Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#65675776 #23 üzenetére
Lesznek még meglepetések, ha az analóg lekapcsolása után az adók átrendezésekor éppen teljesítmény csökkentéseket hajtanak végre, ahogy a mostani átrendezéskor is. Hát véletlen pont ugyanarra a frekvenciára rakják (nmhh
), mint amin már a szomszéd ország azon az oldalon ad. Persze ez nem egyedi, ha megnézzük a frekvenciakiosztást, akkor más helyen is úgy osztották ki, hogy pont a legközelebbi szomszédos adóval ütközzön
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#65675776 #23 üzenetére
Én Velencefürdőn a Széchenyi hegyi adót fogom, pedig a helyi "szakik" azt mondták, hogy nem az a tuti.
Jó kis antenna, és jobb a vétel (100/100), mint Bp-n ugyanazzal az antennával (jó, Bp-n is tökéletes az adás, lakóépületekkel vagyok körbevéve, és a második emeleten raktam ki az antennát az erkélyre, a házak magassága 6-7emelet átlagban).
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
it A televíziós platform rendkívül erős növekedést ért el tavaly. Az Antenna Hungária várakozásai szerint jövőre meglesz a százezer előfizető.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Rendőrségi feljelentés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest