- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz E.Kaufmann #32 üzenetére
"Az biztos, hogy a Windows-nak nem ártana legalább egy év feature freeze."
Ezen felröhögtem, szerintem évek óta feature freeze van Legalábbis a Fájlkezelőben bevezetett sötét témát nem nevezném túl nagy új feature-nek. Ja várj, jött egy új default UWP-s app is, a képernyőmentéshez, kár hogy csak ugyanannyit tud, mint az elődje. Illetve szintén mostani új feature a vágólap history. Ó nem is tudom, egy ilyen sok újdonságot tartalmazó új windows build, hogy tudja legyakni véletlenül sokak user mappáját.
Vajon melyik új feature okozza?
Bár most jött egy új Tárterületsegéd cucc is, ami egyébként alapból kikapcsolt (érted alapból kikapcsolt új feature ), én erre tippelnék, hogy ez bugos, és gyakja le a régi fileokat, akkor is ha nincs bekapcsolva.Én kérek elnézést!
-
MuldR
tag
válasz E.Kaufmann #32 üzenetére
Igen, legfrissebb FW. SMB-t nem lehet állítani, de a win10-en visszatettem a régit és így sem ment.
IPv6-ot is kikapcsoltam azóta, nem segített. -
hunluki
senior tag
válasz E.Kaufmann #211 üzenetére
- Disqus még most is évezredeket tököl mire betölt
- "content was blocked because it was not signed by a valid security certificate" nem ugorható át, szóval céges belsőhálós oldalak instant kuka
- vSphere kliens se HTML5, se flash módban nem hajlandó életre kelni rajta
- HP ilo storage oldalai veszett lassan működnek és előszeretettel szállnak el
- weblogic fele nem működik veleEzeken felül viszont "casual" use-ra teljesen jó, aki csak híreket olvasgat és nem kommentel, továbbá nincs szüksége az alap bővítményeken kívül másra annak teljesen jó böngésző lehet.
Nálam minden egyes update után kap esélyt de nem igazán ugrik előre, sőt van hogy ami eddig ment alatta hibátlanul az adja meg magát. Az a baj hogy az edge-et is pontosan az a teszter csoport ellenőrzi mint aki a rendszerfrissítéseket. Senki.
-
hunluki
senior tag
válasz E.Kaufmann #213 üzenetére
Nem csak HWSW-n van disqus
De a lényegen sajnos nem változtat, az én felhasználási szokásaim mellett sajna kuka, de pl egy random marinéninek simán odaadnám egy ublock origin addonnal kézenfogva.
Viszont van pár dolog amiben ügyes, pl videózásban meglepően jó teljesítményt tud. 8k tesztvideó alatt már igencsak kerreg a gépen chrome alatt (pedig yt gugli tulajdon ugye), edge alatt vajsimán megy. Ja meg apple keynote-ot is csak edge-en lehet nézni -
Zotya84
őstag
válasz E.Kaufmann #215 üzenetére
Pedig van más oldalakon is, mint amit említettél. Sajnos egyre több helyen mennek el a FB/Disqus-komentszekció felé...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
válasz E.Kaufmann #211 üzenetére
Ez valóban így van, de lenne mit alkotni vele.
Nálam pl már régóta fennálló hiba, hogy youtube videót megállítom, majd másik tabra váltva majd visszatérve és elindítva szaggat a videó. Egyébként elismerem, hogy nem ie korszak már régen és az edget használom állandóan.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest