Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aty1
csendes tag
ügyesek gratt
"Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Ha még ma megteheted, hogy holnapra halaszd, el ne mulaszd elhalasztani"
-
Az internet egy káoszelven működő csoda.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Puma K
nagyúr
válasz FoxiestFox #10 üzenetére
Lassan minden az ő kezükben van vagy pedig az arabok markában
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
félisten
Hehe, szerintem csak kísérleteznek...
-
TR3
tag
Hitelesítés tényleg van a bgp-ben, de ha jól látom itt nem az authentication, hanem az authorization szó lett nem túl szerencsésen hitelesítésnek fordítva. Ez pedig tényleg nincs a bgp-ben, ellentétben pl az s-bgp-vel, ahol a szolgáltató tanúsítványa alapján eldönthető lenne, hogy ő milyen as-ekről és címtartományokról hirdethet útvonalakat. Így talán nem fordulna elő, hogy egy kis kínai szolgáltató átirányítja az at&t forgalmát.
-
azbest
félisten
Nem tudom, hogy hasonló-e az amit tapasztaltam régebben:
Google apps regisztrációkor a google alapú saját domaines levelezést aktiváltam, amihez webes felület ia van. Már akkor google felülete jött be a megadott aldomainen, amikor még fel sem vittem az új aldomaint a regisztrátorom konfig felületére. Pislogtam is rendesen. -
Dany007
veterán
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
Már hány éve ezt magyarázom mindenhol...
Az internet mint olyan még messze kiforratlan. Sérülékeny több pontról.
Tessék, itt a bizonyíték. Még véletlenül is le lehet állítani a net 10%-át...
Közben meg mindenki arról papol (a fórumokban), hogy mennyire megbízható egy online rendszer pl.: onLive, vagy a távoli szerveren tárolt dokumentumok és szövegszerkesztő stb stb stb... -
juliabrilke
veterán
Hát persze! Vannak még véletlenek.
-
bambano
titán
Ejej... "nem hitelesítésre, hanem bizalomra épül": a hitelesítés nem szól arról, hogy az adatcsomagok tartalma micsoda, az arról szól, hogy egyik bgp elhiszi a másiknak, hogy ő az, aki. Egyébként meg van a bgp-ben hitelesítés, a routerek azonosítására.
Azt pedig, hogy két hitelesített bgp peer között milyen adatcsere zajlik, nem nagyon lehet ellenőrizni.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nagyúr
És eddig ez csak véletlen történt meg párszor. Mi lesz itt, ha valaki direkt elkezd játszódni ezzel?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
aram01
nagyúr
durva
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
WonderCSabo
félisten
Azért ez elég gáz, hogy egyetlen szolgáltató ilyen galibát tud okozni. Az internetet pont azért éltetik, mert decentralizált, ezért kevésbé sérülékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest