradok a klímázott irodában 5-10 perc után.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest