Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz daniel2121 #66200 üzenetére

    Egy közel 15 ezres lámpa esetén? Én azon is fel lennék háborodva, ha egy led nem világítana. Full refund és az eladó állja a visszapostázás költségét. Paypallal fizettél? Most látom, hogy alis cucc. Ez az eset érdekes tesztje lesz az ottani vevővédelemnek.

    Csinálj róla olyan fotókat, amiken egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül látszik a hiba és kérj az eladótól visszapostázás nélküli full refundot, vagy utóbbit + a visszapostázás költségét. Sztem az eladó nem lesz konstruktív (legalábbis ez a tapasztalatom alin) és a vevővédelemhez kerül az ügy - kíváncsi vagyok, mit ajánlanak.

    Egyébként számomra nem is igazán az a furcsa, hogy nem ég 3 led, hanem hogy ilyen értékű lámpát az Aliról rendeltél. A fél világ átutazása során annyit dobálják, hogy ihaj - nem lett volna jobb ilyesmit itthon megvenni? Sokkal többe került volna? Nem vagyok képben és nem is utólagos okoskodásnak szánom, csak nagyon meglepődtem az árcédulán.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák