- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
válasz mirci18 #51250 üzenetére
Szia, nem fog működni az e-cigaretta az 1.2V tölthető elemekkel, ha van töltője az e ciginek, akkor az még az akkukat is megölné, mert a jóval magasabb kapocsfeszültségű Lítiumos-ion vagy polimerhez lett tervezve.
Nem árt vigyázni a szabvány elemnek tűnő li-ion cuccokkal, ha hagyományos elem helyére teszel ilyet, akkor annak a készüléknek búcsút is inthetsz.
Az 1.2V tölthető elemek Nikkel-metál-hibrid vagy Nikkel-kadmium alapúak, ezért kisebb a kapocs feszültségük, teljesen más töltőt is igényelnek, memória effektus stb... -
mirci18
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat.
Abban még tudnátok segíteni hogy honnan és milyen elemet rendeljek 18650-esből?
2 db kellene.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Devil Smile #51248 üzenetére
+1 én sem találtam olcsóbban
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
w.miki
veterán
Ez a polonagyker ad el magánszemélyeknek is?
Az árak jók, megkérdezed, hogy van a szállítás?
Boxeralsót nem árulnak?
Ja de... de ez sem gombos[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Vettem egy ilyet szerintetek mit kapok?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
dugesz77
őstag
válasz vidaila #51254 üzenetére
Xtar, Nitecore,LiitoKala megbízható igen jó töltőket raknak össze. Pénztárca/igény dönti csak el, hogy melyiket válaszod úgymond bármelyik ajánlható. Amit néztél az egy nagyon jó töltő. A LiitoKala 500 annyiban tud többet talán ,hogy az tud 4x1A tölteni míg ez 4X0,5A tud maximum.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz vidaila #51260 üzenetére
A Plus verzió tud Ni-Mh és Ni-CD akkukat is tölteni a sima csak li-iont. Különben van magyar oldal itt meg tudod nézni melyik mit tud.
-
Zeki
nagyúr
Köszi!
-
dugesz77
őstag
válasz vidaila #51262 üzenetére
Talán a mostani kínálatból teljesítményre ezt mondanám , árban meg ez jó. De less rá fasttech kínálatára. Árban ők a legjobbak általában illetve néha Gearbest is jó akciókat csinál. Samsung,Sony,LG, Panasonic,Sanyo az ajánlott márkák.
szerk: mire kiegészítettem a Gearbest linkel a hozzászólást Silent77 hozta is az akciókat/ajánlatokat
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vidaila #51262 üzenetére
Ott jóval drágább, gearbesten vedd inkább.
Panasonic 3400mAh, nem védett.
Panasonic 3400mAh, védett.
Samsung 3000mAh, nem védett.Ennél a Buy Together & Save résznél ha beteszed a samsung 3000-es akkut, akkor az 5db 18,75 usd.
Mobil appal fizetve, nincs 2 dollár posta.Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
huliganboy
addikt
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #51264 üzenetére
Még annyit érdemes talán a Li-ion cellákhoz hozzáfűzni, hogy ha nagy teljesítményű fogyasztót akarsz vele üzemeltettni( e-cigi,jobb ledes lámpa,lézer) akkor high drain,INR,ICR akkukat keress. Ezek nagyobb Ampert tudnak leadni (folyamatos,pillanatnyi) viszont általában kevesebb a kapacitásuk. Ha meg a hosszú készenlét a fontos(powerbank,kis teljesítményű ledes lámpa) akkor meg a mindnél nagyobb mAh teljesítményt kell keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani olyan eladót, akinél laptop akkukat lehet venni, és már kipróbált minőség? Úgy tudom ezt Aliexpresszen jobban megéri.
Vagy inkább vegyek li-ion cellákat, és tegyem be a mostaniak helyére? 6db cella van benne, azthiszem 18500 méret, 3 sorba és ebből 2 párhuzamosan, gyárilag 5100mAh kapacitással. -
elszabi
tag
Most már nem szégyenkezem, nekem is megjött az alapfelszerelésnek számító BlitzWolf BW-LT3 lámpa.
Kellemes meglepetés volt az EU raktárból 7 nap alatt - nekem valahogy sokkal több szokott lenni. A pilács tényleg jól működik, a mágneses vége is rendben van. Kár, hogy nincs memóriája és végig kell zongorázni a módokat, de ennyiért ajándék volt, nem kekeckedem. Az egyikre lecsapott a barátnőm olvasólámpának. A másik jó lesz a sógoromnak pecázáshoz. A harmadikat pedig megtartom magamnak.
-
dugesz77
őstag
válasz Hurkafej #51268 üzenetére
Sajnos a csere nem szokta megoldani a problémát. Elég okosak ezek a beépített elektronikák. Eltárolják a az előző cella adatokat is. Hiába cseréled ki ugyanúgy rossznak hiszi az eletrtonika. EPROM törlés,újraírás is szokott kelleni sajnos. Én kettőt próbáltam sajnos nem jött össze. Megbízható eladót én is keresek.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz dugesz77 #51270 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam, most olyan 3 perces az akku, egy igen régi laptopba, kb 10 éves...
Ha nem találok jó eladót, akkor lehet kipróbálom azzal, hogy 3 quadcopter akkut sorba kötök, és megnézem úgy mit csinál, ha tovább bírja, akkor lehet nem tárol ez a verzió pont adatokat.
Az EPROM törlés,újraírást nem tudom hogyan lehetne megoldani. -
xxxjjjkkk
senior tag
válasz w.miki #51256 üzenetére
Ad magánszemélynek, régebben volt 10 db os minimum, már az sincs.
Ott van, hogy szallitas mennyiségi megkötés nélkül.
Simán megrendeltem, másnap reggel 10 fele jött a mail, kiadták azt kész, bár kicsit kellemetlen 10 db poloért jönni, amikor dobozszám viszik melletted, de nem baj, biztos megéri nekik.szerk:
http://polonagyker.hu/szolgaltatasok/csomagkuldes
http://polonagyker.hu/mennyaz én jó szivem
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz 206 cc #51224 üzenetére
Hiába alkalmas 1,5V és 9V elemek tesztelésére, attól még 4,2V Li-ion akkuhoz teljesen alkalmatlan.
Sőt, még 1,2V akkuhoz sem az igazi. Egy 1,2V akku megfelelő kiértékeléséhez valamivel nagyobb terhelés szükséges (kisebb a belső ellenállása, nagyobb áramot tud leadni), mint egy elemhez.
A 9V-os bemenetre nehezen csatlakoztatsz Li-ion akkut, de akkor is minek, kevés a terhelés, nem ahhoz lett kitalálva. Egy ilyen teszter lényege viszont a terheléses mérés, de mindenhez olyan terhelés kell, ami a saját "súlycsoportjának" megfelelő.
A szerkezet 1,5V-os bemenetére egy kis DC-konverter csatlakozik, ami feljebb nyomja a feszültséget, hogy a DVM-kijelző működni tudjon. Ha ott adsz neki 4,2V-ot, károsodhat:
http://ka7oei.blogspot.hu/2014/04/making-cheap-chinese-battery-tester.html
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
dugesz77
őstag
válasz Hurkafej #51271 üzenetére
Hát nem tudom. Azért csak óvatosan. nehogy előd a töltés vezérlést vagy a notit süsd meg vele. Én a múltkor már valami ilyesmin gondolkodtam. Összerakni a kellő mennyiségű 18650 cellát és azt egy dc-dc konverterrel beszabályozni a kellő 18-19v feszültségre és azt a használni mint a 230V külső tápot. CSak ugye jó lenne duplázni/triplázni a kapacitást kellene vagy 18-20 db egyforma cella hozzá. Drága úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
Nem tudtok valamilyen közvetítő irodát, akik Szingapúrból jövő postát továbbítanák ide (Szlovákia). Egy boltot nem tudok meggyőzni, hogy küldjék el ide...
-
zsolt19900
őstag
lenne egy teknikai kérdésem:
kaptam egy hibás terméket, le is videóztam a kicsomagolást (egy fém tábla volt, össze vissza hajolva és nem az olcsó kategória), ugye full refundot fogok kérni, de képet lehet feltölteni, képnek dobjak fel egy bármilyen képet (akár fehér lapot) és az irományomba csatoljam be a videó elérési linkjét?
hova szoktatok ilyenkor videót feltölteni, hogy mindenképpen lássa az eladó is, ne legyenek országbéli korlátozások ilyesmi? youtube pl?
Mással kapcsolatban
nézegetem én is ezt a blitzwolf lámpát igazából garázsba, autó alá fölé be ki hajolgatva kellene nekem egy szerelőlámpa, ennek megfelelő a fényereje ill az esetleges elhelyezhetősége, vagy van esetleg ilyesmire konkrét ötletetek? felőlem lehet 220as is, de lehet mobil eszköz is, amit pl egy erősebb akkus cella hajt általam beletéve
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Black&White
addikt
válasz krisztianAMG #51279 üzenetére
Szerintem velük megoldható ez.
-
musli26
tag
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
beg
veterán
válasz musli26 #51282 üzenetére
Nem rossz, főleg az sd és usb lejátszás miatt. Viszont csak 3W. Ha elég a jack AUX in + bluetooth és esetleg combosabb hangzást szeretnél kültéri strapabírással (IP-65), akkor egy kis BlitzWolf BW-F2 típust megnéznék a helyedben. Ugyanúgy 2000mAh akksi, viszont 5W hangszóró és nagyon erősen, szépen szól. 18.99 USD alapból.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz w.miki #51273 üzenetére
Passz, én vettem 10db 700ftost dolgozni, arra tökéletes, fruit of the loom, anyaga fasza, varrása jó. Méretezés stimmel.
A méretei ott vannak pdf ben, minden terméknél. Az anyagsűrűség is mérvadó lehet. 150g/m2 a normál kb.De szerintem mindenkinek a szekrényébe van valami gildan vagy fruit of the loom polója, amihez viszonyítani lehet.(céges matricázott, vagy repi polók stb)
-
zsiz
őstag
Ma jöttek:
SSD beépítő keret: [link], jár hozzá 4 csavar is, (mondjuk én gyorsrögzítőt használok, nem csavarozok). Semmi extra, olcsó, gagyi műanyag, az ára tükrözi a minőséget. Egyébként teszi a dolgát, bár nem éppen méretpontos, sehogy nem sikerült belerakni az SSD-t úgy, hogy úgy nézzen ki, mintha tényleg ennek találták volna ki. 0.66$ volt (~185HUF), 05.21.-én rendeltem meg, azaz 23 nap alatt ért ide.
Veithdia napszemüveg: [link], Ali, Official Store, 05.29.-i rendelés, 15 nap alatt megérkezett. Tényleg adtak hozzá mindent, amit ígértek. A keménytok mondjuk nekem nem tetszik, de pl a törlőkendő meg a doboz nem egy olcsó kínai napszemüveg hatását kelti. A dizájn nincs túlbonyolítva, de nekem tetszik. Maga a szemüveg is jól néz ki élőben is. Bár talán lehetne kicsit nagyobb. Nekem elsőre fura hordani, igaz én nem is vagyok szemüveghez szokva. Valamiért csak az egyik szárán volt zacskó, a másikon nem. A lényeg, hogy sértetlenül ideért. ~3000 Ft volt. [kép]
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
dugesz77
őstag
Befutott mára a 10db Expansys töltő.
nyugalmi állapot:
2A terheléssel:
Igaz,hogy ez a teszter még 1,86A többet sohasem mutatott. Vagy az műterhelés vagy a műszer hibája mindegy. Elvileg tudhatja a 2A és a feszültség is stabilnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #51225 üzenetére
Valaki?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
dugesz77
őstag
válasz zsolti72837 #51287 üzenetére
"16000mHa" sohasem fogsz találni De szerintem ne Ebay-ről akard. Sok a klón. Banggood, Gearbest ezt tuti eredeti.
Silent77 ma már másodszor[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolti72837 #51287 üzenetére
Banggood, Gearbest, miért nem jó?
Ott tuti eredetit kapsz.dugesz77: második.
Pedig eskü nem direkt. Telefonról vagyok.Jót nevettem.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Bence123
tag
Nem sokkal drágább a 20ezres, méret és ár/érték alapján én inkább ezt venném
-
zsolti72837
addikt
válasz dugesz77 #51288 üzenetére
Akkor eBay-ről semmiképp ne, ha eredetit akarok?
(#51289) Silent77: Sajnos oda nem vagyok még regisztrálva.
Hardverapróról tudtok ajánlani esetleg valakit?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dugesz77 #51286 üzenetére
Műterhelés. 2A-en nekem is eddig max 1.86A-t tudott terhelni, van belőle és ismerősöknek is rendeltem már, persze rápróbáltam mindegyikre és a BW töltőn "direktben" ezzel a mérővel és a kékkel is 1.86A-t mértem, kellene valami jobb műterhelés ennél a típusnál.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Siriusb
veterán
Ejha, Ugreen USB 3.0 extension cable-nek 2 hét sem kellett, hogy ideérjen aliról. Korrekt kábelnek tűnik.
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #51291 üzenetére
A következő tag eredetit árul?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest