Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"nem értem ezt a mai LCD-meg plazama TV ôrületet"
Megvilagitanam:
Ha megveszel egy ilyen TV-t, akkor azt otthon lerakod a TV helyere, bekotod az antennat meg az aramot, bekapcsolod, nezed.
Ezzel ellentetben, ha projektort veszel, akkor kell keritened egy vasznat (egy jobbfajta motoros vaszon ara onmagaban vetekszik egy 40 huvelyk koruli TV-evel), meg annak helyet, aztan valami helyet keresni a projektornak is (leginkabb a plafonra rogzitve), ahonnan ugy tud vetiteni a vaszonra, hogy semmi nincs utban, felfurni, kabeleket odavinni, aztan ha mindezzel keszen vagy, es meg akarsz nezni valamit, akkor besotetiteni, leulni (nem maszkalni, mert belelognak a sugar utjaba), megvarni, amig bemelegszik a projektor, addig is hallgatni a ventillator zugasat, aztan vegre lehet nezni a filmet.
Ja, es persze egy TV mindenkeppen kell melle, mert arra teljesen alkalmatlan.Na, hat ezert nem olyan elterjedt a projektor.
DRM is theft
-
shtml
őstag
Én igazából még plazma-TV-t sem láttam közelről, LCD-ben meg csak monitort. Projektort is elég régen láttam, az még igen gyenge minőség volt, villogott és baromi elmosódott volt a képe, a felbontása pedig azonos a sima TV felbontásával.
Így nemigen tudom átérezni azt, amit írtál, ezért kérdezlek: miben jobb a projektor (a mai készülékekre gondolok persze) egy LCD vagy plazma-TV-nél? Csak abban, hogy hasonlít a moziban látható képhez vagy vannak egyéb előnyei is? Komolyan érdekel, saját tapasztalatok híján.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
tdd587
őstag
"egyszer havernál, lehulló faleves bemutatója volt valaminek"
Hehe, az nekem is volt régen, hidd el van ennél rosszabb is: amikor ilyen színes gyümölcsöket mutogatnak perceken keresztül, amiket aztán rendkívül ellenszenves fiatal lányok vicsorogva és vihogva pakolgatnak ide meg oda... De pár éve nem volt más, és valamivel demózni kellett a 720p projektort... azóta már vannak rendes filmek is.
Természetesen vetítő párti vagyok (látott már egy moziterem plazmatévét???), sajnos egy full-HDs ára még mindig elég magas, fél milla alatt nem jön ki, hiába keresgéltem. Viszont ehhez gyorsan hozzá kell tenni, hogy a projektor az nem tévé. Engem nem érdekel ez az aprócska hiányosság, mert csak filmet nézek rajta és évek óta nem néztem tévét és nem is fogok és nincs is tévém és már soha nem is lesz.
De a barátok közt adón az esti mészárlós hírek megtekintésére/hülye vagy-e vetélkedők/baba popsi reklámok (szuper mozi B kategóriás filmmel időnként megszakítva) tökéletesen alkalmas, oda meg a vetítő nem kell.
Üdv,
tdd587
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest