Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    titán

    válasz chatran #181769 üzenetére

    Nem tudom mit akarsz vásárolni ott, de sehol nem említik hogy lenne IOSS azonostójuk, így ők nem szednek áfát ha 150 € alatti és azt írják hogy a vámolási téma a vásárlóé.
    7. Customs
    Buyers should make sure that they can lawfully import the item into the buyer’s country before purchasing the item.
    Buyers may be subject to import duties and taxes, which are levied once a shipment reaches the buyer’s country. In principle, additional charges for customs clearance must be borne by you if not specified otherwise in the item detail page explicitly; we have no control over these charges and cannot predict what they may be. Customs policies vary widely from country to country, please contact the customer team for further information.

    7. Vám
    A vásárlóknak a termék megvásárlása előtt meg kell győződniük arról, hogy a terméket jogszerűen behozhatják-e a vevő országába.
    A vevőkre importvámok és adók vonatkozhatnak, amelyeket akkor vetnek ki, amikor a szállítmány eléri a vevő országát. Elvileg a vámkezeléssel kapcsolatos további díjakat Önnek kell viselnie, ha a tétel részletező oldalán kifejezetten nincs másként meghatározva; nem áll módunkban ellenőrizni ezeket a díjakat, és nem tudjuk előre megjósolni, hogy mekkorák lehetnek. A vámpolitikák országonként nagyon eltérőek, kérjük, további információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák