- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom #4129 üzenetére
Való igaz, hogy a forgalmazó dolga, hogy figyeljen a partnereire, legalább is akire sok a panasz, azokkal nem érdemes együtt dolgozni. Nyilván a Rock Shox esetében nem tud mit tenni egy hazai kerékpár forgalmazó, de azt megteheti, hogy azt mondja egy kereskedőnek, amennyiben nem kezeli jól az adott kerékpármárkához kapcsolódó garanciális ügyeket, elveszi a forgalmazás jogát. Ugyanakkor a Berguson a Merida legnagyobb kiskerpartnere itthon. Feltételezem, hogy amúgy valamit jól tudnak csinálni, különben nem adnának el annyi bringát. Persze én azt is megértem, hogy esetedben ez nem volt annyira gördülékeny és vevőbarát, de azért azt se felejtsük el, hogy a tavalyi szezonban elég brutális leterheltsége volt a kerékpáros szakmában dolgozóknak. Nyilván ez is közrejátszhatott abban, hogy hosszabb időbe telt annak a telónak a javítása. Én ismerem a Meridásokat, jó srácok, nem legalja brigád. Bár minden márkát így képviselnének idehaza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Egérpad topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest