- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wienstroth
csendes tag
OTG adapter DMUSB kóddal csak 0,10$
korábbiak:
(#51792) (#51844) (#51861) -
dave0
csendes tag
válasz Wienstroth #51951 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dave0
csendes tag
válasz mirci18 #51953 üzenetére
A postaköltség szerintem 1300 Ft körül lesz, legalábbis a díjkalkulátor ezt írja.
-
titán
-
Sanki
addikt
Köszi.
Hol találod ezeket a kódokat? (talán gearbestes vagy? ) -
baandii
senior tag
köszi az infót egyet be is húztam
esetleg erre vki?
-
Beni2360
félisten
-
joe-ker
senior tag
-
-
maestro87
őstag
válasz Wienstroth #51970 üzenetére
Köszi, így én is találtam egyet.
Ehhez kód sem kell: Quadcopter propeller - 0,1$[ Szerkesztve ]
-
4m@15
tag
válasz Wienstroth #51970 üzenetére
Nagyjából így kell, igen 😊. Kár, hogy a Trooper figuráról és a "karceltávolító" filcről lemaradtunk 😞 [link]
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
maestro87
őstag
válasz Wienstroth #51975 üzenetére
Ugyan már, én köszönöm.
Ha tavaly már rendeltem olyan multi kártyakést, akkor most feleslegesen rendelném meg? Vagy csomag érkezésének megerősítésért még mindig jár pont? Ha igen, mennyi? -
LógaGéza
veterán
Sajnos a Nano SIM adapternél a GBJBP kupon nem használható többet (This coupon has reached its usage number limit.), a LEDes helikopter játék pedig elfogyott.
A többiért pedig köszönet
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Imy
veterán
Pénztárcát szeretnék venni.
Mo-on a budmil volt be eddig. De a mostani budmilok olyanok, hogy a forgalmi engedély nem fér bele. A régibe símán belefért.Van valami ajánlott, amibe a forgalmi belefér, illetve apró pénz tartója is van? Szövet is szóba jöhet, mivel eddig az volt.
-
interstate76
addikt
Na, az eddigi 7-ből 5-öt be tudtam húzni én is - köszi!
cris78-nak is thx, bár - a helikopteres cucc mellett, ami ugye elfogyott - a nano SIM adapter volt a másik, amit nem tudtam megvenni - így jár, aki nem naprakész!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Beni2360
félisten
Ez a távos kapcsoló milyen szerintetek? megéri az átát?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
Feladták a SIM adapter szettet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Imy
veterán
válasz Mr.Csizmás #51984 üzenetére
Köszi, de egy bevált darab kellene. Éppen a forgalmi miatt. Sokat nézegettem, de megfelelőt nem találtam eddig.
-
xxxjjjkkk
senior tag
Köszi
5/3 terméket már feladtak
ez a 6.Bár én kapok SMS-t a vásárlásról, így 25+25=50 ft darabja.
Kész rablás"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Beni2360
félisten
Én ilyet rendeltem,igaz akkor akciós volt és pontokkal 1687 Ft volt. Ebbe azért elég sok minden belefér.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Armahun
addikt
Azt a forgalmit össze lehet hajtani kártya mértre és nem kell egy féltégla méretü koloncot magaddal cipelned.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest