Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
madari
csendes tag
És nem gondolod, hogy erről pont mi tehetünk legkevésbé??????
Azért érkezik 10db az egész országnak, mert nem kapunk többet. Szerinted nem próbálnak többet rendelni??? Mert ugye egyedül te vagy okos ebben az általad porbafingónak nevezett országban... Milyen jogon osztod az észt ilyen ordenáré módon???
Amikor már eleve a gyártó is korlátozza a darabszámot, hogy maximalizálja a profitot (igen, ez nem tévedés, ezt teszik!! ) azután a kínai bányász cégek eleve lekötik a kibocsátott mennyiség nagy részét. Mivel szűkös a kínálat, és órási a kereslet a videókártyákra az egész világon, így egekben az áruk, ezt mindenki tudja.
Ráadásul az utóbbi időben az ipar többi szegmensének is megtetszett ez a mennyiség-korlátozósdi, hogy egekbe emelhessék pl az acél termékek árát is... -
madari
csendes tag
"Tehát, ott egy nagyobb boltban volt 90 db a startra."
DE MENNYIÉRT???
SEHOL , ismétlem SEHOL A VILÁGON nem lehet korrekt áron VGA-kat kapni!!!!!!!!!!!!
Ahol van is valami csoda folytán raktáron, mint pl ott nálatok, ott is meg kell fizetni a 'SCALPER' ÁRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem csak az Ipon, hanem már eleve az egész kereskedői lánc busásan nyerészekedik a bányász aranylázból........[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
5Mrd-ból szerintük csak 100-300 millió jött a bányászoktól? Peeersze, reális
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
anulu
félisten
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
úgy nagyjából, jah.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
kurta9999
tag
Visszahozhatnák a Turing szériát, az 12nm, gyártani is könyebb lenne. Bár van olyan érzésem, hogy még aztis elkapkodnák.
-
AssAssynn
őstag
Majdnem azt is odaírtam, de rájöttem, hogy azért ez nem feltétlenül van rendjén. Mindenesetre megszokottnak, elfogadottnak mondhatjuk.
#11-RARA- Így van. Ha tovább tart a kripto őrület, én azon se lepődnék meg, ha az nvidia átmenne "nagykerbe", és csak a bányászok megrendeléseivel foglalkozna már.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
D.Va
senior tag
Gondolom vannak a gyárnak olyan vásárlói partnerei, akik már eleve a gyárnak dupla árat ajánlanak a kártyákért nagytételben, így í gyár hülye lenne a normál kereskedői láncnak adni msrp áron, ha más vásárlók többet adnak érte... Meg akik a saját fedőcégeiknek adják el, ami majd dupla áron adja tovább.
-
AssAssynn
őstag
Ki az ugye, aki igazán a nyertese ennek az őrületnek.
Pont nem érdekli őket, hogy ki veszi és mire, amíg dől a suska. Így működnek a cégek."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
D.Va
senior tag
[link]
Hozzá lehet jutni, csak nem egy kelet európai kis porbafingó országban mint kis hazánk, ahol azt a beérkezett 5 darabot is ötszörös áron adja az *PON meg a *CX..., mintha nem keresnék amúgy is rongyosra magukat az ország legnagyobbjaiként. Nyilván kell a tulajnak új gumi a Porshe-ra.Na de a fenti linkre visszatérve, USA-ban azért sokkal jobb a helyzet. Itt pl csak ebben az egy boltban (igaz ez az egyik legnagyobb) 90 darab kártyájuk volt készleten a startra. És ez csak 1db bolt. Nyilván van még jópár az USA-ban.
Tehát, ott egy nagyobb boltban volt 90 db a startra.
Magyarországra meg érkezett vagy 10 db az egész országra. Nem egy boltba. Egy országra. -
Aprósólyom
addikt
Ha becsléseik szerint a VGA eladásokból max. 12% került bányászokhoz, akkor miért annyira égető korlátozni a bányászatot a 3060-ban? Nem érdekes... ?!
Nem tudom elképzelni, hogy valójában ne vették volna számításba tervezéskor, hogy a next gen. hashrate jobb legyen. Meg is lett az eredménye: hatalmas növekedés, miközben chiphiány van...Jevons paradox
-
nagyúr
Én azt hittem, hogy szinte az összes bevétele a bányászokból jött össze, mivel játékosok nem nagyon jutnak hozzá...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
veterán
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Azaz. Pontosan így találtam rá erre a videóra:
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
- = Zk = -
félisten
azért az a kép elég meredek, baxom a szájukat
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest