Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz NORBl #111962 üzenetére

    monami. egyszer, csak egyetlen egyszer olvasd már el figyelmesen azt a három oldalt amit kaptál meg amit itt összehordok neked magánszorgalomból.

    hihetetlen hogy ott van minden leírva, egy kiszabott jogszabályhelyre meg paragrafusra hivatkozik amit meg kellene hozzá nézni és ott az egyszeregy, de 12 óra alatt teammunkában nem képes rá a netes rendelés krémje. élükön a négy napkeleti bölccsel aki habisztire nagyon okos volt.

    megfogták, belőtték hogy ki a jogtulajdonos. őt értesítették hogy helómi fogtunk fake cuccot nyilatkozzál, plusz téged (??? nem látom a neved, a levelet a posta kapta a címzés szerint) értesítettek hogy mossál fogat mert meló lesz.

    két eset van, megsemmisítik és senki nem látott semmit, vagy nem semmisítik meg és téged meg feljelentenek szentimentálisan (hogy a nav ezt megteszi hivatalból vagy a jogtulajdonos teszi meg azt hadd ne bogozzam ki nem vagyok jogász csak ismerem az egymás mögé tett betűk ősi titkát).

    az első opcióhoz életre kell hívni egyesített hatalmatoknál fogva a megsemmisítés kapitányát (úgy is mint cpt. terminator) ehhez három varázsgyűrűt kell az égnek tarva kiabálni

    1) a megerősítés gyűrűje - ezt nem a te hanem a jogtulajdonos kezén van (ebajről nem rendelhető, xiaomi nem gyártja) - megerősíti hogy a cucc fake news
    2) a megsemmisítés gyűrűje - ezt nem a te hanem a jogtulajdonos kezén van (ebajről nem rendelhető, xiaomi nem gyártja) - megerősíti hogy a cucc sarahconnor
    3) a kinemfogás gyűrűje - ez van a te kezeden, megerősíted vele hogy nincs kifogásod a cucc tűzre vetése ellen, de ha nem mondasz semmit akkor is úgy veszik hogy hadonásztál vele, szóval van rajta ilyen autoreply enchant

    na már most nézz a kezedre és mondd meg nekem hány gyűrűd van? 1
    hány gyűrű kell a you win felirathoz? 3
    busted.

    kinél van a másik két gyűrű? aki beperelhet. ha nem kiabál kezét az égnek tartva hogy verje meg a fake itemet a devnull akkor az nem lesz megsemmisítve, hanem round 2 mentek szépen a bíróság elé.

    latold hát az esélyeidet.

    legjobb esetben az van, hogy a cég jogi képviselője ír neked egy szentimentális levelet, hogy értik ők, hogy a bab is hús, de most akkor beszélgessetek arról, hogy a jogi eljárás meg a megsemmisítés meg a gyűrűátalány összegét akkor leszel kedves 72 órán belül mellékelt számlaszámra, és utána jön a cpt. terminator vagy különben leszkapol.

    mert hogy ti vagytok most éppen relációban. aztán ha beperel akkor lehet mondani hogy tisztelt bíró úr én nem láttam és különben is, nem tudom mert nem vagyok jogász hogy mekkora az esély rá hogy simán tiszta lappal megúszod, valószínűleg felkötni nem fognak de én ezt nem várnám meg.

    hozzáteszem nem vagyok jogász csak így olvasgatok nyomtatott betűket rendelgetős fórumarcok helyett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák