Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

A hozzászólásokból úgy látom, van itt kavarodás bőven. Mondjuk egy ilyen "teszt" után nem is csodálom. Nálam megfordult már néhány ilyen kütyü (Rikomagic MK802II, MK808, ImitoMX1). Az első Allwinner A10, a többi RK3066. Áprilisra ígérik az RK3188 -as (4mag) stickeket. Most egy MeasyU2C -t tesztelek. Tudom, mik a kényes kérdések és ez a "teszt" ezekre egyáltalán nem tér ki. Az szép, hogy a specifikáció szerint van 1080p támogatás. De valóban meg is történik? Mert a kínaiak etetik ezzel a világot, de én még nem láttam olyan gyári kütyüt, amin ez valós lett volna (RK vonalon). Soxor linkelnek Antutu screenshotokat, amiken bizonygatják, hogy mit tud a kütyü. Ha megnézzük a screen resolution sort, azon látszik, hogy mindegyiknél 1280x672 az érték. Erről a Concorde 201 -es specifikációja nyomán írtam egy kis szösszenetet a fórumukba. Ez jó pár hete volt, de eddig még senki sem cáfolta meg. A következő kérdés az 5.1. Ezzel mi a helyzet, mert sztem nem lényegtelen szempont egy médialejátszónál? Aztán ott az XBMC. Nem az a kérdés, hogy működik -e, hiszen szinte bármilyen Androidra felrakható. A kérdés az, hogy van -e hardveres dekódolás és ha igen, azt hogyan oldották meg? Ezt is lehetne hosszan ecsetelni, de nem akarok belemenni a részletekbe. A következő a wifi. Mit tud? RK vonalon ez elég kényes kérdés, mert nem mindegy, hogy milyen modullal van szerelve a stick. Aztán a LAN kérdés. Van -e LAN támogatás, milyen sebességre képes és milyen adaptereket támogat (Asix 88772, RD9700, stb)? Egy médialejátszónál sztem ez sem mellékes. Stb,stb.... Egyébként RK -nál az XBMC kezeli az smb megosztást. Sőt, a legtöbb ilyen stick támogatja a cifs -t is. Pl. MountManagerrel be lehet csatolni a NAS -t az Android fájlrendszerébe. Itt egy kis csemege a Measy -ről. A proci gyárilag 1608, én húztam vissza 1,2 -re.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák