Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsony0819
újonc
Hát az javítás sem nagyon sikerült. A feltöltési sebességet kb 40-50 % al csökkenti a seed szerverrel meg nem kommunikál folyamatosan így feltöltés közben megszakad a kapcsolat.
Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa
-
M@cika
őstag
Tudod, erről mindig az iskolás vicc jut az eszembe:
Fizika tanár kérdezi a gyereket: Józsi, esett a barométer tegnap óta?
- Igen, tanár úr.
- És mennyit?
- A szekrényről a padlóig.Szóval baromira nem mindegy. Nyilván valamennyi csökkenés teljesen reális, én az emlegetett "felére fog csökkenni" részben nem hiszek, de erősen bízom abban, hogy tévedek.Mondjuk a RAM árakra jobban ráférne, mint az SSD-re.
(Na, közben elolvastam a linkeltjeidet, azért a beharangozott 25-30% nem 50. Ha bejön persze jó.)[ Szerkesztve ]
Nasit a kis fehér medvének!
-
BiP
nagyúr
Mire gondolsz?
A 17763.1-ben lévő bug javítása a .17-tel megtörtént. (ezt megkapták az insiderek).
Viszont akinek már fent volt az eredeti, ők nem csak ezt kapták meg, hanem ezen kívül egyéb javításokat is, a .55-ös verzióban (KB4464330). Ez volt 3 napja. Vagy van valami újabb fejlemény?szerk: utólag rákerestem, találtam egy cikket, ahol leírják, melyik build micsoda. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gdi
senior tag
Na most akkor a javítás javításának is kell egy javítás, mert visszavonták megint (KB4464330)?
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
Tehát már kijött az update javítása.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz E.Kaufmann #211 üzenetére
Ez valóban így van, de lenne mit alkotni vele.
Nálam pl már régóta fennálló hiba, hogy youtube videót megállítom, majd másik tabra váltva majd visszatérve és elindítva szaggat a videó. Egyébként elismerem, hogy nem ie korszak már régen és az edget használom állandóan.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
martonx
veterán
válasz Lalikiraly #208 üzenetére
Az Edge miért rosszabb?
Értékelhető új funkciók már rég nem kerülnek win10-be, ellenben az Edge kiadásról kiadásra többet tud, stabilabb, gyorsabb. Szerintem.Én kérek elnézést!
-
E.Kaufmann
veterán
Külön frissítésként elérhető csak a hibát javító patch, aki már átállt 1809-re és nincs gondja, az is frissíthet, mert van pár más javítás is a patch-ban [link]. Én feltettem, a munka mehet tovább. Lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
alevan
őstag
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Zotya84
őstag
válasz E.Kaufmann #215 üzenetére
Pedig van más oldalakon is, mint amit említettél. Sajnos egyre több helyen mennek el a FB/Disqus-komentszekció felé...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
hunluki
senior tag
válasz E.Kaufmann #213 üzenetére
Nem csak HWSW-n van disqus
De a lényegen sajnos nem változtat, az én felhasználási szokásaim mellett sajna kuka, de pl egy random marinéninek simán odaadnám egy ublock origin addonnal kézenfogva.
Viszont van pár dolog amiben ügyes, pl videózásban meglepően jó teljesítményt tud. 8k tesztvideó alatt már igencsak kerreg a gépen chrome alatt (pedig yt gugli tulajdon ugye), edge alatt vajsimán megy. Ja meg apple keynote-ot is csak edge-en lehet nézni -
hunluki
senior tag
válasz E.Kaufmann #211 üzenetére
- Disqus még most is évezredeket tököl mire betölt
- "content was blocked because it was not signed by a valid security certificate" nem ugorható át, szóval céges belsőhálós oldalak instant kuka
- vSphere kliens se HTML5, se flash módban nem hajlandó életre kelni rajta
- HP ilo storage oldalai veszett lassan működnek és előszeretettel szállnak el
- weblogic fele nem működik veleEzeken felül viszont "casual" use-ra teljesen jó, aki csak híreket olvasgat és nem kommentel, továbbá nincs szüksége az alap bővítményeken kívül másra annak teljesen jó böngésző lehet.
Nálam minden egyes update után kap esélyt de nem igazán ugrik előre, sőt van hogy ami eddig ment alatta hibátlanul az adja meg magát. Az a baj hogy az edge-et is pontosan az a teszter csoport ellenőrzi mint aki a rendszerfrissítéseket. Senki.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Lalikiraly #208 üzenetére
Pl miben? Nem flém, csak én pont tegnap használtam az 1809-es Edge-t úgy hogy azt hittem a Firefox-ban vagyok még. Oldalak gyorsan jöttek (céges hálón a proxyfelismerés nem igazán feküdt eddig az Edge-nek, lassabban nyíltak az oldalak valamint design-ban közelít az Edge meg a Firefox.)
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
őstag
Erről a Viper Racing címen futó ezer éves autószimulátor jut eszembe, annál volt, hogy uninstall esetén azt a mappát is törölte, amibe beletelepítetted. Vagyis a \games\Viper Racing\ mappába raktam, törlésnél a GAMES mappa teljes tartalmát is törölte. Izgi volt, mikor a 20 játéknyi telepítésem is eltűnt
-
-
aTe014
aktív tag
Most szed a 1809-re egy összesítő frissítést: [kép]
Tehát akkor elvileg mégis "él"....és ezen az oldalon is írnak róla:
October 9, 2018—KB4464330 (OS Build 17763.55)Úgy biztosan nem akarják visszavonni, hogy akinek most 1809 fut rajta, annak kiadnak egy "VisszaFunkció frissítés a 1803 verzióra".
Én 3 laptopra frissítettem manuálisan, Windows Frissítési Segéddel múlt szerdán, semmi gondom, bugom, gate-em nem akadt még (utóbbi 2 szó igen felkapott lett mostanában).[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
BiP
nagyúr
Erre én is, mert hivatalos álláspontot még nem olvastam. Vagy legalább egy részletező cikket.
Csak ilyen-olyan részinfókat, hogy aktív Onedrive mellett, és akkor is megvannak a file-ok, mert oda tolta fel.
Aztán lehet, hogy ez csak az esetek egy része, lehet, hogy van más előfordulás is.[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Úgy, hogy valószínűleg csak keveseket érintett. Én pl. már három gépet lefrissítettem és egyiknél sem jött elő ez a hiba. Mondjuk most már marhára kíváncsi lennék, hogy milyen beállítások vagy hardverek esetén jelentkezik ez a bug?
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Ryder62
őstag
És még engem néznek hülyének, hogy Win 8.1-et használok.
Munkára használom a gépet, egy adatvesztésnek nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest